Μετά το πέρας μια επαγγελματικής δουλειάς στο Γκαζοχώρι αποφάσισα να μεταβώ μέχρι τα στούντιο της περιοχής να δω τι κάνουν τα κορίτσια και να τους ευχηθώ καλό χειμώνα
Κασσάνδρας 4A: η Σαμπρίνα η Βραζιλιάνα ξανθό μωρό με κοντά,μετρίου αναστήματος αρκετά μαυρισμένη.Μου εμφανίστηκε στο σαλόνι με ροζ μαγιό ενώ μου είπε σε θυμάμαι εσένα
είχες έρθει πριν 2-3 ημέρες(μάλλον με μπέρδεψε με τα παιδιά που κατέβηκαν μπουλούκι
το Σαββάτο)σήμερα θα περάσουμε μαζί στο δωμάτιο.Δεν ψηνόμουν οπότε συνέχισε να πιέζει αλλά έπεσε σε τοίχο
Κασσάνδρας 4B: δύο κοπέλες δούλευαν στο μαγαζί πρώτη η Ντέζυ η κοπέλα από το Αμνέζια η οποία εμφανίστηκε χωρίς σουτιέν όπου αντίκρυσα τα 2αρια βυζιά της
ενώ με καύλωσαν οι ρόζ γόβες που φορούσε
Όσο περίμενα στο σαλόνι ήρθε το delivery boy με εκείνη να στέκεται στο στύλο να με κοιτάζει μέσα στα μάτια ενώ κουνούσε προκλητικά τον κώλο της :o Στο πρόγραμμα της υπήρχε το ελεύθερο στοματικό.Η έταιρη κοπέλα η Πάμελα μελαγχρινή με ξανθές ανταύγιες,αδύνατη,μετρίου αναστήματος με καυλιάρικο στήθος και επιεικώς μέτρια φάτσα.Η εν λόγω κοπέλα ανευ ελεύθερου στοματικού.
Κωσταντινουπόλεως 80: η πιο όμορφη κοπέλα των στούντιο η οποία είναι και η αδυναμία μου.....η Λάουρα ξανθιά γαλανομάτα με καλίγραμμο κορμί ενώ φορούσε μπεζ μαγιό
Κωσταντινουπόλεως 92Α: η Ντορίνα ή φεγγαράδα όπως την αποκαλώ.....μελαγχρινή με ωραίο βυζί,μετρίου αναστήματος με καλό σωματάκι εμφανίστηκε στο σαλόνι άβαφτη όπου μου άρεσε καλύτερα.Μου έβαλε χέρι που δεν πήγα το Σαββάτο να την δώ(καλά δεν υπήρχε περίπτωση βαριόμουν
)μαζί με τα παιδιά.Η φεγγαράδα ήταν συννεφιασμένη λόγω του κακού καιρού αλλά τελικά κατάφερα και την είδα με την βοήθεια της Ντορίνας
(ακούς kerveras
)