tsoutseki90
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Γεια παιδιά παίζει τίποτα δυνατό δήμερα το βραδάκι σε Κων/πόλεως-Κασσάνδρας απ τις 8 και μετά? ευχαριστώ!
Ωστε ετσι η Αμαρυλις ε....ας ελπισουμε οτι οφειλεται στην απειρια της κι ας ευχηθουμε να μην την παρει κι αυτην στον λαιμο του ο ντιγκινταγκας με το σκοροφαγωμενο περουκινι οπως ειχε κανει με την συνονοματη της απο το Βριλησου 36!η κοπελα ειναι μετρια μεσα...καπως βιαστικη...οταν μπηκα προχθες, ειχε και αξυριστα ποδια...κανει κατι προκαταρκτικα λιγων δευτερολεπτων, πιπα μετρια προς καλουτσικη, φιλια δεν αφηνει.η θεα βεβαια στα 4 ειναι απιστευτη...!!αν θελετε να γαμησετε εναν υπερμουναρο, οκ.αλλα απο συμμετοχη μετρι πραγματα.
να σημειωθει οτι δεν περιμενε κανεις αλλος στο σαλονι.
Η Αφροδιτη kervera ειναι 1000% TS αλλα ειναι τοσο καλοφτιαγμενη που πολυ δυσκολα την ξεχωριζεις απο μια εκ γενετης γυναικα!οκ φίλος, αν γνωρίζει και κανένας άλλος ας μας πει, και αν έχω κάνει λάθος ειλικρινά συγνώμη από τον φίλο. :- :S
Καλησπερα συναγωνιστες θελω την γνωμη σας σε ενα ζητημα,ενα φιλαρακι μου εχει φαει τρελο κολλημα με την Λιλη(Πειραιως 193 κτλ) απλα κολλαει γιατι εχει διαβασει οτι ειναι ψυχρη σαν παγος.Παντως του εχω προτεινει σαν ενναλακτικη την Μαρινα(Φυλης 104).Ειναι λατρεις των γι' αυτο και προτεινα την Μαρινα.Για πεστε και εσεις την γνωμη σας.
κρίσιμο ερώτημα: φυσικό στηθος ή σιλικόνη?
Μεταξυ των δυο εγω ειχα περασει καλυτερα με την Μαρινα.Καλησπερα συναγωνιστες θελω την γνωμη σας σε ενα ζητημα,ενα φιλαρακι μου εχει φαει τρελο κολλημα με την Λιλη(Πειραιως 193 κτλ) απλα κολλαει γιατι εχει διαβασει οτι ειναι ψυχρη σαν παγος.Παντως του εχω προτεινει σαν ενναλακτικη την Μαρινα(Φυλης 104).Ειναι λατρεις των γι' αυτο και προτεινα την Μαρινα.Για πεστε και εσεις την γνωμη σας.
PIATSA σε ευχαριστώ πολύ, γηράσκω αει διδασκόμενος, και για άλλη μια φορά συγνώμη από τον προηγούμενο φίλο.Η Αφροδιτη kervera ειναι 1000% TS αλλα ειναι τοσο καλοφτιαγμενη που πολυ δυσκολα την ξεχωριζεις απο μια εκ γενετης γυναικα!
Την εχουν ¨πατησει" παρα πολλοι...δεν εισαι ο μονος!
φιλε καλο το τραβελακι δεν μας ειπεςPIATSA σε ευχαριστώ πολύ, γηράσκω αει διδασκόμενος, και για άλλη μια φορά συγνώμη από τον προηγούμενο φίλο.
Την έχουμε "πατήσει" πολλές φορές
φιλε καλο το τραβελακι δεν μας ειπες
για πεςμην τον πειράζεις τον χύστη την έχει πάθει κατά το παρελθόν και με άλλο κορίτσι..... :o
για πες
πολύ καλό, ειδικα αν δεν το ξερειςφιλε καλο το τραβελακι δεν μας ειπες
εισαι σκληρος παιχτηςπολύ καλό, ειδικα αν δεν το ξερεις
κρύβε λόγια, κρύβε λόγια Μάκηαν θέλει ας πεί ο ίδιος....δεν μπορώ να προβώ σε περαιτέρω δηλώσεις :-X :-X
κρύβε λόγια, κρύβε λόγια Μάκη
Μεταξυ των δυο εγω ειχα περασει καλυτερα με την Μαρινα.
Ομως εαν ειναι αποκλειστικα πρωτη του πρωτεραιοτητα το μεγαλος στηθος, γιατι δεν "κοιταζει" και την Βαλεντινα απο Βουρβαχη 19, Κων/λεως 61, Ηλια Ηλιου 82 ?
Εχει πολυ μεγαλυτερο στηθος και απο τις δυο προαναφερθησες και κατα γενικη ομολογια, τουλαχιστον, οι υπηρεσιες της ειναι πολυ υψηλου επιπεδου.
Σαν αλλη επιλογη θα προτεινα και την Σαμπρινα απο Αντιοχειας 64, αλλα αυτο τον καιρο απουσιαζει.
Καλες εναλλακτικες επισης και η Αλεξανδρα - Ελενη απο Φ104, και Ρομινα απο την Τριγγετοαλυσιδα.