Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.222
- Πόντοι
- 4.280
περασα εγω με ολες γι αυτοΏρα 22:00 και ολη η αλυσίδα κων/πολεως κλειστή...σκοταδι απύθμενο....τι παίζει? Η Κασσάνδρας ήταν ανοιχτή...
περασα εγω με ολες γι αυτοΏρα 22:00 και ολη η αλυσίδα κων/πολεως κλειστή...σκοταδι απύθμενο....τι παίζει? Η Κασσάνδρας ήταν ανοιχτή...
Aξιος! Με τις υγειες σας!περασα εγω με ολες γι αυτο
Ανοιξαν μετα τις 23:30Ώρα 22:00 και ολη η αλυσίδα κων/πολεως κλειστή...σκοταδι απύθμενο....τι παίζει? Η Κασσάνδρας ήταν ανοιχτή...
ποια απ τις δυο;ρε παιχτες ψαχνω σαν τρελος την κλαουντια ξερει κανεις τιποτα ? ευχαριστω
ίσως είναι σε άδεια....ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΗ ΔΩ ΜΗΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ?
υπαρχουν άφθονες επιλογες.... ;)καλα θα περιμενω ευχαριστω
ειμαι απο νησι και κατεβαινω σπανια αθηνα οποτε θα ηθελα τη συγκεκριμένη που ειχα περασει τελεια στο παρελθον αλλα δεν πειραζει καπου θα τον χωσω
Δουλευει κανονικα φιλε μου.ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΗ ΔΩ ΜΗΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ?
και ο συνάδελφος από νησί είναι από το λαγό νησί
με λαγούς?
πιτσιρικα,καλο προσωπο,πολυ καλο κορμι,πατουρι Α , δειχνει να εχει λιγα χιλιομετρα στο κοντερ και της λειπει ο αερας που πρεπει.στην αρχη καπως κρυα και με μηχανικες κινησεις,σιγα σιγα λυθηκε και βελτιωθηκε.μετριο πιπονι αλλα το παλευει.καλα στησιματα αλλα παιρνουνε βελτιωση,αν το κανει νομιζω θα μιλαμε για πολυ καλη περιπτωση.για πιπινοκυνηγους που δε ζητανε πολλα πολλα μια χαρα ειναι ;)Βρε έχει γίνει γινει τόσος ντόρος για την Αμαρυλλιδα(και τον κωλο της) αλλά δεν βλέπω να ανεβαίνει καμία κριτική για αυτό το μωρό....μου φαίνεται θα παω να τσεκάρω.... κανένας συναγωνιστής έχει να πει τίποτα για την κορασσιδα?