pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
αυτή η Νικόλ φαίνεται τούμπανο!
δε ξέρω μου βγάζει κάτι αυτή η κοπέλα..
αυτή η Νικόλ φαίνεται τούμπανο!
αυτή τη Νικόλ εννοώ
Tην εχω πετυχει δυο φορες σε τσαρκα.αυτή η Νικόλ φαίνεται τούμπανο!
Και η Ελισα ειναι πολυ ομορφη κοπελα , ετσι οπως την εχω δει σε τσαρκα. Αγνοω ομως (επισης) τις επιδοσεις της.Εάν μού περισσέψει χρόνος και χρήμα στην Ελίσα ίσως πάω (1η φορά). Έχει και αρνητικές γνώμες απότι διάβασα.
Τωρα για τη Νικόλ, δεν ξέρω. Μήπως υπάρχουν 2 Νικόλ (στον όμιλο)? ή κάνω λάθος?
φιλτατε ινδιανε πλεον σαν νικολ ειναι και στην τριγγετοαλυσιδαΚαι η Ελισα ειναι πολυ ομορφη κοπελα , ετσι οπως την εχω δει σε τσαρκα. Αγνοω ομως (επισης) τις επιδοσεις της.
Οσον αφορα τις Νικολ.
Εκτος απο αυτην που αναφερθηκες και αναφερθηκα παραπανω, πηρε μεταφραφη στην Τριγγετοαλυσιδα και η Νικολ απο τα Κασανδρας, η μελαχρινη Βουλγαρα που ηταν συνηθως στο Κ6 τριτη βαρδια.
Ομως εκει πλεον εργαζεται σαν Τζεσσικα.
συμφωνα με τα προγραμματα απο το αλλο siteπαιδια ξερει κανεις ποιες δουλευουν σημερα βριλησσου 36,36α???
ξερουμε αν δουλευει πουθενα η τζοβανα που ηταν εκει χθεσ βραδυ???συμφωνα με τα προγραμματα απο το αλλο site
κλαουντια/πενυ
και
λαουρα/ντορινα
(με επιφυλαξη παντα)
δεν πρεπει να δουλευει καπου σημεραξερουμε αν δουλευει πουθενα η τζοβανα που ηταν εκει χθεσ βραδυ???
ειναι η πενυ που διαβαζω κριτικεσ απο περυσι??? για την ιδια πενυ μιλαμε?? μην παω και φαω καμια φολα!!!συμφωνα με τα προγραμματα απο το αλλο site
κλαουντια/πενυ
και
λαουρα/ντορινα
(με επιφυλαξη παντα)
η Πένυ είναι μία και μοναδική φίλοςειναι η πενυ που διαβαζω κριτικεσ απο περυσι??? για την ιδια πενυ μιλαμε?? μην παω και φαω καμια φολα!!!
Η συγκεκριμένη... (αν δεν απατώμαι...) εργαζόταν κάποιο χρονικό διάστημα στο όρος της Βριλησσού, στο ίδρυμα 24 (βλ. και 46) ...
αυτή τη Νικόλ εννοώ
Η συγκεκριμένη... (αν δεν απατώμαι...) εργαζόταν κάποιο χρονικό διάστημα στο όρος της Βριλησσού, στο ίδρυμα 24 (βλ. και 46) ...
Κριτικές:
Από προσωπική άποψη τότε, ένα θα πω... : έπιπλο!
Οντως ετσι ειναι. ;)συμφωνα με τα προγραμματα απο το αλλο site
κλαουντια/πενυ
και
λαουρα/ντορινα
(με επιφυλαξη παντα)
Χαμος εχει γινει με τις Νικολ.Κι εγώ παιδιά την ίδια άποψη έχω. Την είχα πάρει το προηγούμενο καλοκαίρι στην Κασσάνδρας. Εντελώς fake γκόμενα, βιαστική, ξεπέτα. Από εμφάνιση είναι μουνάρα (έτσι την πάτησα) αλλά τόσο ψεύτικη στην συμπεριφορά της που μπορεί να ενθουσιάσει μόνο μαθητούδια. Στο τέλος έκλαιγα τα λεφτά μου.
Τι να πω? Μπορεί να έχει βελτιωθεί...
Αυτη ειναι η Νικολ τεως Κασσανδρας.εννοώ αυτή την Νικόλ:
Αυτη η Νικολ ειναι και η πρωτη Αρχιτεκτονας!!!εννοώ αυτή την Νικόλ:
Τι έπιπλο όμως............................................????Η συγκεκριμένη... (αν δεν απατώμαι...) εργαζόταν κάποιο χρονικό διάστημα στο όρος της Βριλησσού, στο ίδρυμα 24 (βλ. και 46) ...
Κριτικές:
Από προσωπική άποψη τότε, ένα θα πω... : έπιπλο!