Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.064
Πόντοι
5.845
Καλησπέρα θέλω να σας υπενθυμίσω ότι κάθε μέρα στο στούντιό μας δoυλευουνε διαφορετικούς κοπελεσ ! Oλα τα κορίτσια μασ υποβάλλονται σε τακτικές εξετάσεις ! Στο στούντιο και υπάρχουν ειδικα σενδονια μίας χρήσης ! ! !
ΟΤΑΝ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΕΠΙΛΕΚΣΤΕ ΚΑΛΙΤΕΡΑ .  ;)
TenTen σε σενα τα λεει......χαχαχα. Αριστη μαρκετιστικη παρεμβαση η Νατασσα, πολυ καλο μανατζμεντ!!!!

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.064
Πόντοι
5.845
στα 2 χρονια που δουλευω η δικια μου πρωσοπικη πειρα μου εχει μαθει οτι δεν παιζει και τοσο ρολο η ομορφια αλλα και οι υπηρεσιες της καθε κοπελας αλλα και ο χωρος στον οποιο δουλευει.................και παλι λεω ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑ............ :) :) :) :) :) :) :)
+1000 Και δικη μου!!!!

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.064
Πόντοι
5.845
Τελικα απαντηση απο το studio12 δεν ειδαμε. Την κοπελλα της φωτο εχουν ή μουφα;
Αν ειναι εδω σε αυτο το forum, να βαζουν τα studio μουφες φωτο τοτε καηκαμε.....
Αμεση απαντηση λοιπον απο τη λαλιστατη εκπροσωπο του studio12. Σημερα οχι σε 3 τερμηνα....

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Τελικα απαντηση απο το studio12 δεν ειδαμε. Την κοπελλα της φωτο εχουν ή μουφα;
Αν ειναι εδω σε αυτο το forum, να βαζουν τα studio μουφες φωτο τοτε καηκαμε.....
Αμεση απαντηση λοιπον απο τη λαλιστατη εκπροσωπο του studio12. Σημερα οχι σε 3 τερμηνα....

κάτσε βρε και εσύ βιαστικέ, έχει πέσει λίγο δουλειά τώρα... αμέσως να τους κατακρίνεις τους ανθρώπους, ένα λαθάκι κάνανε.. :2funny:

Piatsas respect :thumbsup:

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
YIA SE OLOUS :) JO145 . BORI KE ALA MAGAZIA NA EHUNE OLA AUTA POU IPA KE IPATE PANO KE KATARISTRIES ALA DEN EHUNE ENA PIO SIMANTIKO TIN ZOZEFIN,MARIAN,PAMELA,MONIKA,ROMINA,NIKOLE,ANDRE,NIKOL,BIANKA KE POLES ALES KALITERES KE PIO OMORFES KOPELES TIS ATINA !!!
KALO VRADI  :smitten: :smitten: :smitten:

τι σοβαρή και επαγγελματική απάντηση.. :jerking:

κοπελιά αν μπορείς γράφε Ελληνικά έστω και ανορθόγραφα γιατί μας έχουν βγει τα μάτια

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
στα 2 χρονια που δουλευω η δικια μου πρωσοπικη πειρα μου εχει μαθει οτι δεν παιζει και τοσο ρολο η ομορφια αλλα και οι υπηρεσιες της καθε κοπελας αλλα και ο χωρος στον οποιο δουλευει.................και παλι λεω ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑ............ :) :) :) :) :) :) :)

:thumbsup: :thumbsup:

έτσι είναι κοπελιά... τι να την κανεις την ομορφιά αμα στο δεκάλεπτο αναβοσβήνουν τα φώτα σαν φωτορυθμικά και άμα η κοπέλα είναι όλο μη και μη...μετά η ομορφιά είναι για να την λένε αυτοί που έχουν τα studio για να τα διαφημίζουν...

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Πολλά μυνήματα μαζεμένα......Ας τα δουμε:
"Οταν επιλέγετε να επιλέγετε καλύτερα..."
"Εμεις έχουμε σεντόνια μιας χρήσης"
"Σεντόνια αλλάζουν σε κάθε πελάτη ..."
"Και οχι μόνο ..."

Ναι, κάποιος μπορεί να παρασυρθει απο μια φωτο που του κάνει κλικ και αντι να παει κάπου να παει κάπου αλλού. Το βασικό είναι να ενημερώσει. Ο τίτλος του Forum ειναι "Ημερήσια ενημέρωση για studio". Επίσης κάτι ακόμη: ΕΓΩ ΕΦΥΓΑ!!! Δεν περίμενα καν την κοπέλα!! Θεωρώ οτι έτσι έπρεπε.

Δυο σχόλια ακόμη απο εμένα στις πάντα καλοδεχούμενες παρατηρήσεις:
1. Σεντόνια μιας χρήσης έχουν στα τρένα και στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Στα καλά μαγαζιά μετα απο κάθε πελάτη αλλάζουν τα σεντόνια και σφουγγαρίζουν με χλορίνη. Εγω τέτοια μαγαζιά ξέρω δύο. Το Φ104 και το Sensuality. Τα άλλα έπονται σε αυτο τον τομέα (και οχι μόνο). Μπορεί να υπάρχουν και άλλα. Αλλά εγω δύο ξέρω.
2. Χαιρομαι που βλέπω ευαισθησία στο θέμα. Ειναι πολύ βασικό. Και απο το Φ104 είναι αναμενόμενο. Απο την Νατάσα είναι νέο (η αντίδραση και ευαισθησία) και το χαιρετίζω θετικά. Μακάρι να το κάνετε πράξη. Για τους πελάτες σας .........

Καλό βράδυ
σωστος και στα 2 σχολια.
πιατσα εισαι μεγαλος παιχτης
που χαθηκε ο κερβερας ρε παιδια;

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μίνι τσαρκουλα συντρόφια με μεγάλη ομάδα από φίλους-συναγωνιστές.

Φυλής 104 : Μόνικα, νέα άφιξη στο studio. Ψηλή αδύνατη μελαχρινή με σπαστά μαλλιά και πρόσωπο αρκετά μακριά από τα γούστα μου.Καμία σχέση με την Μόνικα που δούλευε μεχρι πρόσφατα με το ιδιο ονομα στο ιδρυμα. Νίκη. Μελαχρινή με σπαστά μαλλιά μέχρι την μέση περίπου. Πλούσιες καμπύλες, όσο πιο πολύ την βλέπω, τόσο μου μπαίνουν ιδέες. Ίσως στο μέλλον…..

Κασσάνδρας 8Α : Ελίζα ή αλλιώς  Σάρα, όπως εργαζόταν μέχρι πρόσφατα στο Κ3. Έχει ομορφύνει αρκετά, ωραίο σώμα, γλυκό πρόσωπο και θετική αύρα που σε προδιαθέτει. Νταρια μια νε άφιξη. Μελαχρινή με ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους, αξιοπρόσεκτο φυσικό στήθος, το οποίο ήταν σε κοινή θέα.

Κασσάνδρας  8Γ : Καταλίνα. Ψηλή,  μελαχρινή,  χυμώδης αρκετά εντυπωσιακή γυναίκα . Γνωστή από την θητεία της στο Amnezia. Τζούλια η Πολωνεζαρα όπως λέει ο φίλος μου ο PIATSAS.  Ενα απο τα «δυνατά χαρτιά» της αλυσίδας. Μελαχρινή με προστυχο βλέμμα, πράσινα μάτια. Φουλ πρόγραμμα, ιδανική για τους λάτρεις pse….

Κασσάνδρας  3 (κάτω) : Κλειστό λόγω ανακαίνισης…..

Κασσάνδρας  3 (πάνω) : Χριστίνα. Μέτρια καστανή, που η όλη της όψη δεν σε προδιαθέτει  για να σπαταλήσεις 50 ευρώ για να συνευρεθείς μαζί της….

Κασσάνδρας  6 : Ιρένα η γνωστή μελαχρινή Τσέχα με το πλούσιο φυσικό στήθος και την θετική αύρα και Βόλια, ψηλή μελαχρινή νταρντάνα με όμορφο πρόσωπο. Και οι δυο κοπέλες με φουλ πρόγραμμα.

Κασσάνδρας  4Γ : Τζένη. Νεαρή καστανή με ξανθές ανταύγειες, καλό σωματάκι χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο.. Μίνι show στον στύλο του σαλονιού, χωρίς όμως να βάλει σε πειρασμό κανένα από την ομάδα…..

Κασσάνδρας  4Β: Κλαούντια. Μελαχρινή αδύνατη, με έκφυλο βλέμμα. Από τις «παλιές» πλέον της αλυσίδας. Ντυμένη σε μαύρο fish net αναγνώρισε κάποιους από εμας και είπαμε δυο κουβέντες.

Κασσάνδρας  4 : Άννα. Η γνωστή μελαχρινή καλλονή του ομίλου. Τα μαλλιά της έχουν μακρύνει  αρκετά, και έχει χάσει κάποια κιλά (νομίζω). Μαζί της η Εύα μια ακόμα νέα άφιξη. Συμπαθητική καστανή με ξανθές ανταύγειες, δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 133 : Λάουρα. Ψηλή ξανθιά, με ωραίο πρόσωπο. Ντυμενη με ένα  λευκό συνολάκι που άφηναν να διαγραφούν οι εντυπωσιακές καμπύλες της περιφέρειας της. Έχει αδυνατίσει και της πάει πολύ.  Από τις μεγάλες μου συμπάθειες στα studio

Κωνσταντινουπόλεως 80 : Κλαούντια. Ψηλή αδύνατη μελαχρινή, αρκετά τσαχπίνα και ευδιάθετη στο σαλόνι. Γνωστή σε όλους μας από το Amnezia και έτσι φιλική κουβέντα και πλακιτσα διαδραματίστηκαν στο σαλόνι.

Κωνσταντινουπόλεως 92Α : Μιχαέλλα. Ακόμα ένα απ τα κορίτσια του Μεγάρου. Ψηλή , αδύνατη, με κοκκινωπά πλέον μαλλιά, πλούσιο φυσικό στήθος το οποίο είναι και το μεγάλο της

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16

Φυλής 104 : Μόνικα, νέα άφιξη στο studio. Ψηλή αδύνατη μελαχρινή με σπαστά μαλλιά και πρόσωπο αρκετά μακριά από τα γούστα μου.Καμία σχέση με την Μόνικα που δούλευε μεχρι πρόσφατα με το ιδιο ονομα στο ιδρυμα. Νίκη. Μελαχρινή με σπαστά μαλλιά μέχρι την μέση περίπου. Πλούσιες καμπύλες, όσο πιο πολύ την βλέπω, τόσο μου μπαίνουν ιδέες. Ίσως στο μέλλον…..

Κασσάνδρας 8Α : Ελίζα ή αλλιώς  Σάρα, όπως εργαζόταν μέχρι πρόσφατα στο Κ3. Έχει ομορφύνει αρκετά, ωραίο σώμα, γλυκό πρόσωπο και θετική αύρα που σε προδιαθέτει. Νταρια μια νε άφιξη. Μελαχρινή με ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους, αξιοπρόσεκτο φυσικό στήθος, το οποίο ήταν σε κοινή θέα.

Κασσάνδρας  8Γ : Καταλίνα. Ψηλή,  μελαχρινή,  χυμώδης αρκετά εντυπωσιακή γυναίκα . Γνωστή από την θητεία της στο Amnezia. Τζούλια η Πολωνεζαρα όπως λέει ο φίλος μου ο PIATSAS.  Ενα απο τα «δυνατά χαρτιά» της αλυσίδας. Μελαχρινή με προστυχο βλέμμα, πράσινα μάτια. Φουλ πρόγραμμα, ιδανική για τους λάτρεις pse….

Κασσάνδρας  3 (πάνω) : Χριστίνα. Μέτρια καστανή, που η όλη της όψη δεν σε προδιαθέτει  για να σπαταλήσεις 50 ευρώ για να συνευρεθείς μαζί της….

Κασσάνδρας  6 : Ιρένα η γνωστή μελαχρινή Τσέχα με το πλούσιο φυσικό στήθος και την θετική αύρα και Βόλια, ψηλή μελαχρινή νταρντάνα με όμορφο πρόσωπο. Και οι δυο κοπέλες με φουλ πρόγραμμα.

Κασσάνδρας  4Γ : Τζένη. Νεαρή καστανή με ξανθές ανταύγειες, καλό σωματάκι χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο.. Μίνι show στον στύλο του σαλονιού, χωρίς όμως να βάλει σε πειρασμό κανένα από την ομάδα…..

Κασσάνδρας  4Β: Κλαούντια. Μελαχρινή αδύνατη, με έκφυλο βλέμμα. Από τις «παλιές» πλέον της αλυσίδας. Ντυμένη σε μαύρο fish net αναγνώρισε κάποιους από εμας και είπαμε δυο κουβέντες.

Κασσάνδρας  4 : Άννα. Η γνωστή μελαχρινή καλλονή του ομίλου. Τα μαλλιά της έχουν μακρύνει  αρκετά, και έχει χάσει κάποια κιλά (νομίζω). Μαζί της η Εύα μια ακόμα νέα άφιξη. Συμπαθητική καστανή με ξανθές ανταύγειες, δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 133 : Λάουρα. Ψηλή ξανθιά, με ωραίο πρόσωπο. Ντυμενη με ένα  λευκό συνολάκι που άφηναν να διαγραφούν οι εντυπωσιακές καμπύλες της περιφέρειας της. Έχει αδυνατίσει και της πάει πολύ.  Από τις μεγάλες μου συμπάθειες στα studio

Κωνσταντινουπόλεως 80 : Κλαούντια. Ψηλή αδύνατη μελαχρινή, αρκετά τσαχπίνα και ευδιάθετη στο σαλόνι. Γνωστή σε όλους μας από το Amnezia και έτσι φιλική κουβέντα και πλακιτσα διαδραματίστηκαν στο σαλόνι.

Κωνσταντινουπόλεως 92Α : Μιχαέλλα. Ακόμα ένα απ τα κορίτσια του Μεγάρου. Ψηλή , αδύνατη, με κοκκινωπά πλέον μαλλιά, πλούσιο φυσικό στήθος το οποίο είναι και το μεγάλο της

Καλημέρα αρχηγέ ! πως πάνε τα κέφια ?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Να εισαι καλα μητσος69. Τι να κανουμε οταν ηταν εδω ειχα ξενερωσει μαζι της και δεν πηγαινα. Τωρα που θελω, θα παρω τα 3μου.
Για την Αντζυ Μαρια αναφερομαι, για να καταλαβαινουν κι οι υπολοιποι.

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA!!!  :smitten: :smitten: :smitten:
PROGRAMMA GIA 11.11.2012.

*KATEXAKI 8:
11-20 PAOLA      20-06 TZIOVANA

*THISEOS 35:
10-20 REBECCA    20-06 MELINA

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
σήμερα το μεσημέρι κατα τις 13.00 είπα να επισκεφτώ τα στουντιάκια στην Ιωαννίνων ........
Ιωαννίνων 3 , αν και τα προγράμματα ξεκινούν απο τα 30 και φτάνουν μέχρι τα 50 η κοπέλα που δούλευε δεν στεκόταν ούτε στα πιο παρακμιακά του μεταξουργείου.....Βίκυ ξανθιά κοντή μπόγος με μπουτάρες και μεσαία βυζιά και χάλια πρόσωπο , η κοπέλα ούτε να περπατήσει δεν μπορούσε με τις γόβες της...
Ιωαννίνων 5 εδώ ο χώρος πιο ωραίος , αφού μου άνοιξαν την πρώτη πόρτα η δεύτερη ήταν ορθάνοιχτη , μπαίνοντας μέσα στα αριστερά στους καναπέδες ήταν δυο τύποι με λαπτοπ στα πόδια τους και έκαναν ότι έκαναν , απο το κουζινάκι ξεπρόβαλε ένα κεφάλι και είπε Η.... κλείσε την πόρτα αλλά αυτοί απορροφημένοι σε αυτό που έκαναν  δεν την άκουσαν.... απευθύνθηκε σε μένα και μου είπε αν μπορώ να κλείσω την πόρτα  , την έκλεισα και ύστερα αφου μου το ζήτησε πέρασα πιο μέσα στους άλλους καναπέδες , αυτή μπήκε στην τουαλέτα και έφτιαχνε το μαλλί της  , βγήκε και με χαιρέτησε δια χειραψίας , και με ρώτησε απο που έμαθα γι αυτούς....απο το ίντερνετ της είπα.....
το πρόσωπο της φωτίστηκε και με μεγάλο ενθουσιασμό με ρώτησε γράφεις εκεί(τα συμπεράσματα δικά σας), της απάντησα έχει σημασία ,κάποια  πράγματα δεν πρέπει να λέγονται, Μαριά λοιπόν ξανθιά απο Θεσσαλονική όπως είπε μάλλον κανονικό σώμα με μικρό βυζί , μιας και φορούσε φούτερ και φόρμα και δεν μπορούσα να δώ καλύτερα...πρόσωπο καλό  , ένα πρόγραμμα μου ανακοίνωσε , φουλ πρόγραμμα εκτός πρωκτικού στα 50 ευρώ...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
σήμερα το μεσημέρι κατα τις 13.00 είπα να επισκεφτώ τα στουντιάκια στην Ιωαννίνων ........
Ιωαννίνων 3 , αν και τα προγράμματα ξεκινούν απο τα 30 και φτάνουν μέχρι τα 50 η κοπέλα που δούλευε δεν στεκόταν ούτε στα πιο παρακμιακά του μεταξουργείου.....Βίκυ ξανθιά κοντή μπόγος με μπουτάρες και μεσαία βυζιά και χάλια πρόσωπο , η κοπέλα ούτε να περπατήσει δεν μπορούσε με τις γόβες της...

Καβλωσα ειλικρινα! Πες μας και ηλικια μυστη μου να χυσουμε επιτοπου!!! Ανω των 40???

:bigdick: :bigdick: :bigdick:

Επισκέπτης
Διάβασα οτι η τριγγετοξεπετοαλυσίδα σταμάτησε να συνεργάζεται με την Άντζυ.

Αυτό για τον φίλο που είχε ρωτήσει πιο παλιά.

Αν κάνεις μάθει αν εργάζεται κάπου αλλού ας μας ενημερώσει.

Ax!Το μαρακι!Τι κωλογαμησια της ειχα ριξει στην Φυλης 109 ισογειο... απιστευτο κωλι!

Hmar

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ιωαννίνων 5 εδώ ο χώρος πιο ωραίος , αφού μου άνοιξαν την πρώτη πόρτα η δεύτερη ήταν ορθάνοιχτη , μπαίνοντας μέσα στα αριστερά στους καναπέδες ήταν δυο τύποι με λαπτοπ στα πόδια τους και έκαναν ότι έκαναν , απο το κουζινάκι ξεπρόβαλε ένα κεφάλι και είπε Η.... κλείσε την πόρτα αλλά αυτοί απορροφημένοι σε αυτό που έκαναν  δεν την άκουσαν.... απευθύνθηκε σε μένα και μου είπε αν μπορώ να κλείσω την πόρτα  , την έκλεισα και ύστερα αφου μου το ζήτησε πέρασα πιο μέσα στους άλλους καναπέδες , αυτή μπήκε στην τουαλέτα και έφτιαχνε το μαλλί της  , βγήκε και με χαιρέτησε δια χειραψίας , και με ρώτησε απο που έμαθα γι αυτούς....απο το ίντερνετ της είπα.....
το πρόσωπο της φωτίστηκε και με μεγάλο ενθουσιασμό με ρώτησε γράφεις εκεί(τα συμπεράσματα δικά σας), της απάντησα έχει σημασία ,κάποια  πράγματα δεν πρέπει να λέγονται, Μαριά λοιπόν ξανθιά απο Θεσσαλονική όπως είπε μάλλον κανονικό σώμα με μικρό βυζί , μιας και φορούσε φούτερ και φόρμα και δεν μπορούσα να δώ καλύτερα...πρόσωπο καλό  , ένα πρόγραμμα μου ανακοίνωσε , φουλ πρόγραμμα εκτός πρωκτικού στα 50 ευρώ...

Τι κάνανε δηλαδή; Χαμουρευόντουσαν αδερφές μέσα σε στούντιο;  :huh: Και η εκδιδόμενη φορούσε φόρμα;  :think:

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280

εγω τη τζενη τη γαμαγα παντως εχει ωραια βυζια

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
Καβλωσα ειλικρινα! Πες μας και ηλικια μυστη μου να χυσουμε επιτοπου!!! Ανω των 40???

:bigdick: :bigdick: :bigdick:
καμιά 35άρα την κόβω , ίσως και παραπάνω... είναι γνωστή φάτσα πάντως...............

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
Τι κάνανε δηλαδή; Χαμουρευόντουσαν αδερφές μέσα σε στούντιο;  :huh: Και η εκδιδόμενη φορούσε φόρμα;  :think:
η Μαρία φορούσε φόρμα προφανώς μόλις είχε έρθει τι να πώ....οι τύποι έγραφαν στα λαπτοπ....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom