Πήγα σήμερα πριν λίγο ....Για καλή μου τύχη ήταν άδειο το σπίτι, πέρασα με 50? , εμφανισιακά δεν μου άρεσε για να πω την αλήθεια αλλά οι καύλες τις στιγμής με έσπρωξαν μέσα, κατα τα άλλα όχι τίποτα το ιδιαίτερο , έχω γαμήσει και καλύτερες με λιγότερα χρήματα και καλύτερο σεξ. Μου έλεγε στο δωμάτιο οτι έχει αδυνατίσει και θέλει να πάρει κανα κιλό τώρα.
Κατα τη γνώμη μου τα 50? ήταν πολλά.
Η Σαμπρίνα όσοι τη γουστάρετε και δεν την έχετε δει , αλλά έχετε δει μόνο τις φωτογραφίες της στο Penthouse , δεν θα την αναγνωρίσετε....Καμία σχέση, μακάρι να ήταν σαν τις φωτογραφίες. Το πρόσωπο της δεν μ'αρεσε.
Αυτό που μου άρεσε ήταν η πίπα που έκανε, με το σκουλαρίκι στη γλώσσα επιτέλους κατάλαβα πίπα με προφυλακτικό ! (Αυτή και η Αντέλλα με καυλούν με πίπα τόσο πολύ). Οπως και το οτι φόραγε ψιλοτάκουνες μπότες πάνω απο το γόνατο...
Η πίπα είχε διάρκεια κανα 5λεπτο, μετά ανέβηκε απο πάνω μου και τα έδωσε όλα....Στη συνέχεια κατέβηκα απο το κρεβάτι και εγώ όρθιος ενώ αυτή πάνω στο κρεβάτι στα 4 .... Η πολύ κρέμα που είχε βάλει με έκανε να σπρόχνω 10-15 λεπτά...Σε μια φάση όπως την έχω στα 4 , πάω να της κρατήσω την κοτσίδα και να σπρώχνω και λέειε ΟΧΙΙΙ !! είναι extension ! χαχαχαχαχααχα
Οσοι θέλουν να την ξαναπετύχουν θα είναι εκεί την Πέμπτη 18.00-02.00 .....
Αυτα....