Ααααα κατάλαβα...Είναι σαν αυτές στο στούντιο στο 104 που πρέπει να πας καμιά 10αριά φορές για να σε ευχαριστήσουν με τις υπηρεσίες τους...
κατσε λιγο μωρο γιατι σορρυ που θα στο πω νομιζω οτι λες μαλακιες ;)
εχεις 2 εμπειριες με εμας.................
την 1η φορα ερχεσαι για πρωτη φορα με την Νεφελη και της βαζεις συμμετοχη 9
τα λεω σωστα?
αυτος ειναι και ο τιτλος της κριτικης σου
"Νεφέλη:να σε κάνει να περάσεις καλά θέλει..."
την 2η φορα και την πιο προσφατη πας με την Ελενη
της βαζεις συμμετοχη 7
τιτλος κριτικης
"Ελένη...δεν την περίμενα έτσι..."
μεχρι εδω καλα?
η κοπελα μεσα στο δωματιο σου αλλαζει 5 στασεις, σε γλυφει κτλ κτλ
την δουλεια της πανω κατω σωστα την εκανε, τωρα αν δεν περασες εσυ καλα δεν φταιει αυτη
φταις εσυ που πριν απο λιγο ειχες ηδη παει σε μπουρδελο της περιοχης και ειχες ηδη τελιωσει
ετσι δεν ειναι?
εστι δεν ξεκινας την κριτικη σου με την Ελένη?
"Μετά από μία άκρως επιτυχημένη συνεύρεση στη Φωκαίας,είπα να κλείσω τη βραδιά μου με μια επίσκεψη στο χιλιοτραγουδισμένο αυτό studio..."
υπαρχει αλλωστε και η κριτικη σου για το αλλο μαγαζι με τις ιδιες ημερομηνιες και τις ιδιες ωρες και βαρδιες επισκεψεις
τωρα συγνωμη αν περνεις 2 μαγαζια σβαρνα το ενα πισω απο το αλλο και 20αρης να εισαι γεματος τεστοστερονη συγουρα στην 2η κοπελα ΔΕΝ προκειτε να περασεις καλα
σωστα?
οποτε ειναι τελειος ακυρο και ανευθυνο το σχολιο σου στο οποιο εκανα παραθεση
και αν θελεις και την συμβουλη μου, δοκιμασε οποιαδηποτε κοπελα θες απο το στουντιο αλλα να εισαι νορμαλ και οχι χυμενος απο πριν
οχι τιποτα αλλο, αλλα θα εισαι και ξεκουραστος γιατι με την Ελενη στην κριτικη σου ολο παραπονα οτι ενιωθες κουρασμενος εκανες
ε πώς να μην εισαι κουρασμενος οταν πηγες στην Ελενη σαν στημενη λεμονοκουπα?
στο συγγεκριμενο στουντιο αν κ ειναι οφ τοπικ πηγαινα παλια ,πολλοι πληρωμενοι απο δω μεσα κ ατομα που θελουν να γαμουν τζαμπα γραφουν τα καλυτερα , εγω εχω εντελος αντιθετη γνωμη για αυτο το στουντιο...
οταν θα βρεις ιεροδουλη που θα πληρωνει πελατες της ή θα γαμιεται τζαμπα ελα να μου την δηξεις και σε μενα να την μουτζωσω κυριε σπίλμπεργκ
θαθελες αλλα δεν και ουτε προκειτε ;)
Πες τα ρε μεγάλε...Σιγά σιγά βρίσκω όλο κ περισσότερους συνειδητοποιημένους εδω μέσα με την ίδια άποψη για το συγκεκριμένο μαγαζί...Δε λέω περισσότερα για να μην πλατιάσουμε,μιας κ είμαστε στη σελίδα με τις ενημερώσεις για τα μπουρδέλα...
αμα μαζευτειτε πολλοι να ανοιξετε και συλλογο ολοι εσεις οι συνειδητοποιημενοι με την ιδια αποψη για το studio ;)