marios1891
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 87
- Πόντοι
- 0
παιδια ξερουμε που ειναι η πενυ σημερα???
Βάσει προγράμματος Βριλλησού 36 βράδυ δίδυμο με Κλαούντιαπαιδια ξερουμε που ειναι η πενυ σημερα???
ευχαριστω πολυ φιλε....Βάσει προγράμματος Βριλλησού 36 βράδυ δίδυμο με Κλαούντια
και εμένα μου είχε τύχει στο παρλθόν, και κλείσανε φωτα ταμπέλες πόρτες και έμεινα μέσα μέχρι να καταλαγιάσουν τα πράγματα. Δεν πέρασα άσχημα, καθόμασταν με τις κοπέλες στο σαλόνι και τα λέγαμε
Πια τίμησες συνάδελφε?
Ρε παιδιά, αφού κάνετε που κάνετε ενημέρωση, κάντε και καμία περιγραφή των τσατσάδων να ξέρουμε τι παίζει (φύλο, εκτιμώμενη ηλικία, ένδυση, τρικ-τρικ, εθνικότητα, συμπεριφορά, προθυμία στο χούφτωμα). Αξίζει φυσικά να σημειωθεί ότι, αν η υπηρεσία είναι γένους αρσενικού, δεν μας ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά. Παίρνει πόδι με συνοπτικές διαδικασίες.
ω ναι!!!! πολλές φορές έχει τιμηθεί στο παρελθονΑννα=εγγύηση !! ;)
Ρε παιδιά, αφού κάνετε που κάνετε ενημέρωση, κάντε και καμία περιγραφή των τσατσάδων να ξέρουμε τι παίζει (φύλο, εκτιμώμενη ηλικία, ένδυση, τρικ-τρικ, εθνικότητα, συμπεριφορά, προθυμία στο χούφτωμα). Αξίζει φυσικά να σημειωθεί ότι, αν η υπηρεσία είναι γένους αρσενικού, δεν μας ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά. Παίρνει πόδι με συνοπτικές διαδικασίες.
Πολυ καλη η Κλαουντια!Βάσει προγράμματος Βριλλησού 36 βράδυ δίδυμο με Κλαούντια
Όσες φορές έχει τύχει να πάω στα Κασσανδροειδή, οι υπηρεσίες δεν μου έχουν κάνει καθόλου καλή εντύπωση. Μετά από μια σύντομη υποδοχή, εξαφανίζονται σαν κομμήτες. Επιπλέον, μετά το πουτανογαμήσι, ούτε φωνή ούτε ακρόαση (ούτε καν βγαίνουν να με χαιρετήσουν). Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Αναμένω να ξανάρθω Αθήνα 6-7 Ιουλίου για μια βδομάδα. Θα κάνω 3 στουντιότσαρκες. Δυο στη Βριλησσού 36 (αχ καρδουλίτσα μου γλυκιά) και άλλη μια οπουδήποτε αλλού για τσατσαδοκαμάκι. Όταν είναι, θα ειδοποιήσω για να με ενημερώσετε.ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ (για οσα τουλαχιστον θυμαμαι/ξερω) :
;) ;) ;) ;) ;) ;)
Μεγαλου Αλεξάνδρου 133 : Η Καθρην. Μεγαλοκοπελα, εξω καρδια στο σαλονι, αλλα και αυστηρη οταν πρεπει
Ιεροφαντων 9 : Ο ευτραφης ευγενικος κυριος
Κωνσταντινουπόλεως 80 : Ο κυριος Πάνος
Κωνσταντινουπόλεως 92Α : Ο κύριος Βσάιλης
Κασσάνδρας 4 : Η κοντουλα ευτραφης μαυριδερη βουλγάρα
Κασσάνδρας 4Β : Ο νεαρος υπηρετης, που για αγνωστους λόγους δεν μας ανοιξε.
Κασσανδρας 4Γ : Η Χρύσα με νεο look στα μαλλία.
Κασαάνδρας 6 : Η Μαίρη. Ευγενικη και πλακατζου οπως πάντα
Κασσάνδρας 3 (κατω) : Η ξανθη με την ελαφρώς γαμψη μύτη
Κασσάνδρας 3 (πανω): Η ευγενεστατη κυρία Ελένη
Φυλης 10 : Η Ελενη, μια απο τις κοπελες του μαγαζιου σε ρολο υπγρεσιας, ακτι που ειναι πλεον συνηθες στο Φ104
Την επομενη φορα με επιπλεον στοιχεια.
Όσες φορές έχει τύχει να πάω στα Κασσανδροειδή, οι υπηρεσίες δεν μου έχουν κάνει καθόλου καλή εντύπωση. Μετά από μια σύντομη υποδοχή, εξαφανίζονται σαν κομμήτες. Επιπλέον, μετά το πουτανογαμήσι, ούτε φωνή ούτε ακρόαση (ούτε καν βγαίνουν να με χαιρετήσουν). Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Αναμένω να ξανάρθω Αθήνα 6-7 Ιουλίου για μια βδομάδα. Θα κάνω 3 στουντιότσαρκες. Δυο στη Βριλησσού 36 (αχ καρδουλίτσα μου γλυκιά) και άλλη μια οπουδήποτε αλλού για τσατσαδοκαμάκι. Όταν είναι, θα ειδοποιήσω για να με ενημερώσετε.
Όχι. Να καθίσουν για κουβεντούλα και χούφτωμα.δηλαδή τι περιμένεις, υποβρύχιο μαστίχα;
Στη Θησέως 40, που δουλεύεις, εργάζεται καμία α-καπέλο τσατσά με φούστα και βραχιόλια δεκτική στο χούφτωμα; Άμα είναι, θα έρθω να σε τιμήσω (αναφέρομαι στο διάστημα από 7 έως 14 Ιουλίου, τώρα βρίσκομαι στην Αγγλία).kalo mhna kai ena poli kalo s/k efxomai thn omorfi mou parea edw