Επισκέπτης
Πρώην Καρολάϊν ,...καθώς μαθαίνω !
και αν είναι αυτή γιατί άλλαξε όνομα? την κυνηγάει κανείς?
Πρώην Καρολάϊν ,...καθώς μαθαίνω !
ΟΝ ΛΑΪΝ
Βαρέθηκε το Καρολίνα
την είχε μάθει η Αθήνα
κι είπε ν΄αλλάξει τ΄όνομά της
να μη το μάθει κι η μαμά της
Είπε να γίνει Ζοζεφίνα
ή να το αλλάξει σε Κατίνα ?
Προτίμησε το Γαλλικό
να είναι σικ και πονηρό !
Τεσπά λάθος δεν κάνω
δεν παίρνω κι όρκο απο πάνω
είναι η γνωστή η Καρολάϊν
στο κατοστάρικο, ον λάϊν !
;)
Βραδινή τσάρκα στην τρίτη βάρδια των studio στο Γκάζι. Αρκετός ο κόσμος. Προλαβαίνετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ιεροφαντών 9: 2 κοπέλες. Πάολα, ξανθιά με πανέμορφο πρόσωπο και σώμα. Αρκετά εντυπωσιακή κοπέλα. Και άλλη μία μέτριας εμφάνισης.
εγω τρελοκομιο?ι πιο ισιχι κοπελα ειμαιΒραδινή τσάρκα στην τρίτη βάρδια των studio στο Γκάζι. Αρκετός ο κόσμος. Προλαβαίνετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κασσάνδρας:
3 πάνω: 2 κοπέλες. Λίντα, μελαχρινή μελαμψή με μεγάλο φυσικό στήθος και η Μισέλ, καστανόξανθη με πολύ ωραίο κορμί και πρόσωπο.
3 κάτω: Μιχαέλλα, μελαχρινή με πανέμορφο σώμα, γλυκό πρόσωπο και μεγάλα σιλικονάτα βυζιά.
6: 2 κοπέλες. Βερόνικα, καστανή με καρέ, μεγάλα βυζιά και πρωκτικό και η Νικόλ, ξανθιά με ωραίο σώμα και σιλικονάτα βυζιά. Εμγάνιση πορνοστάρ.
4Γ: 2 κοπέλες. Σάρα. Καστανή αδύνατη με μικρό στήθος και η Νίνα, μελαχρινή με μεγάλα σιλικονάτα βυζιά. Σαν πύραυλοι είναι!!!!
4Β: Μαρία η ψηλή, ξανθιά με κοντά μαλλιά, ωραίο σώμα και γλυκό πρόσωπο.
4Α: Άννα, μελαχρινή με σπαστά μαλλιά, ωραίο σώμα και γλυκό πρόσωπο.
Σπύρου Πάτση:
27: 2 κοπέλες: Ζλάτα, ξανθιά milf και η Αλεξάνδρα, μόλις 2 μέρες στην δουλειά. Μελαχρινή Ιταλίδα με μεγάλα βυζια σύμφωνα με την τσατσά γιατί δεν την είδα γιατί ήταν σε μεγάλο πρόγραμμα και βαριόμουν να περιμένω.
40: Αμάντα, ξανθιά με πανέμορφο σώμα και πρόσωπο. Σκέτο τρελοκομείο. Κατάθεση. Θα ακολουθήσει κριτική.
50: Βίκη, μελαχρινή με ωραίο σώμα και στήθος.
Κωνσταντινουπόλως:
92 αριστερά: Κλειστό.
94: Βανέσσα, μελαχρινή κοντή άσχημης εμφάνισης με φοβισμένο ύφος. 30ε
Ευνειδών 5: Λίνα, ξανθιά άσχημης εμφάνισης. 20ε
Ιεροφαντών 9: 2 κοπέλες. Πάολα, ξανθιά με πανέμορφο πρόσωπο και σώμα. Αρκετά εντυπωσιακή κοπέλα. Και άλλη μία μέτριας εμφάνισης.
Ιερά οδός 66: 2 κοπέλες. Σάντρα από sirina. Μεγαλοκοπέλα με μεγάλα βυζιά, κάποια κιλά παραπάνω και ψυχρό ύφος και η Αγνή(νομίζω), μελαχρινή με ωραίο σώμα και πρόσωπο. Η τσατσά ειρωνέυτηκε στην απόφασή μου να φύγω.
οταν κοιμασε;εγω τρελοκομιο?ι πιο ισιχι κοπελα ειμαι