Δεν λέτε αυτήν την Πάμελα ε ;
Έχετε άποψη συναγωνιστές; Τούμπανο, αλλά από υπηρεσίες;
είναι η πρώην Κάτια από Κασσάνδρας, είχε τιμηθεί στο μακρυνό παρελθόν με πολύ καλές αναμνήσεις, τώρα δεν γνωρίζω στους γερμανούς τι κάνειΔεν λέτε αυτήν την Πάμελα ε ;
Δεν λέτε αυτήν την Πάμελα ε ;
Έφυγε και η Παμελα απο Φ104 ????
Δεν εχεις πάρει την Ρομίνα? :o :oκαλα τώρα που τα διαβάζω τσιμπιεμαι για να συνειδητοποιησω ποσά χιλιόμετρα κάναμε...καλα η ρομινα κλείδωσε ως η επομενη μου καταδρομικη μαζί με σάρα απί Κασσάνδρας. Παρεπιπτόντως εμένα το στήθος της μου φάνηκε πλαστικό. Αλλά τέτοιο γλυκο πλάσμα κ με κορμί λαμπάδα σα τη ρομινα είχα καιρο να συναντήσω...
Ρονάλντο ;)Και όταν με το καλό πας Ρομίνα θα διαπιστώσεις ακόμη δύο πράγματα:
1. Ειναι απο τις πιο καθαρές κοπέλες που "εργάζονται"
2. Ειναι τέλεια επαγγεμλατίας. Οι Γερμανοί πήραν"Βιερίνια".
Δουλεύει καιρό στους Γερμανούς ,απλά τώρα άλλαξε φώτος και δεν δείχνει πρόσωπο.είναι η πρώην Κάτια από Κασσάνδρας, είχε τιμηθεί στο μακρυνό παρελθόν με πολύ καλές αναμνήσεις, τώρα δεν γνωρίζω στους γερμανούς τι κάνει
Ηθελα να μείνω σε παίκτη βιρτουόζο που πήγε σε Γερμανική ομάδα...χαχαχα!!!Ρονάλντο ;)
Μιλάμε για φοβερή πρωτοτυπία!!!!!μαρτυρίες έγκριτων πορνορεπορτερ αναφέρουν πως ναι...τη βλέπω να βρισκει καταφύγιο στους "γερμανούς"...
ναι τύπε πήγες στους Γερμανούς ;)
η Παμελα απο το 104 θα δουλέψει με το όνομα Συντι !!! Άλλη κοπέλα είναι αυτη!Δεν λέτε αυτήν την Πάμελα ε ;
Επίσκεψη χθες στο Φ104 και τη Ναταλί. Καταρχήν να αναφέρω ότι έχει χάσει πλέον μερικά κιλά ακόμη και βρίσκεται σε σούπερ φόρμα. Ειδικά το στήθος της είναι στα καλύτερα του, φοβερή αίσθηση.
Για υπηρεσίες κλπ. δε χρειάζεται να γράψω τίποτα, η κοπέλα έχει δουλέψει σε όλα τα μαγαζιά της Αθήνας και παντού ήταν ΑΨΟΓΗ. Και φυσικά μεγάλο της ατού η απίθανη πίπα. Η μοναδική γυναίκα που την αφήνω να με τελειώσει με το στόμα της, όπως έκανε και χθες. καλημέρα px.... Η Ναταλί συνεχιζει να δουλεύει κροκεων κ θεσσαλονίκης??
οταν λέω "θα το ρισκάρω", το ρίσκο ειναι για το μαγαζί κ την πολιτική του...η ρομινα είμαι σίγουρος ότι ειναι Μπαρτσελόνα... ;)
Αφού δε με πέθανες σήμερα θα ζήσω χίλια χρόνια.
Το να λες ότι θα το ρισκάρεις με τη Ρομίνα είναι σα να λέει ένα λάτρης του θεαματικού ποδοσφαίρου ότι θα ρισκάρει να παρακολουθήσει έναν αγώνα της Μπαρτσελόνα.