να είσαι καλά, όπου μπορούμε βοηθάμε
αλληλεγγύη στους συναγωνιστές μύστη μου
να είσαι καλά, όπου μπορούμε βοηθάμε
η ισχύς εν τη ενώσει φίλε Μάκηαλληλεγγύη στους συναγωνιστές μύστη μου
η ισχύς εν τη ενώσει φίλε Μάκη
δεν έχω άποψη καθότι δεν έχω συνεβρεθεί μαζί της. Αν πας ενημέρωσέ μαςΓια ψαξε φιλε kerveras την Γαβριελα. Εγω την εχω σταμπαρει. Λ Αθηνων και στο Πειραιως.
εχουμε φαει στησιμο στις πρωινες βαρδιες ;)Κι ετσι για την ιστορια.......Περνωνταs απ το στουδιο "fire" 10.30 το πρωι η κοπελα δεν ειχε ερθει....Αναμενοταν να ερθει στιs 11.00
Ετσι χανεται η πελατεια , αν και εχουν ταμπελα τεραστια οτι ανοιγουν απ τιs 10.00........Απο πορτοκαλιεs να φαν κι οι κοτεs
αστο φιλος πηγαινε στα σιγουραδεν έχω άποψη καθότι δεν έχω συνεβρεθεί μαζί της. Αν πας ενημέρωσέ μας
Η Πενυ που ολα τα παρνει!!!Ξέρει κανεις αν δουλεύει σήμερα η Πενυ ????
Φιλε η Αφροδιτη των Γερμανων ειναι τρανς!!!όχι συνάδελφε
δεν νομίζω, είναι αυτή που δούλευε παλιά Βουλιαγμένης 83, αν μιλάμε για την ίδια δεν είναιΦιλε η Αφροδιτη των Γερμανων ειναι τρανς!!!
Προσωπικα δεν τραβαω εγω κανενα κολλημα αλλα ο φιλος nick77r μπορει......οποτε το σωστο ειναι να ενημερωθει!!!
Ναι για την ιδια λεμε!!!δεν νομίζω, είναι αυτή που δούλευε παλιά Βουλιαγμένης 83, αν μιλάμε για την ίδια δεν είναι
H Πενυ ΣΥΝΗΘΩΣ εργαζεται :την πιπινο-πενυ τι ωρες το βρησκουμε ρε παιδια,οχι για τιποτα αλλα αν πας και δεν ειναι θα αλλου και αντε να βρουμε λεφτα μεχρι την επομενη
ναι, και γινόταν λαϊκό προσκύνημα εκεί, και έκανε και μερικές βάρδιες Παρασκευή βράδυ αν θυμάμαι στο Συγγρού 144.Ναι για την ιδια λεμε!!!
Αν βεβαια λες γι'αυτη που δουλευε πριν απο καμια 5ετια!!!
Λυπαμαι αλλα η Αφροδιτη δεν ειχε ποτε της φυσικο στηθος!!!ναι, και γινόταν λαϊκό προσκύνημα εκεί, και έκανε και μερικές βάρδιες Παρασκευή βράδυ αν θυμάμαι στο Συγγρού 144.
Την έχω πάρει και εγώ και συνάδελφος φίλος μου πολλές φορές, πολύ καλή μέσα, με φυσικό βυζί τότε, δεν νομίζω να ήταν τρανς.
οκ φίλος, αν γνωρίζει και κανένας άλλος ας μας πει, και αν έχω κάνει λάθος ειλικρινά συγνώμη από τον φίλο. :- :SΛυπαμαι αλλα η Αφροδιτη δεν ειχε ποτε της φυσικο στηθος!!!
Παρ'ολα αυτα οντως γινοτανε λαικο προσκυνημα και αν και δεν την ειχα παρει ποτε, απο αυτα τουλαχιστον που εχω ακουσει και διαβασει ηταν οντως πολυ δυνατη μεσα!!!
Κι ετσι για την ιστορια.......Περνωνταs απ το στουδιο "fire" 10.30 το πρωι η κοπελα δεν ειχε ερθει....Αναμενοταν να ερθει στιs 11.00
Ετσι χανεται η πελατεια , αν και εχουν ταμπελα τεραστια οτι ανοιγουν απ τιs 10.00........Απο πορτοκαλιεs να φαν κι οι κοτεs