PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 130
- Πόντοι
- 4.065
Περασμενα ξεχασμενα!Ας μην ξυνουμε πληγες............
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παμε για αλλα..
Περασμενα ξεχασμενα!Ας μην ξυνουμε πληγες............
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λέλας Καραγιάννη 35 Πρωί ΣΟΝΙΑ βράδυ ΛΙΝΤΑ
Πιπίνου 118 Πρωί ΕΥΑ βράδυ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Αριστομενους 72 Πρωί ΒΕΡΟΝΙΚΑ βράδυ ΣΑΝΗ
Κωνσταντινουπολεως 94 Πρωί ΕΛΛΗ βράδυ ΜΟΝΙΚΑ![]()
Προφανως ο φιλος δεν ξερει την διαφορα γκομενας και πουτανας.μαλον μονο με πουτανες θα πηγαινει,οποτε δικο του και το ρισκο.
To αλατακι στην πληγη το ριχνεις ομως με την φωτο......Περασμενα ξεχασμενα!
Παμε για αλλα..
Κύριε Πύραυλε, σε αυτό το μπουρδέλο, παρακολουθείσθε ΚΑΙ στα δωμάτια.Τακτική μέχρι πριν 2-3 έτη.Μην ξαναπάτε.Παραλείψαμε να αναφέρουμε ότι την περασμένη Κυριακή τη νύχτα, στον επί της οδού Θησέως αρ. 365 Οίκο συναπαντήσαμε την ημεδαπή Μελίντα.
Λεπτότατη, μετρίου αναστήματος, ξανθοβαμμένη, με τεχνητά ανορθωμένους μαστούς, την καταγαμήσαμε.
Κύριε Πύραυλε, σε αυτό το μπουρδέλο, παρακολουθείσθε ΚΑΙ στα δωμάτια.Τακτική μέχρι πριν 2-3 έτη.Μην ξαναπάτε.
Μόλις εισέλθετε στο κατάστημα, η υπηρέτρια σας οδηγεί στο σαλόνι όπου υπάρχει κάμερα.
Εν συνεχεία καταγράφεσθε στο δωμάτιο.
γι αυτο πρεπει να προσεχουμε την εμφανιση μας,ε?ξυρισμενοι,γυαλισμενοι,κομβιωμενοι κι οχι ασκεπης παρα μονο εντος του εντευκτηριου... ;) ;)ελα ρε συ παιζουν τετοια σκηνικα? Δηλαδη μπορει να μαστε εν αγνοια μας πορνοσταρ?![]()
![]()
Εσυ ρε γαμια,γιατι ασχολεισαι με πουτανες και με το bourdela.tv αφου δεν τις εχεις αναγκη? Γαμα την κυρα σου,ή τη γκομενα/ες που ειμαι σιγουρος οτι σου τρεχουν απο τα μπατζακια, κι ασε μας εδω εμας να ασχολουμαστε με τις συφιλιαρες
Εγω ναι, δεν εχω γκομενα-για να σε βγαλω κι απο τα ερωτηματικα σου
Απο κει και περα,κανεις δε μπορει να κολλησει τιποτα σοβαρο φιλωντας μια γυναικα. Ο,ΤΙ κι αν εχει κανει αυτη προηγουμενως
Ποσο μαλλον οταν στη συντριπτικη τους πλειοψηφια οι κοπελες των στουντιο παιρνουν πιπα με καποτα.Και κανουν εξετασεις καθε τοσο
Ενας αλλος ανεφερε οτι οι πουτανες ειναι για διασκεδαση.Προφανως και ειναι για διασκεδαση, οπως κι ολες οι γυναικες-ΟΤΑΝ ΓΑΝΜΙΟΥΝΤΑΙ. Εκτος αμα εσυ το θεωρεις θρησκευτικη ιεροτελεστια το να γαμας τη γκομενα σου,απο τον φοβερο σεβασμο που εχεις για την προσωπικοτητα της, ή απλως τοσο βαρετο και διαδικαστικο που θες 5-6 βιαγκρα προηγουμενως για να βγαλεις τη "δουλεια"
Τελοσπαντων,σας αφηνω στη μιζερια σας, και στις προκαταληψεις σας. (που σαφως εχουν να κανουν μονο με κοινωνικα κομπλεξ και σε καμια περιπτωση δεν εχουν επιστημονικη βαση/ουτε σχετιζονται επι της ουσιας με ζητηματα υγειας ). Και φιλικη συμβουλη: Γαματε με καποτα τις γκομενες σας... Δεν ξερεις ποτε τι εχει προηγηθει οταν λειπατε απο το σπιτι........ ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ!
χειμαρρώδης και τόσο μα τόσο αληθινός!
Πριν από λίγο πήγα στο Φωκαίας 27 να δοκιμάσω την Ελβίρα και ποιά βλέπω;;;
Τη Λίντα από Λέλας Καραγιάννη και την τσατσά να ανακοινώνει το πρόγραμμα πρωκτικό με 30
Σκάω επιτόπου το αντίτιμο και εισέρχομαι αν και είχα επιφυλάξεις για την απόδοση της κοπέλας, γιατί άλλο το στούντιο και άλλλο το μπουρδέλο. Παιδιά μπαίνει στο δωμάτιο και μου κάνει μια επίθεση, έχασα το φως μου. Η συνέχεια είναι όπως την έχουν περιγράψει οι συναγωνιστές πολλάκις.
Κι έλεγα ποιός θα τσιμπήσει πρώτος το πρωταπριλιάτικο
![]()
![]()
Στην πορτα με προλαβες τωρα!!!
χαχαχαχαχα
το αποκάλυψα γρήγορα μην έχουμε ατυχήματα
Αυτη η Ροξανα μαγκες τι μουναρα ειναι!!!
http://[URL unfurl="true"]www.kundeneingang.net/files/102/1/modulefiles/tpic_1021130158342621106lathen.jpg[/img[/URL]]
Οι γερμανοι βλεπω μαζευουν τα καλυτερα κομματια τελευταια.....Καρολάιν, Λολα κλπ!!!
Υ.Γ. Απο ομορφια τουλαχιστον!!!
[/quote]sροονακo νομιζω ειναι η ρωξανα απο φυλης 86β η ρουμανα και φυλης 92 υπογειο,η μοναδικη για την οποια εκανα εξαιρεση και μπηκα δις αν και εκανε πρωκτικο