Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
καθόλου! σας υποβάλλω τα σέβη μου!

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
Καλημερα :)

Σημερα στο Σπυρου Πατση 40 :

10 - 5 : www.studio40-gr.com/victoria]Βικτωρια [/url]
5 - 11 : www.studio40-gr.com/jessica]Τζεσσικα [/url]+ www.studio40-gr.com/nandia]Ναντια[/url]
11 - 8 : www.studio40-gr.com/ivanna]Ιβαννα [/url]+ Αντζελα

Στο Πειραιως 121 :

10 - 5 : www.peiraios121.com/ivanna]Ιβαννα[/url]
5 - 11 : Αντζελα + www.peiraios121.com/nandia]Ναντια[/url]
11 - 8 : www.peiraios121.com/mariza]Μαριζα [/url]+ Ρουσλανα

:-* :-* :-*

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Η Νάντια θα είναι ταυτόχρονα σε δυο μέρη; Μα τι είναι αυτό το κορίτσι τελος πάντων, η γάτα του Σρεντιγκερ; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xadiara.gr

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
  :smitten: :smitten: :smitten:ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ                :smitten: :smitten: :smitten:
19/3/2011

Λέλας  Καραγιάννη  35  Πρωί  ΛΙΝΤΑ        βράδυ    ΒΙΟΛΕΤΑ                    :fuck2:

Πιπίνου 118        Πρωί  ΕΥΑ                          βράδυ ΕΥΑ                                :fuck1:

Αριστομενους 72                Πρωί      ΦΙΟΝΑ                        βράδυ                ΛΙΖΑ                :2on1:

Κωνσταντινουπολεως 94          Πρωί                    ΕΥΑ        βράδυ                    ΕΛΗ                    :kissass:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Τηελεφωνική ενημέρωση από Κεφαλληνίας για Αχαρνών 106. Πρωί (από 10 μέχρι 7μμ) η Κάρμεν (εκ Βουλγαρίας και όχι η Ισπανίδα του Βιζέ) και μετά μέχρι τις 2 τα ξημερώματα η Κατερίνα.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Στο Αχαρνων 106 ο ΤΑΚΜΑΝ!!
Φτιαξε καφεδακι..ετοιμασε το πρωινο σου κ ξεκινα να διαβαζεις! :2funny:
Κ αν βγαλεις ακρη σφυρα μου
www.bourdela.com/stountio/athina/axarnwn-106/#jr_review_21347]http://www.bourdela.com/stountio/athina/axarnwn-106/#jr_review_21347[/url]
www.bourdela.com/stountio/athina/axarnwn-106/#jr_review_21116]http://www.bourdela.com/stountio/athina/axarnwn-106/#jr_review_21116[/url]
Τι θεός είναι αυτός!!!! Τι κριτικές ήταν αυτές! Τι παλικάρια κυκλοφορούν! Καλή φαση. Θα διαβάσω και άλλες κριτικές του, όχι επειδή βγάζεις άκρη για την κοπέλα αλλά επειδή έχει γέλιο!

Panthiras_3

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Η Εντίτα απο Βουλιαγμενης τι σας λεει??? οχι εμφανισιακα προφανως αλλα απο υπηρεσιες...

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Τι θεός είναι αυτός!!!! Τι κριτικές ήταν αυτές! Τι παλικάρια κυκλοφορούν! Καλή φαση. Θα διαβάσω και άλλες κριτικές του, όχι επειδή βγάζεις άκρη για την κοπέλα αλλά επειδή έχει γέλιο!

Καλύτερα θα ήταν για όλους μας να ονομαζόταν (ο Τακμαν) Βέλτσος!!! Δεν θα χρειαζόταν καν να μπούμε στον κόπο να διαβάσουμε τα ακαταλαβίστικα κείμενά του. Η Κατερίνα της αποψινής βάρδιας είναι αρκετά καλή, είναι μελαχροινή κεφάτη και κάνει πολύ καλή  :pipa1:, για όσους αρέσουν οι λιγνές και ψηλές αγριό(πουτανό)φατσες.

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
[move] :) :) :) Σημερα 20/03 :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 4Β(κατω): Αμιρα/ www.kassandras4-kato.com/despoina]Δεσποινα[/url] - Ρωξανη/Βαλερια - www.kassandras4-kato.com/sandra]Σαντρα/Ρωξανη[/URL]

Βριλησου 60(πανω): Σαρα - Μιρελα/Ρωξανη - www.vrilissou60.com/antzy]Αντζη/Ιρενα[/url]

Κατι μου λεει οτι θα εχουμε ανακαταταξεις παλι! Εκτος αν μιλαμε για αλλη κοπελα με το ιδιο ονομα, πραγμα δυσκολο!
:grin:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Καλύτερα θα ήταν για όλους μας να ονομαζόταν (ο Τακμαν) Βέλτσος!!! Δεν θα χρειαζόταν καν να μπούμε στον κόπο να διαβάσουμε τα ακαταλαβίστικα κείμενά του. Η Κατερίνα της αποψινής βάρδιας είναι αρκετά καλή, είναι μελαχροινή κεφάτη και κάνει πολύ καλή  :pipa1:, για όσους αρέσουν οι λιγνές και ψηλές αγριό(πουτανό)φατσες.
δεν είναι ιδιαίτερα ψηλή..
μάλλον μετρίου αναστήματος.. απλά εμφανίζεται με ψηλοτάκουνα
στο σαλόνι..
είναι λίγο μεγάλη ηλικιακά και το σώμα της έχει χαλαρώσει αλλά δεν
έχει 'σπάσει'. είναι λεπτή και γυμνασμένη, ιδιαιτέρως ομιλητική
κ' στις υπηρεσίες της πολύ πάνω από το μ.ο.!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Θησέως 79, Άννα, μαυριδερή και ισχνή, πιθανώς Μπαγκλατεσιανή.

Θησέως 35

Κλαούντια sequel

Η δροσερή νύχτα μύριζε Άνοιξη.

Ξεγυμνώνοντας τη νεαρά κάτω απ’ το μελιχρό φως, η αύρα της, οι κινήσεις της, το σμιλεμένο σώμα της, έφερε στο νου την αχλή των παιδικών παραμυθιών, όπου ο ήρωας κατακτά έναν–έναν και σιγά-σιγά τους στόχους του.

Ξεχασμένες μνήμες προεφηβικών χρόνων, άγουρα ερωτικά σκιρτήματα…

Η Κλαούντια έρχεται από αυτόν τον κόσμο, τον κόσμο του ονείρου, της φαντασίας…

Ξανθοτάτη, βγαλμένη από τα View Masters, από τον Ντίκενς, από το κορίτσι με τα σπίρτα, από τη Λάση, από τον Τομ Σώγερ…

Κείτονταν εντελώς  γυμνή, είχε στο λαιμό μια-δυο χρυσές αλυσιδίτσες κι ένα μικρό σταυρό, μπλεγμένα στους ξανθούς βοστρύχους της.

Σαρκίο άρρενος καταβολικό, με παρελθόν 6.000 και πλέον οργασμών, έτοιμο για κλινοπάλη με σώμα θήλεος άκρως αναβολικό, θελκτικό, πάλλευκο, δροσερό, άοσμο εντελώς.

Επί χρήμασι…

Εν πάσει περιπτώσει, η συνισταμένη όλων αυτών ήταν μια κτηνώδης υπερστύση.
Τη στρώσαμε χάμω στη σινδόνα και την καταγαμήσαμε…

Αυτή τη φορά, μετά το πέρας της πράξης, έγειρε το σώμα της αριστερά.

«Ο έρωτας δεν συμβαίνει προκειμένου να καταλήξει σε σεξ, ωστόσο ο έρωτας δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το σεξ».
«Ναι, αλλά εντώ έχουμε πολύ σεξ και κατόλου έρωτα…»
«Αμήν».-

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Πραγματικα εκπλησωμαι με την ολοκληρωτικη μεταστροφη της Κλαουντια, μιας και δεν εχω κανενα λογο να αμφισβητησω τα λεγομενα του ΠΥΡΑΥΛΟΥ.

H δικη μου συνευρεση με την Κλαουντια ηταν μια απο τις χειροτερες τις "καριερας μου".

Ακομα ενα τρανο παραδειγμα, οτι οι εμπειριες μας με τα κοριτσια, δεν ειναι δυνατον να ειναι πανομοιτυπες.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Παράθεση από: litsa.com στις σήμερα στις 10:25
Smiley Smiley Smiley Σημερα 20/03 Smiley Smiley Smiley
Κασσανδρας 4Β(κατω): Αμιρα/ Δεσποινα - Ρωξανη/Βαλερια - Σαντρα/Ρωξανη

Βριλησου 60(πανω): Σαρα - Μιρελα/Ρωξανη - Αντζη/Ιρενα

Κατι μου λεει οτι θα εχουμε ανακαταταξεις παλι! Εκτος αν μιλαμε για αλλη κοπελα με το ιδιο ονομα, πραγμα δυσκολο!
:grin:
Προς τι η απορια αγαπητε ?

Εργαζεται 1η βαρδια στο Κασσανδρας 4 και δευτρη στο Βριλησσου 60

προφανως καπου μπερδευτηκες.
Το εχω παθει και εγω αυτο......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom