Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
πριν λιγες μερες...βραδακι :

αριστοτελους 6....η μαρια η σαλονικια(δεν ηξερα οτι παιζει μπαλλα και εκει),ποτε δεν με εξιταρε σαν εμφανιση(απο εποχης φωκαιας 19 αρκετα χρονια πριν),αλλα εχω περασει πολυ καλα μαζι της,και η κωλαρα,παντα κωλαρα :rockon: καλη επιλογη παντα πιστευω.

αριστοτελους 5...παλιο μπαρακι-κλαμπακι,εχουν βαλει κατι γυψοσανιδες και εκαναν δωματια,δηλαδη ως χωρος μια μετριοτητα και βγαλε. τσατσα μια μελαχροινη νεαρη σχετικα,νορμαλ ξηγηθηκε,αλλα μου φανηκε αντιπαθης γενικα.
κοπελες η αλισια και η κορινα.η κορινα απο τσεχια ειπαν,ομορφουλα,μαλλον μετριο υψος,λεπτη,καστανομελαχροινο με καρε,μικρο βυζακι,λευκο δερμα,φανηκε σπιρτοζα,ανοιχτοχρωμα ματια,βλεμμα γατισιο και λιγο πουτανισιο,πιθανον "το εχει".
ετερη η αλισια,απο βενεζουελα ειπαν,ψηλη,καλο σωμα,πατουρι κοκ συν οτι λατινοφερνει. πως μου ηρθε η φαεινη ιδεα,μερες που ειναι,αφαντος μεχρι τωρα ο αη-βασιλης,μηπως μου φυλαγε κανα δωρο "ξωτικο",οποτε και ρισκαρα.δηλαδη αλισια.
στα ενδογηπεδικα τωρα...οντως ψηλη,καλο βυζακι γεμιζει η παλαμη,καλο σωμα,λιγο αγυμναστη κοιλιτσα κλπ αλλα που δεν σε χαλαει.προσωπο γοητευτικο και χρωμα αυτο το γυφτεξ.φανηκε ησυχη και καπως συνεσταλμενη.λιγα προκαταρκτικα χαδακια που δε λενε και τιποτα,πιπονι μετριοτατο ,για να μην πω κακο.ιεραποστολικο μετριοτατο,γενικα αμετοχη και ατμοσφαιρα παγωμαρας στο δωμα.γυρισμα στα 4,μετριοκακο στησιμο,το μονο καλο οτι διαθετει κωλαρα τουλαχιστον.βαριομουνα και ψαχνομουν να τελειωσω να φυγω,ωσπου θυμηθηκα που ειπαν πριν στο σαλονι για λατιν αμερικα,ανεβασμα στροφων-ρυθμος σαμπας,οπου η κωλαρα ακουλουθουσε μια χαρα.ενα γρηγορο bye bye και γεια χαρα.συμπερασματικα...δεν αξιζε η καταθεση

veronika1

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
[size=20pt]Veronika[/size]

:boobies: :boobies: :boobies:
[size=15pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης[/size]

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 28/12  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Νταιανα - www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα/Σαρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα/Σαρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Αμιρα - www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url] - www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url]
Κασσανδρας 4Β(κατω): www.kassandras4-kato.com/roxani2]Ρωξανη/Ειρηνη[/URL] - Σουεντη/Αλινα - www.kassandras4-kato.com/claudia]Κλαουντια[/url]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): www.kassandras4c.com/alexia]Αλεξια (Ρωσιδα)[/url] - Κορινα - Καρολινα
Κασσανδρας 4(πανω): www.kassandras4.com/xristina]Χριστινα/Στελλα[/URL] - www.kassandras4.com/roxani]Ρωξανη/Χριστινα[/url] - Τζουλια
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras6.com/kassandra]Κασσανδρα/Ιρενα[/url] - Ιζαμπελα/www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]

Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/paola]Παολα[/url] - www.vrilissou60-kato.com/sonia]Σονια[/url] - www.vrilissou60-kato.com/sonia]Σονια[/url]
Βριλησου 60(πανω): Αλινα - Τζουλια - www.vrilissou60.com/zeta]Ζετα[/url]

Θησεως 40(κατω): www.thiseos40.com/sofia]Σοφια/Εφη/Αννιτα[/URL] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Νεα[/URL] αφιξη/www.thiseos40.com/marilena]Μαριλενα/Σοφια[/url] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Νεα[/URL] αφιξη

Σολωμου 32(πανω): www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα[/url] - www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα/Παολα[/url]

Kifisou60

Ιερόδουλη
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Like
0

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ερώτηση για δυνατούς λύτες...

χθες το βραδυ γύρω στις 23.00 στο Γκάζι,εθεάθησαν σε κεντρικότατο σουβλατζίδικο της πλατείας (μακράν το πιο γνωστό) μελαχρινό και ξανθό ζεύγος ενισχυμένων από χειρουργό να τρώνε με χάρη τα πιτόγυρά τους !
Ο σερβιτόρος μου επιβεβαίωσε την ιδιότητά τους και το ότι δουλεύουν σε ευαγές ίδρυμα της περιοχής αλλά δεν ήξερε λεπτομέρειες...ερωτώ λοιπόν, μήπως κάποιος συναγωνιστής βρέθηκε στον ίδιο τόπο και χρόνο και αναγνώρισε τις νεαρές ;;;

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Πληροφοριες αναφερουν οτι την Παρασκευη και το Σαββατο στο Βριλησσου 36 θα εμφανιστει η Πεννυ σε διδυμο με την Τζοβαννα........

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Πληροφοριες αναφερουν οτι την Παρασκευη και το Σαββατο στο Βριλησσου 36 θα εμφανιστει η Πεννυ σε διδυμο με την Τζοβαννα........

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Σοφέ ινδιάνε φίλε μου, η Λαιμά ειναι σε άδεια;;;;;;

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σοφέ ινδιάνε φίλε μου, η Λαιμά ειναι σε άδεια;;;;;;
Ακριβως.
Θα γυρισει μετα το νεο ετος.
Μου το ειπε στην προσφατη συνεδρια μας, πριν καμια δεκαρια μερες περιπου.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ακριβως.
Θα γυρισει μετα το νεο ετος.
Μου το ειπε στην προσφατη συνεδρια μας, πριν καμια δεκαρια μερες περιπου.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ - ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ

ΥΓ. πως προλαβένεις να τις ποτίζεις όλες;;;;;; μεγα το ερώτημα :think:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310
H Λαιμα θα ξαναδουέψει περίπου 10/1/2012.

Χρόνια πολλά και καλά κύριοι, ό,τι επιθυμείτε υγεία, ευτυχία και ευημερία!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Έχει ενδιαφέρον ο Οίκος Ευνειδών 5 (& Ιερά Οδός 21):

Είναι καταχωρημένο ως Studio, ωστόσο το τίμημα για την παροχή βασικών υπηρεσιών είναι €20 και κλιμακώνεται έως πολλά € (στις παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων και πεοθηλασμοί άνευ περιακυλίδας, σοδομήσεις, και φτάνει μέχρι "αυταρχικό").

Διαθέτει δύο δωμάτια συνουσιών, ένα με πράσινο φωτισμό κι ένα με κόκκινο φωτισμό, ώστε οι Ολυμπιακοί να συνουσιάζονται στο πράσινο δωμάτιο και οι Παναθηναϊκοί στο κόκκινο.

Διαθέτει λουτρό σε κάθε δωμάτιο, η δε προϊσταμένη ερωτά τους πελάτες εάν επιθυμούν καθαρή πετσέτα.
Αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνεται στο τίμημα των €20, εκτός αν η προϊσταμένη με προέτρεψε να λουστώ επειδή με εκτίμησε ως σιχαμερό βρωμιάρη.

Σήμερα, μετά από μέτρια συνουσία που είχα με τη δεσποινίδα Μαρία, η προϊσταμένη κατά την έξοδό μου, τέλεσε "exit interview"!!!
Με ρώτησε ευγενέστατα εάν ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος από τη συνουσία.
Αφού απάντησα καταφατικά, μου απηύθυνε δεύτερη ερώτηση, εάν είχα τυχόν παρατηρήσεις - υποδείξεις να υποβάλλω.

Με δυό λόγια, το εν λόγω συνουσιουργείο, τιμολογιακά δεν είναι Studio, αλλά οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει, το αδικούν αν καταχωρηθεί ως μπουρδέλο.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
[move] :) :) :) Σημερα 28/12  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Νταιανα - www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα/Σαρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα/Σαρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Αμιρα - www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url] - www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url]
Κασσανδρας 4Β(κατω): www.kassandras4-kato.com/roxani2]Ρωξανη/Ειρηνη[/URL] - Σουεντη/Αλινα - www.kassandras4-kato.com/claudia]Κλαουντια[/url]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): www.kassandras4c.com/alexia]Αλεξια (Ρωσιδα)[/url] - Κορινα - Καρολινα
Κασσανδρας 4(πανω): www.kassandras4.com/xristina]Χριστινα/Στελλα[/URL] - www.kassandras4.com/roxani]Ρωξανη/Χριστινα[/url] - Τζουλια
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras6.com/kassandra]Κασσανδρα/Ιρενα[/url] - Ιζαμπελα/www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]

Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/paola]Παολα[/url] - www.vrilissou60-kato.com/sonia]Σονια[/url] - www.vrilissou60-kato.com/sonia]Σονια[/url]
Βριλησου 60(πανω): Αλινα - Τζουλια - www.vrilissou60.com/zeta]Ζετα[/url]

Θησεως 40(κατω): www.thiseos40.com/sofia]Σοφια/Εφη/Αννιτα[/URL] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Νεα[/URL] αφιξη/www.thiseos40.com/marilena]Μαριλενα/Σοφια[/url] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Νεα[/URL] αφιξη

Σολωμου 32(πανω): www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα[/url] - www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα/Παολα[/url]

περνώντας πρωί από Κασσάνδρας, έχω την εντύπωση ότι το δίδυμο Χριστίνα/Στέλλα δεν το είδα ποτέ μου. Αντ' αυτών (έχω πάλι την εντύπωση ότι) είδα την Ειρήνη ( ; ) στο 4-πάνω

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Στην Κασσανδρας 3 κατω Μιχαελα,δυνατο καυλωτικο μωρο,με καλους βυζους στο 6,στα ισογεια,Ιρενα,κασιανη,και μελινα,την κασιανη δεν την ειδα,καθως ειχε μπη στο δωματιο και περιμεναν αρκετοι συναγωνιστες.Αυτα περι 22,30!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom