Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (6 μέλη και 31 επισκέπτες)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
130
Πόντοι
4.065
[size=20pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης
KAROLINA[/size]

:tits: :cum: :tits: :cum:
Ε οχι και Καρολινα βρε!
Victoria Lopyreva το λενε το κοριτσι...!
mjy0bq.jpg

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.368
Πόντοι
4.130
Επίσκεψη στο Τατοίου 71 γιατί μου είχαν καθήσει η φωτο της Μαιρα. Ειχε κόσμο δηλαδή δυο μέσα ήδη. Μπήκα με πολύ σκέψη γιατι η φάτσα δεν μου έκανε κλικ αλλά τελικά επειδή ειχα κάνει το γύρω της Ελλάδος να το βρώ μπηκα.
Δεν έχω συναντήσει τόσο βρώμικο δωμάτιο. Τα σεντόνια επιπέδου Φυλής, τσαλακωμένα, το χαλάκι πανβρώμικο και το κρεββάτι γυρω -γύρω τη σκόνη της αρκουδας. Περίμενα γιατί η κοπέλα είχε δουλειά αλλά δεν άντεξα και ντύθηκα και έφυγα. Πήγα σπίτι και πλύθηκα με detol. Καιρό έχω να συχαθώ τόσο.....
Δεν έχω άποψη για την κοπέλα που δεν φταίει σε τίποτα για αυτο δεν γράφω και κριτική αλλά το μαγαζί είναι απαράδεκτο!!!
Ακριβως απέναντι είναι το Τατοίου 58, αλλά είχα τόσο δυσαρεστηθεί που ουτε σκέψη να πάω.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
Επίσκεψη στο Τατοίου 71 γιατί μου είχαν καθήσει η φωτο της Μαιρα. Ειχε κόσμο δηλαδή δυο μέσα ήδη. Μπήκα με πολύ σκέψη γιατι η φάτσα δεν μου έκανε κλικ αλλά τελικά επειδή ειχα κάνει το γύρω της Ελλάδος να το βρώ μπηκα.
Δεν έχω συναντήσει τόσο βρώμικο δωμάτιο. Τα σεντόνια επιπέδου Φυλής, τσαλακωμένα, το χαλάκι πανβρώμικο και το κρεββάτι γυρω -γύρω τη σκόνη της αρκουδας. Περίμενα γιατί η κοπέλα είχε δουλειά αλλά δεν άντεξα και ντύθηκα και έφυγα. Πήγα σπίτι και πλύθηκα με detol. Καιρό έχω να συχαθώ τόσο.....
Δεν έχω άποψη για την κοπέλα που δεν φταίει σε τίποτα για αυτο δεν γράφω και κριτική αλλά το μαγαζί είναι απαράδεκτο!!!
Ακριβως απέναντι είναι το Τατοίου 58, αλλά είχα τόσο δυσαρεστηθεί που ουτε σκέψη να πάω.
χαλασε τοσο πολύ σε καθαριότητα? Οταν το ειχα επισκευφθει για την ίνα το δωμάτιο ήταν μια χαρά. Βέβαια ήταν πρωί κ ήμουν από τους πρώτους....το είπες στην υπηρεσία για τα χαλια τους?

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.368
Πόντοι
4.130
χαλασε τοσο πολύ σε καθαριότητα? Οταν το ειχα επισκευφθει για την ίνα το δωμάτιο ήταν μια χαρά. Βέβαια ήταν πρωί κ ήμουν από τους πρώτους....το είπες στην υπηρεσία για τα χαλια τους?
Οχι το μόνο που ήθελα ήταν να φύγω....
Αλωστε τα έχουμε πει, η υπηρεσία είναι κλειδί. Οταν σε βάζει σε τέτοιο δωμάτιο τι να της πεις? Να πάρει Vetex και να σκουπίσει?

natasha srbija

Ιερόδουλη
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
0
Καλησπέρα θέλω να σας υπενθυμίσω ότι κάθε μέρα στο στούντιό μας δoυλευουνε διαφορετικούς κοπελεσ ! Oλα τα κορίτσια μασ υποβάλλονται σε τακτικές εξετάσεις ! Στο στούντιο και υπάρχουν ειδικα σενδονια μίας χρήσης ! ! !
ΟΤΑΝ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΕΠΙΛΕΚΣΤΕ ΚΑΛΙΤΕΡΑ .  ;)

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :)    11/11      :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Κλειστό λόγο Ανακαίνισης
Κασσανδρας 3(πανω): Κλειστό - Σαμπρίνα/Χριστίνα - Ντέζυ
Κασσανδρας 4(πανω): Εύα - Άννα - Εύα/Άννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Λουιζα - Μίκη/Ιρένα - Λουιζα/Χριστίνα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Λάουρα - Κλαουντια/Τζένη - Τζένη/Κλαούντια
Κασσανδρας 6: Μελινα - Μαντόνα - Ιρένα/Βάλια
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Τζούλια/Έλλη/Βάλια/Καταλίνα - Τζούλια/Μίκη/Ν.Άφιξη

