PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 130
- Πόντοι
- 4.065
Ε οχι και Καρολινα βρε!
Victoria Lopyreva το λενε το κοριτσι...!
Ε οχι και Καρολινα βρε!
Ε οχι και Καρολινα βρε!
χαλασε τοσο πολύ σε καθαριότητα? Οταν το ειχα επισκευφθει για την ίνα το δωμάτιο ήταν μια χαρά. Βέβαια ήταν πρωί κ ήμουν από τους πρώτους....το είπες στην υπηρεσία για τα χαλια τους?Επίσκεψη στο Τατοίου 71 γιατί μου είχαν καθήσει η φωτο της Μαιρα. Ειχε κόσμο δηλαδή δυο μέσα ήδη. Μπήκα με πολύ σκέψη γιατι η φάτσα δεν μου έκανε κλικ αλλά τελικά επειδή ειχα κάνει το γύρω της Ελλάδος να το βρώ μπηκα.
Δεν έχω συναντήσει τόσο βρώμικο δωμάτιο. Τα σεντόνια επιπέδου Φυλής, τσαλακωμένα, το χαλάκι πανβρώμικο και το κρεββάτι γυρω -γύρω τη σκόνη της αρκουδας. Περίμενα γιατί η κοπέλα είχε δουλειά αλλά δεν άντεξα και ντύθηκα και έφυγα. Πήγα σπίτι και πλύθηκα με detol. Καιρό έχω να συχαθώ τόσο.....
Δεν έχω άποψη για την κοπέλα που δεν φταίει σε τίποτα για αυτο δεν γράφω και κριτική αλλά το μαγαζί είναι απαράδεκτο!!!
Ακριβως απέναντι είναι το Τατοίου 58, αλλά είχα τόσο δυσαρεστηθεί που ουτε σκέψη να πάω.
Οχι το μόνο που ήθελα ήταν να φύγω....χαλασε τοσο πολύ σε καθαριότητα? Οταν το ειχα επισκευφθει για την ίνα το δωμάτιο ήταν μια χαρά. Βέβαια ήταν πρωί κ ήμουν από τους πρώτους....το είπες στην υπηρεσία για τα χαλια τους?
Ε οχι και Καρολινα βρε!
Καλησπέρα θέλω να σας υπενθυμίσω ότι κάθε μέρα στο στούντιό μας δoυλευουνε διαφορετικούς κοπελεσ ! Oλα τα κορίτσια μασ υποβάλλονται σε τακτικές εξετάσεις ! Στο στούντιο και υπάρχουν ειδικα σενδονια μίας χρήσης ! ! !
ΟΤΑΝ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΕΠΙΛΕΚΣΤΕ ΚΑΛΙΤΕΡΑ . ;)
Ε οχι και Καρολινα βρε!
Γεια στο ολους
Και στη Σαλονικη εχει σεντονια μιας χρησης , δε πιστευω να ενοεις τετοια ;)
Μερικοι τα αγοραζουν , τα στρωνουν και μετα απο καμια βδομαδα τα πετανε γιατι για να καθαρισουν θελει 3 κιλα σκιπ
ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ: H DESPOINA ΕΓΙΝΕ 20!!εγω σημερα τα βλεπω ολα ροδινα εχω ΓΕΝΕΘΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.........................................
Etsi opos milate den ine katolu epagelmatiko,mia kopela otan fevgi apo kapu meta den prepi na ti ftinume ke na leme pos den ine kali !!! an den itan kali den ta tin kratuses 3 hroni skepse mono posa ehi kani gia esena ?!
den felo na kano polemo me esena!
Sendonia mas veva ine katara ,ke kopeles exume ores ohi plastikes opos lete ke ine poli kales stin douli tos!
DEN IME EDO NA MALONO ME ALA MAGAZI IME NA ENIMERONO KE TA ELEGA KE STI ALI MERI IDIO
YIA SE OLOUS JO145 . BORI KE ALA MAGAZIA NA EHUNE OLA AUTA POU IPA KE IPATE PANO KE KATARISTRIES ALA DEN EHUNE ENA PIO SIMANTIKO TIN ZOZEFIN,MARIAN,PAMELA,MONIKA,ROMINA,NIKOLE,ANDRE,NIKOL,BIANKA KE POLES ALES KALITERES KE PIO OMORFES KOPELES TIS ATINA !!!
KALO VRADI
Jo145 δεν ξέρω τι ακριβώς εννοεις παντός σέ´μασ υπάρχουν κανονικά σεντόνια που τα αλλάζουν αρκετά συχνά και τα σεντόνια μιας χρήσης που είναι σφραγισμένα και τα ανοίγει και στρώνει κάποιος απο το υπερετικο προσωπικό μας μπροστά σας ;)
javascript:void(0);
kisses by marina