Μίνι τσαρκουλα συντρόφια με μεγάλη ομάδα από φίλους-συναγωνιστές.
Φυλής 104 : Μόνικα, νέα άφιξη στο studio. Ψηλή αδύνατη μελαχρινή με σπαστά μαλλιά και πρόσωπο αρκετά μακριά από τα γούστα μου.Καμία σχέση με την Μόνικα που δούλευε μεχρι πρόσφατα με το ιδιο ονομα στο ιδρυμα. Νίκη. Μελαχρινή με σπαστά μαλλιά μέχρι την μέση περίπου. Πλούσιες καμπύλες, όσο πιο πολύ την βλέπω, τόσο μου μπαίνουν ιδέες. Ίσως στο μέλλον…..
Κασσάνδρας 8Α : Ελίζα ή αλλιώς Σάρα, όπως εργαζόταν μέχρι πρόσφατα στο Κ3. Έχει ομορφύνει αρκετά, ωραίο σώμα, γλυκό πρόσωπο και θετική αύρα που σε προδιαθέτει. Νταρια μια νε άφιξη. Μελαχρινή με ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους, αξιοπρόσεκτο φυσικό στήθος, το οποίο ήταν σε κοινή θέα.
Κασσάνδρας 8Γ : Καταλίνα. Ψηλή, μελαχρινή, χυμώδης αρκετά εντυπωσιακή γυναίκα . Γνωστή από την θητεία της στο Amnezia. Τζούλια η Πολωνεζαρα όπως λέει ο φίλος μου ο PIATSAS. Ενα απο τα «δυνατά χαρτιά» της αλυσίδας. Μελαχρινή με προστυχο βλέμμα, πράσινα μάτια. Φουλ πρόγραμμα, ιδανική για τους λάτρεις pse….
Κασσάνδρας 3 (κάτω) : Κλειστό λόγω ανακαίνισης…..
Κασσάνδρας 3 (πάνω) : Χριστίνα. Μέτρια καστανή, που η όλη της όψη δεν σε προδιαθέτει για να σπαταλήσεις 50 ευρώ για να συνευρεθείς μαζί της….
Κασσάνδρας 6 : Ιρένα η γνωστή μελαχρινή Τσέχα με το πλούσιο φυσικό στήθος και την θετική αύρα και Βόλια, ψηλή μελαχρινή νταρντάνα με όμορφο πρόσωπο. Και οι δυο κοπέλες με φουλ πρόγραμμα.
Κασσάνδρας 4Γ : Τζένη. Νεαρή καστανή με ξανθές ανταύγειες, καλό σωματάκι χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο.. Μίνι show στον στύλο του σαλονιού, χωρίς όμως να βάλει σε πειρασμό κανένα από την ομάδα…..
Κασσάνδρας 4Β: Κλαούντια. Μελαχρινή αδύνατη, με έκφυλο βλέμμα. Από τις «παλιές» πλέον της αλυσίδας. Ντυμένη σε μαύρο fish net αναγνώρισε κάποιους από εμας και είπαμε δυο κουβέντες.
Κασσάνδρας 4 : Άννα. Η γνωστή μελαχρινή καλλονή του ομίλου. Τα μαλλιά της έχουν μακρύνει αρκετά, και έχει χάσει κάποια κιλά (νομίζω). Μαζί της η Εύα μια ακόμα νέα άφιξη. Συμπαθητική καστανή με ξανθές ανταύγειες, δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 133 : Λάουρα. Ψηλή ξανθιά, με ωραίο πρόσωπο. Ντυμενη με ένα λευκό συνολάκι που άφηναν να διαγραφούν οι εντυπωσιακές καμπύλες της περιφέρειας της. Έχει αδυνατίσει και της πάει πολύ. Από τις μεγάλες μου συμπάθειες στα studio
Κωνσταντινουπόλεως 80 : Κλαούντια. Ψηλή αδύνατη μελαχρινή, αρκετά τσαχπίνα και ευδιάθετη στο σαλόνι. Γνωστή σε όλους μας από το Amnezia και έτσι φιλική κουβέντα και πλακιτσα διαδραματίστηκαν στο σαλόνι.
Κωνσταντινουπόλεως 92Α : Μιχαέλλα. Ακόμα ένα απ τα κορίτσια του Μεγάρου. Ψηλή , αδύνατη, με κοκκινωπά πλέον μαλλιά, πλούσιο φυσικό στήθος το οποίο είναι και το μεγάλο της