Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.258
- Πόντοι
- 5.435
στην ίδια ψάξε, ίσως τη βρεις βάρδιες και στο "βουνό";) ευχαριστώ! Στην ίδια αλυσίδα ή εμφανίζεται και κάπου αλλού;
στην ίδια ψάξε, ίσως τη βρεις βάρδιες και στο "βουνό";) ευχαριστώ! Στην ίδια αλυσίδα ή εμφανίζεται και κάπου αλλού;
στην ίδια ψάξε, ίσως τη βρεις βάρδιες και στο "βουνό"
γράψε μας εσύ τις εντυπώσεις σου, ξεκίνα τώρα και θα τις διαβάσω το πρωϊκερβερα ενημερωση απο την σημερινη βολτα δεν εχει; και καμια μαυρη κριτικη
γράψε μας εσύ τις εντυπώσεις σου, ξεκίνα τώρα και θα τις διαβάσω το πρωϊ
O Φανουρης Τζουρας που χαθηκε?
Σαββατο κι ουτε μια ενημερωση...
Γρήγορα μποουχτίζει κανείς και παρατάει τα μεγκαπρότζεκτς, με αποτέλεσμα να συνουσιάζεται στο πρώτο μπουρδέλο που θα βρει μπροστά του.
O Φανουρης Τζουρας που χαθηκε?
Σαββατο κι ουτε μια ενημερωση...
Οπως επισης υποθετω για ερωτησεις - αποριες - απαντησεις για θεματα που αφορουν studio.To παρόν thread είναι:
1-για να ανακοινώνεται το πρόγραμμα του κάθε στουντιο
2-για να περιγράφουμε στουντιοτσαρκες
3-για να αναφέρουμε κάποια επίσκεψη μας
4-για άλλους λόγους
Τα 1 & 2 ΟΚ 100%.
Για το 3 όμως έχουμε τις κριτικές. Στο φινάλε εάν κανείς θέλει επιπλέον να το αναφέρει, νομίζω ότι είναι καλύτερα να το κάνει στο thread του συγκεκριμένου στουντιο που επισκέφθηκε, που και αυτό δηλ. είναι περιττό όταν υπάρχει κριτική.
Για το 4 ουδέν σχόλιον πριν από διευκρινίσεις.
Κάνω κάποιο λάθος? Δηλ. μην αρχίσει ο καθένας να βάζει στο γενικό thread την αναγγελία μιάς επίσκεψης.
Οπως επισης υποθετω για ερωτησεις - αποριες-απαντησεις για θεματα που αφορουν studio.
γιατί γίνεται κάτι διαφορετικό?Υποθέτω και εγώ. ΕΠίσης, υποθέτω ότι άμα βάλει ένας μια τσάρκα, ρωτάει σχετικές απορίες ή συμπληρωνει ο άλλος. Αυτά θεμιτά είναι νομίζω. Και εξακολουθώ να πιστεύω όχι στη λογοκρισία. Αλλά οι αναγγελίες κριτικών ας μπαίνουν στα αντίστιχα threads (του κάθε μαγαζιού). Υποθέτω εργονομικό είναι.