Βριλησσου 60(πανω): Κλειστο - Μόνικα - Ελίζα

Θησεως 40(κατω): Ζωη - Ελενα/Εφη/Ελλη - Ελενα/Ελλη/Εφη

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλησπέρα θέλω να σας υπενθυμίσω ότι κάθε μέρα στο στούντιό μας δoυλευουνε διαφορετικούς κοπελεσ ! Oλα τα κορίτσια μασ υποβάλλονται σε τακτικές εξετάσεις ! Στο στούντιο και υπάρχουν ειδικα σενδονια μίας χρήσης ! ! !
ΟΤΑΝ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΕΠΙΛΕΚΣΤΕ ΚΑΛΙΤΕΡΑ .  ;)

Γεια στο ολους  :smitten:

Και στη Σαλονικη εχει σεντονια μιας χρησης , δε πιστευω να ενοεις τετοια  ;)
Μερικοι τα αγοραζουν , τα στρωνουν και μετα απο καμια βδομαδα τα πετανε  :P γιατι για να καθαρισουν θελει 3 κιλα σκιπ  :2funny:

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114
Γεια στο ολους  :smitten:

Και στη Σαλονικη εχει σεντονια μιας χρησης , δε πιστευω να ενοεις τετοια  ;)
Μερικοι τα αγοραζουν , τα στρωνουν και μετα απο καμια βδομαδα τα πετανε  :P γιατι για να καθαρισουν θελει 3 κιλα σκιπ   :2funny:

Jo145 δεν ξέρω τι ακριβώς εννοεις  :huh:  παντός σέ´μασ υπάρχουν κανονικά σεντόνια που τα αλλάζουν αρκετά συχνά και τα σεντόνια μιας χρήσης που είναι σφραγισμένα και τα ανοίγει και στρώνει κάποιος απο το υπερετικο προσωπικό μας μπροστά σας  ;)

kisses by marina

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
φυλης 104........... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

το μοναδικιο στουντιο με 24ωρη καθαριστρια......και τα σεντονια αλλαζουν σε καθε πελατη.............. :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Ωωωωχ μπαρούτι μυρίζει ! δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα απόψε !

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.368
Πόντοι
4.130
Πολλά μυνήματα μαζεμένα......Ας τα δουμε:
"Οταν επιλέγετε να επιλέγετε καλύτερα..."
"Εμεις έχουμε σεντόνια μιας χρήσης"
"Σεντόνια αλλάζουν σε κάθε πελάτη ..."
"Και οχι μόνο ..."

Ναι, κάποιος μπορεί να παρασυρθει απο μια φωτο που του κάνει κλικ και αντι να παει κάπου να παει κάπου αλλού. Το βασικό είναι να ενημερώσει. Ο τίτλος του Forum ειναι "Ημερήσια ενημέρωση για studio". Επίσης κάτι ακόμη: ΕΓΩ ΕΦΥΓΑ!!! Δεν περίμενα καν την κοπέλα!! Θεωρώ οτι έτσι έπρεπε.

Δυο σχόλια ακόμη απο εμένα στις πάντα καλοδεχούμενες παρατηρήσεις:
1. Σεντόνια μιας χρήσης έχουν στα τρένα και στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Στα καλά μαγαζιά μετα απο κάθε πελάτη αλλάζουν τα σεντόνια και σφουγγαρίζουν με χλορίνη. Εγω τέτοια μαγαζιά ξέρω δύο. Το Φ104 και το Sensuality. Τα άλλα έπονται σε αυτο τον τομέα (και οχι μόνο). Μπορεί να υπάρχουν και άλλα. Αλλά εγω δύο ξέρω.
2. Χαιρομαι που βλέπω ευαισθησία στο θέμα. Ειναι πολύ βασικό. Και απο το Φ104 είναι αναμενόμενο. Απο την Νατάσα είναι νέο (η αντίδραση και ευαισθησία) και το χαιρετίζω θετικά. Μακάρι να το κάνετε πράξη. Για τους πελάτες σας .........

Καλό βράδυ

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.368
Πόντοι
4.130
εγω σημερα τα βλεπω ολα ροδινα εχω ΓΕΝΕΘΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......................................... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ: H DESPOINA ΕΓΙΝΕ 20!!
ΘΑ Κεράσεις να φέρουμε λουλούδια?

natasha srbija

Ιερόδουλη
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
0
YIA SE OLOUS :) JO145 . BORI KE ALA MAGAZIA NA EHUNE OLA AUTA POU IPA KE IPATE PANO KE KATARISTRIES ALA DEN EHUNE ENA PIO SIMANTIKO TIN ZOZEFIN,MARIAN,PAMELA,MONIKA,ROMINA,NIKOLE,ANDRE,NIKOL,BIANKA KE POLES ALES KALITERES KE PIO OMORFES KOPELES TIS ATINA !!!
KALO VRADI  :smitten: :smitten: :smitten:

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
στα 2 χρονια που δουλευω η δικια μου πρωσοπικη πειρα μου εχει μαθει οτι δεν παιζει και τοσο ρολο η ομορφια αλλα και οι υπηρεσιες της καθε κοπελας αλλα και ο χωρος στον οποιο δουλευει.................και παλι λεω ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑ............ :) :) :) :) :) :) :)

natasha srbija

Ιερόδουλη
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
0
Etsi opos milate den ine katolu epagelmatiko,mia kopela otan fevgi apo kapu meta den prepi na ti ftinume ke na leme pos den ine kali !!! an den itan kali den ta tin kratuses 3 hroni skepse mono posa ehi kani gia esena ?!
den felo na kano polemo me esena!
Sendonia mas veva ine katara ,ke kopeles exume ores ohi plastikes opos lete ke ine poli kales stin douli tos!
DEN IME EDO NA MALONO ME ALA MAGAZI IME NA ENIMERONO KE TA ELEGA KE STI ALI MERI IDIO

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Etsi opos milate den ine katolu epagelmatiko,mia kopela otan fevgi apo kapu meta den prepi na ti ftinume ke na leme pos den ine kali !!! an den itan kali den ta tin kratuses 3 hroni skepse mono posa ehi kani gia esena ?!
den felo na kano polemo me esena!
Sendonia mas veva ine katara ,ke kopeles exume ores ohi plastikes opos lete ke ine poli kales stin douli tos!
DEN IME EDO NA MALONO ME ALA MAGAZI IME NA ENIMERONO KE TA ELEGA KE STI ALI MERI IDIO

πρωτα πρωτα ολα αυτα που μου προσαπτεις δεν ειναι δικα μου λογια

το τι ειναι επαγγελματικο και τι δεν ειναι ειναι μεγαλη κουβεντα πχ επαγγελματικο ειναι να διαφιμιζεις κατι που το εχεις και το παρεχεις, οταν δεν το εχεις και ειναι "ναι μεν αλλα" και το διαφιμιζεις....ειναι επαγγελματικο?

τωρα ουτε και εγω εχω καμια ορεξη να μαλωνω με μαγαζια, δεν εχω να κερδισω κατι δοξα το θεο δουλεια υπαρχει για ολους

οταν συμμετεχεις σε ενα φορουμ που δεν ειναι δικο σου και το μοιραζεσαι και με καποιες αλλες επαγγελματιες κοιτας να κρατας τις ισορροπιες , δεν καθεσαι να γραφεις "μονο σε εμας θα βρειτε αυτην αυτην αυτη και αυτην τις πιο ομορφες κοπελες τις αθηνας μπλα μπλα μπλα" γιατι ετσι αθελα σου προσβαλεις ολες τις υπολοιπες επαγγελματιες που συμμετεχουν οι οποιες πολυ σωστα θα σου πουνε οτι υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες με φετινα πορτοκαλια, αυτο εννουσα πριν

ας μεινουμε οπως οπως ειμασταν πριν κατι μερες, εμπαινες εσυ, εμπαινα εγω, εμπαινε η αλλη η παραλλη το παραλλο βαζαμε καμια βαρδια, καμια φωτο κτλ γιατι αυτα νομιζω ενδιαφερουν (αν και μεταξυ μας ολο αυτο νομιζω πουλαει περισσοτερο στο κοινο  :dancing:)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
YIA SE OLOUS :) JO145 . BORI KE ALA MAGAZIA NA EHUNE OLA AUTA POU IPA KE IPATE PANO KE KATARISTRIES ALA DEN EHUNE ENA PIO SIMANTIKO TIN ZOZEFIN,MARIAN,PAMELA,MONIKA,ROMINA,NIKOLE,ANDRE,NIKOL,BIANKA KE POLES ALES KALITERES KE PIO OMORFES KOPELES TIS ATINA !!!
KALO VRADI  :smitten: :smitten: :smitten:

:smitten:

Jo145 δεν ξέρω τι ακριβώς εννοεις  :huh:  παντός σέ´μασ υπάρχουν κανονικά σεντόνια που τα αλλάζουν αρκετά συχνά και τα σεντόνια μιας χρήσης που είναι σφραγισμένα και τα ανοίγει και στρώνει κάποιος απο το υπερετικο προσωπικό μας μπροστά σας  ;)
javascript:void(0);

kisses by marina

Αστειευομουν λιγο με την δεσποινις Νατασσα , και σχολιασα το οτι το γεγονος που περιγραφεις δεν το βλεπω τοσο συχνα  :idiot:
μπραβο σε οσους το κανουν  κισσες βυ Τζο

Ημερισια Ενημερωση για αλλαγμενα σεντονια  :cheesy:  Καλημερα σας

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom