Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
:) :) :) Καλο μηνα  :) :) :)

[move] :) :) :) Σημερα 01/04 :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα/Αλεξανδρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα/Κατια[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/ramona]Ραμονα[/url] - www.kassandras3-pano.com/gabriela]Γαβριελα/Ραμονα[/url] - Ιβοννη/www.kassandras3-pano.com/gabriela]Γαβριελα[/url]
Κασσανδρας 4Β(κατω): www.kassandras4-kato.com/monika]Μονικα/Σαμπρινα[/URL] - Λολιτα/Καρολινα - Λολιτα/Αλεξια
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Αλεξανδρα/Καρολινα - Μιχαελα/Σαρα - Κλαουντια
Κασσανδρας 4(πανω): Αμιρα/Σαρα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα/Μαρια Σερβα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - www.kassandras6.com/irena]Ιρενα/Κλαουντια[/URL] - Αντζη

Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - Μαντονα - www.vrilissou60-kato.com/maria]Μαρια Σερβα[/url]
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/despoina]Δεσποινα[/url] - www.vrilissou60.com/vicky]Βικυ[/url] - www.vrilissou60.com/irena]Ιρενα[/url]

Θησεως 40(κατω): Ροζη - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Εφη[/url] - www.thiseos40.com/efi]Εφη/Αντριανα[/url]

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
sροονακo νομιζω ειναι η ρωξανα απο φυλης 86β η ρουμανα και φυλης 92 υπογειο,η μοναδικη για την οποια εκανα εξαιρεση και μπηκα δις αν και εκανε πρωκτικο
Η οποια εκανε και ενα συντομο περασμα απο το Βριλησοου 57 σαν Ολιβια αν δεν κανω λαθος.

Την τελευταια φραση σου δεν την καταλαβα , εισαι κατα του πρωκτικου ?
Μου φανηκε οτι το εθεσες σαν ανασταλτικο παραγωντα. Καταλαβα καλά?

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Nαι,τη θεωρω ανασταλτικο παραγοντα ιδιως  σε μπουρδελο ακομη και σε στουντιο,καλα καταλαβες cheyenne

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Θα εχει τις εντσασεις του ο spoon...........
αλλα περι ορεξεως
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
οταν την ειχα παρει και εγραψα και κριτικη και ειχα ξαναπαει σαγιεν με καταλαβε αμεσως οτι της εγραψα κριτικη..καλα λεω πως ξερεις οτι ειμαι εγω και οχι καποιος αλλος..ε μου λεει στη κριτικη εγραψες οτι δε πηρες πρωκτικο,θα ημουν ο μονος φαινεται :cheesy:
Σε μπουρδελο μου χει τυχει πρωκτικο σε δυο περιπτωσεις αλλα δεν το θελα,ηταν τυχαιο που λεει και η διαφημιση
Υ.Γ Για τη ρωξανα ισως παιζει ρολο και το γεγονος οτι ειναι ρουμανα,δεν υπαρχουν μεγαλυτερες γατες απο τις ρουμανες

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
οταν την ειχα παρει και εγραψα και κριτικη και ειχα ξαναπαει σαγιεν με καταλαβε αμεσως οτι της εγραψα κριτικη..καλα λεω πως ξερεις οτι ειμαι εγω και οχι καποιος αλλος..ε μου λεει στη κριτικη εγραψες οτι δε πηρες πρωκτικο,θα ημουν ο μονος φαινεται :cheesy:
Σε μπουρδελο μου χει τυχει πρωκτικο σε δυο περιπτωσεις αλλα δεν το θελα,ηταν τυχαιο που λεει και η διαφημιση
Μεγαλη κουβεντα ανοιξες με τις κριτικες:

Εμενα μου εχει τυχει κοπελα να με αναγνωριζει 10 μηνες (ναι καλα διαβασατε 10 μηνες) μετα απο επισεψη απο αυτα που ειχα γραψει στην κριτικη, και να μου λεει αποσπασματα κιολς απο το κειμενο,

Απο τοτε ειμαι πεπεισμενος οτι τα κοριτσια θυμουνται υπερβολικα........

Αλλα ας μην σπαμαρω αλλο.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
Μεγαλη κουβεντα ανοιξες με τις κριτικες:

Εμενα μου εχει τυχει κοπελα να με αναγνωριζει 10 μηνες (ναι καλα διαβασατε 10 μηνες) μετα απο επισεψη απο αυτα που ειχα γραψει στην κριτικη, και να μου λεει αποσπασματα κιολς απο το κειμενο,

Αλλα ας μην σπαμαρω αλλο.
Είσαι όντως αξέχαστη μορφή και άνθρωπος! Θα ήταν δύσκολο να περνάς απαρατήρητος από τις ιέρειες. ;)

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
Γιαυτό υπάρχουν τα τηλέφωνα lad! Κάνεις ένα τηλε-scouting και είσαι οκ!  ;)

Γιατί νομίζεις ότι έσπαγε το κεφάλι του Alexander Graham Bell?  :cheesy:  Για να μην τρέχουμε άδικα σε τσάρκες από δω κι από κει  :2funny:

Ευχαριστώ πολύ την Αυτού Μεγαλειότητά σας για την πληροφορία.Σοβαρά, έχουν εφεύρει τέτοια συσκευή;Γιατί εμείς, στο δικό μας βασίλειο, χρησιμοποιούμε ακόμη τα περιστέρια.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Η οποια εκανε και ενα συντομο περασμα απο το Βριλησοου 57 σαν Ολιβια αν δεν κανω λαθος.
:thumbsup:

Θα εχει τις εντσασεις του ο spoon...........
αλλα περι ορεξεως
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:S :S :S

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Γνωστο αυτο για τα κοριτσια της δουλειας!!!

Μπορει να εχουν παρει 40 αλλα θυμουνται με ακριβεια ποιος και τι κανανε στο δωματιο!!!

Κατι αναλογο συμβαινει και με τα ραντεβου τους......απο το φοβο να μην τους τρωνε οι τσατσαδες θυμουνται καθ'ολη τη διαρκεια της βαρδιας ποσα εχουν!!!
Οποτε "it comes with the job"

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
:) :) :) Καλο μηνα  :) :) :)

[move] :) :) :) Σημερα 01/04 :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα/Αλεξανδρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα/Κατια[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/ramona]Ραμονα[/url] - www.kassandras3-pano.com/gabriela]Γαβριελα/Ραμονα[/url] - Ιβοννη/www.kassandras3-pano.com/gabriela]Γαβριελα[/url]
Κασσανδρας 4Β(κατω): www.kassandras4-kato.com/monika]Μονικα/Σαμπρινα[/URL] - Λολιτα/Καρολινα - Λολιτα/Αλεξια
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Αλεξανδρα/Καρολινα - Μιχαελα/Σαρα - Κλαουντια
Κασσανδρας 4(πανω): Αμιρα/Σαρα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα/Μαρια Σερβα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - www.kassandras6.com/irena]Ιρενα/Κλαουντια[/URL] - Αντζη

Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - Μαντονα - www.vrilissou60-kato.com/maria]Μαρια Σερβα[/url]
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/despoina]Δεσποινα[/url] - www.vrilissou60.com/vicky]Βικυ[/url] - www.vrilissou60.com/irena]Ιρενα[/url]

Θησεως 40(κατω): Ροζη - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Εφη[/url] - www.thiseos40.com/efi]Εφη/Αντριανα[/url]
Αλλαγη:

Κασσανδρας 4(πανω): Αμιρα/Σαρα - Αννα - Αννα

Βριλησου 60(κατω): Μαριανα - Μαρια Σερβα - Μαρια Σερβα

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Παιζουν τωρα:

Αγ. Μελετιου 37: Ντιανα!!!

Αθανασιας 3: Σαμπρινα!!!

Αριστομενους 72: Βερονικα!!!

Αντιοχειας 64: Σκαρλετ!!!

Αχ. 85.....παλι αλλαξανε τηλεφωνω αυτοι?Αν το εχει κανεις ας μου το στειλει αλλιως θα το ζητησω απο τον τηλεφωνικο καταλογο της Αττικης!!!
Τον Piatsa εννοω!!! :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

Βουλιαγμενης 68: Φωτεινη....καινουρια ειπε!!!

Βουλιαγμενης 83: Λορνα και μετα Αννα Μαρια!!!

Βριλησσου 24: Σαντρα....και αυτη καινουρια!!!

Βριλησσου 46: Μαρινα!!!

Βριλησσου 55: Λαουρα και θα κατσει και λιγο παραπανω σημερα.....

Βριλησσου 36: Ισαβελλα!!!

Βριλησσου 36Α: Σισσυ!!!

Βριλησσου 57: Αλισα και Κλεοπατρα!!!

Βριλησσου 42: Αναστασια και Αλεξανδρα!!!

Δοξατου 2: Ελενα!!!

Δροσοπουλου 95: Νταρια!!!

Θαρυπου 10: Εμμανουελα....Τσεχα!!!

Θησεως 365: Μαρια!!!

Θησεως 79: Ξενια και Αννα!!!Το απογευμα η Αγνη!!!

Ιππωνακτος 14: Κιμ!!!

Ισμηνης 2: Εμμανουελα!!!

Κατεχακη 8: Αντινα!!!

Κεφ/νιας 75: Αλικη και Κατερινα!!!Οσοι θελετε την Κορινα απο εβδομαδα!!!

Κροκεων 8: Καντυ....Πολωνεζα με πρωκτικο!!!

Κων/λεως 80: Τζινα!!!

Κων/λεως 61: Βαλεντινα!!!

Λελας Καραγιαννη 35: Σονια!!!

Λουκιανου 20: Γιουλη!!!

Σπ.Πατση 27: Μαλλον κλειστο γιοα το πρωι!!!

Πιπινου 118: Ευα!!!

Συγγρου 144: Συλβια!!! Καινουρια και αυτη!!!

Τριγγετα 3: Τανια απο Λετονια!!!

Φραντζη 47: Εντιτα!!!

Χαλκιδικγης 83! Λουιζα!!!

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
Ξέρει κάποιος, αν η Αλίκη από Λέλας Καραγιάννη, Κων/εως 94 είναι ίδια με αυτή του Σπ.Πάτση 40, Πειραιώς 121 και την Μαριάννα του Βριλησσού 36Α;

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
Αλλαγη:

[move] :) :) :) ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ!!!!! :) :) :) [/move]

Κασσανδρας 6: Μελινα - Ιρενα/Κλαουντια - Μονα/Φλωρα

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
αρχηγε πιατσα για κλεοπατρα εχεις ιδια αποψη?γιατι απο τις φωτο ειναι αλογο αλλα δεν ξερω τι θα λεει μεσα στα ενδοτερα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom