Corrupter91
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 81
- Πόντοι
- 0
Ρε παίδες μιχαέλα και νίνα από κασσάνδρας τι απέγιναν;
εννοείται αυτό συνάδελφε, του λέω το όνομα της κοπέλας που θέλω και με πάει έξω από τη πόρτα του στούντιοΤα σεβη μου στον τσεγιεν που συνεχιζει να μας ενημερωνει αυτες τις δυσκολες εποχες
κερβερα ο τυφωνας σου εχει μαθει ολα τα στουντιο της αττικης πλεον δεν χρειαζεται να τον οδηγεις σε παει απο μονος του
η νίνα είναι Κ.Β (κάπου βόσκει, δηλαδή εξαφανισμένη)Ρε παίδες μιχαέλα και νίνα από κασσάνδρας τι απέγιναν;
Και αμα προκειται για συνονυμια ? ? ?εννοείται αυτό συνάδελφε, του λέω το όνομα της κοπέλας που θέλω και με πάει έξω από τη πόρτα του στούντιο
Ρε παίδες μιχαέλα και νίνα από κασσάνδρας τι απέγιναν;
Η Νινα εργαζεται πλεον σαν Μιχαελα στο Κροκεων 6 και θεσσαλονικης 96.η νίνα είναι Κ.Β (κάπου βόσκει, δηλαδή εξαφανισμένη)
Και αμα προκειται για συνονυμια ? ? ?
πήρε μεταγραφή?Η Νινα εργαζεται πλεον σαν Μιχαελα στο Κροκεων 6 και θεσσαλονικης 96.
Σημερα οχι δυστυχως.
δεν έχει τύχει ακόμα,
CHE θα πάτε τσάρκα σήμερα? βρήκα ελεύθερο χρόνο και θα είμαι στα περιξ κατά τις 10.00
οκ θα το έχω υπόψη μου, αν καταφέρω να "ξεφύγω" πάλιΣημερα οχι δυστυχως.
Εχω αλλες υποχρεωσεις.
Τα ξημερωματα θα κανω καμια βολτιτσα. Αν θελεις κανονιζουμε το αλλο ΣΚ ;)
εννοείται αυτό συνάδελφε, του λέω το όνομα της κοπέλας που θέλω και με πάει έξω από τη πόρτα του στούντιο
οκ θα το έχω υπόψη μου, αν καταφέρω να "ξεφύγω" πάλι
και οι παντρεμένοι έχουνε ψυχή....παντρεμένος άνθρωπος....
:o ευχαριστώ πολύ!Η Νινα εργαζεται πλεον σαν Μιχαελα στο Κροκεων 6 και θεσσαλονικης 96.
;) ευχαριστώ! Στην ίδια αλυσίδα ή εμφανίζεται και κάπου αλλού;η νίνα είναι Κ.Β (κάπου βόσκει, δηλαδή εξαφανισμένη)
Την Μιχαέλα ψάχτην σαν Νικολεττα