Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα
56.705
Κριτικές
90
Like
36.285
Πόντοι
25.467
Άννα, η πρόσχαρη. (Στούντιο Κασσάνδρας 4)

Επίσκεψις εις το εν λόγω studio ψές  το βράδυ. Στάθμευσα το μεταφορικόν μου μέσον με περισσή ευκολία εις την αντικριστή πλευρά του δρομίσκου, ανέβηκα την κλίμακα και εισήλθα  εις την ευχάριστον αίθουσα υποδοχής . Εδώ θα πρέπει να σημειώσω, ότι ευρέθην εις τον συγκεκριμένον  χώρον, ίνα επανεκτιμήσω τις επιδόσεις της Άννας. Πάρα τούτο,  άφησα την  εξυπηρετική επί της υποδοχής  κυρία, να  μου παρουσιάσει  και την έταιρη νεαρά γυνή που εργαζόταν εις στην ιδία βάρδια, ονόματι Μισέλ. Ελκυστική δύναμαι να είπω,  αλλά τελικώς προτιμήθει η Άννα,  και αυτό προκειμένου να φέρω είς πέρας την αποστολή δια την οποίαν και  είχον ξεκινήσει.  Απέδωσα λοιπόν στην επί της υποδοχής κυρίαν το αντίτιμο που αντιστοιχεί είς στο απλόν πρόγραμμα  και εισήλθον είς τα ενδότερα.

Η κάμαρη  ήτο αρκετά καθαρή και καλώς εξοπλισμένη (αν και κατά την ταπεινή μου κρίση η ντουζιέρα χρείζει κάποιων εργασιών συντήρησης).  Μελανόν σημείον,  η πετσέτα , η οποία και ανέδιδε  μια  οσμή "κλεισούρας".             
Κατόπιν ολιγολέπτου αναμονής, ενεφανίσθει η Άννα.  Πρόκειται για μετρίου αναστήματος, μελαχρινή, καλλίγραμμο γυνή, με σχετικά μικρό πλην εύμορφο στήθος και "πικάντικον" πρόσωπο, που κοσμούν λαμπροί οφθαλμοί με ναζιάρικο ύφος.  Το σώμα της (που απεικονίζεται με  πιστότητα εις τις αναρτημένες φωτογραφίες) τυγχάνει πολύ καθαρόν και διακριτικώς αρωματισμένον. Το δέρμα της απαλόν και λείον. Ο κόλπος της μικρός και καλόσχημος. Τα οπίσθια της προκλητικά. Εντύπωσιν μου προξένησαν τα κάτω άκρα της, που συμπεριλαμβανομένων των ονύχων, ήτον καλόσχημα και ιδιαιτέρως φροντισμένα, πράγμα το οποίον, πιστεύω, ότι θα εκτιμηθεί αρκετά από όσους εξ υμών ενδιαφέρονται δια την συμμετοχήν των είς παίγνια.

Επιτρέψατε μοι, να μην αναφερθώ λεπτομερώς  είς  την  αυτήν καθαυτήν  πράξιν, πράγμα το οποίον θεωρώ όχι μόνον ανούσιον αλλά και κουραστικόν,  δεδομένου  ότι οι προγράψαντες με έχουν ήδη καλύψει. Θα ήθελον όμως να σταθώ σε δυό - τρία σημεία.  Ερεθίζεται ευκόλως. Κάμνει,  ό,τι  κάμνει λίαν επιμελώς, και δείχνει να το χαίρεται δεδομένης της αληθοφανούς και ζωηρής συμμετοχής της.  Καθ΄όλην την  την διάρκειαν της συνευρέσεως,  επέδειξε ηρεμίαν και προσήλωση εις το έργον της, καθώς και στα αιτήματά μου. Περιττό  θεωρώ δε,  να αναφέρθω ενδελεχώς στην  απουσία βιασύνης. Κατά τα άλλα,  ήτον πέραν του δέοντος δεκτική σε σε θωπείες και ασπασμούς , αβρότητες,  τις οποίες και  ανταποδίδει εις το πολλαπλάσιον. (Για δακτυλοσκοπήσεις και μετά γλώττας ασπασμούς δεν δύναμαι να γνωρίζω, διότι μου είναι αδιάφορα και συνεπώς δεν τα αποζητώ).

Μετά το πέρας των περιπτύξεων, παρέμεινε  επί της κλίνης, αλλά και γενικότερα εις τον χώρον για αξιοσημείωτον διάστημα,  όπου και ανοίξαμε, με αφορμή την δερματοστιξία της , συζήτηση περί διαφόρων, συναφών και μη, θεμάτων.

Συμπερασματικά τώρα  θα τολμήσω να  είπω ότι προσωπικά, την συγκαταλέγω  εις τις καλλίτερες περιπτώσεις  όσον αφορά την σχέση απόδοσης-τιμής  δια το συγκεκριμένο πρόγραμμα που επέλεξα. Ως εκ τούτου την συνιστώ ανεπιφύλακτα  είς τους λάτρεις των gfe.
 

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Μηνύματα
6.393
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Απ΄οσο γνωριζω υπαρχουν οι κατωθι "Λαουρες" :

Η ξανθια milf Λαουρα πλεον αστο Γ. Μπουζιανη 2 και Βουλαγμενης 144, πρωην Αθανασιας 3, και μετεπειτα Κροκεων 6 και Βριλησσου 55

Η Μελαχρινη βυζαρου Λαουρα απο Κασσανδρας και Βριλησσου 60.

Η (τσεχα) Λαουρα στο Βριλησσου 60 και Σπυρου Πατση 40,50 Πειραιως 121. πρωην Κωνσταντινουπολεως 80 κλπ.

Η Λαουρα με τα κοτσιδακια, ξανθη Ρωσσιδα milf Βουρβαχη 19-Κωσταντινουπολεως 61-Δροσοπουλου 95

Η Μελαχροινη Λαουρα στο Κεφαληνιας 75. Αδυνατη σχετικα.

Η μελαχρινη Λαουρα στο Αθανασιας 3. Δεν θυμαμαι πολλα γι΄αυτην.

Τις δυο τελευταιες εχω καιρο να τις δω

Διαλεξτε και παρτε  :grin:. Αν υπαρχει αλλη δεν μπορω να θυμηθω τωρα......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να σαι καλά  ;)
 

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Μηνύματα
1.541
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Δεν ξέρω αν είναι πολλές οι "Λάουρες" ή αν είναι η ίδια, αυτή πάντως που πήγα εγώ στο 144 της Βουλιαγμένης ήταν ότι καλύτερο εχω βρει σε studio.
Για άλλες κριτικές και για το αν απευθύνονται σε αυτήν που λέω εγώ ή οχι δεν ξέρω.
θα εννοεις την ξανθια λαουρα και οντως εχεις δικιο :cool2:
 

NIKOS1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Μηνύματα
330
Κριτικές
4
Like
95
Πόντοι
1
μουνάρα η σάρα μόλις γύρισα απο εκεί....
 

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Μηνύματα
10.097
Like
8

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Μηνύματα
22.576
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Μηνύματα
2.022
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Βραδινή έξοδος με τους εκλεκτούς συναγωνιστές BIKER, CHEYENNE και SPEED.

Πρώτη στάση στο [size=14pt]Φυλής 104[/size]. Ήταν βραδιά "Whiskey Night".
Κόσμος πολύς. Το ουίσκι άφθονο!
Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο της βραδιάς ήταν η ζεστή και άψογη φιλοξενία της οικοδέσποινας Άντζελας!!!
"Ο Ξένιος Ζευς" ξεδιπλώθηκε μπροστά μας σε όλο του το μεγαλείο!!!
Εργοζόμενες κοπέλες: η ίδια η οικοδέσποινα, η ΑΝΤΖΕΛΑ, η "κουμπάρα" μου η ΚΕΛΛΥ και η ΕΛΕΝΗ.
Επί της υποδοχής ήταν η Μαρίνα. Στο μπαρ η Νεφέλη. Κέφι, μπριο και ανεβασμένη διάθεση στα ύψη, συνέθεσαν το σκηνικό της βραδιάς! Το μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς μας το περάσαμε εκεί.
[size=16pt]Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την φιλοξενία κορίτσια!!![/size] (περισσότερες λεπτομέρειες, στην κριτική συναδέλφου)

Επόμενη στάση Βοτανικός. Φαγητό στο γνωστό σημείο (Σπύρου Πάτση και Λ. Αθηνών γωνία) και δρόμο για τα "ορεινά".

ΒΡΙΛΗΣΣΟΥ 60 Κάτω: η ΛΑΟΥΡΑ η ξανθιά. Ωραίο πρόσωπο, ωραίο σώμα, πολύ γλυκό χαμόγελο.
             Πάνω: δύο κοπέλες. η ΜΑΡΙΑ η ψηλή, με το γνωστό κοντό μαλλί και με πολύ σκέρτσο στο σαλονάρισμα της και η ΤΖΕΝΗ, δυστυχώς με μεγάλο τατουάζ στην μέση (συγχωρέστε μου το κόλλημα...)

ΒΡΙΛΗΣΣΟΥ 46: Ακόμη μία ΛΑΟΥΡΑ. Μαύρο μακρύ μαλλί, πολύ καλό πίσω σύστημα.

ΒΡΙΛΗΣΣΟΥ 42: Μας υποδέχθηκε ο ευγενέστατος κύριος Τάκης! Εργαζόμενες κοπέλες η ΒΙΒΙΑΝ και η ΛΟΥΙΖΑ. Εντυπωσιακές, όμορφες, ξανθές, barbie girls, πολύ παιχνιδιάρες στο σαλόνι!

ΒΡΙΛΗΣΣΟΥ 36: Η ΤΖΟΒΑΝΑ. Κοκκινομάλλα, με μακριά μαλλιά και πολύ χαρούμενο σαλονάρισμα.

ΒΡΙΛΗΣΣΟΥ 36Α: Η γνωστή και μη εξαιρετέα ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ!!! Στο σαλόνι έγιναν τα γνωστά εκπληκτικά, εντυπωσιακά και συγκλονιστικά που γίνονται σε κάθε μας επίσκεψη! Ξανθό καρέ μαλλί. Ως γνωστόν, το πιο δυνατό της σημείο είναι ο φανταστικός και υπέροχος πισινούλης της! Απλά, άπαιχτος!!!

ΒΡΙΛΗΣΣΟΥ 55: Η ΣΑΜΠΡΙΝΑ. Πολύ όμορφη, εντυπωσιακότατη, ψηλή κοπέλα, με καστανόξανθα μακριά μαλλιά.

ΒΡΙΛΗΣΣΟΥ 24: Θα σας ενημερώσει κάποιος άλλος από τους συνοδοιπόρους...  
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom