spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Σε ευχαριστω!!!Nομίζω Λίλη ή Ελλη αλλά δεν ξέρω σίγουρα...Δεν θυμάμαι καλά...Πάντως αδιάφορη ήταν (τουλάχιστον για εμένα)
Σε ευχαριστω!!!Nομίζω Λίλη ή Ελλη αλλά δεν ξέρω σίγουρα...Δεν θυμάμαι καλά...Πάντως αδιάφορη ήταν (τουλάχιστον για εμένα)
Οχι δεν ξερω κατι παραπανωΝαι νομίζω ότι έτσι ήταν...¨Εχεις Info για το πως είναι στα ενδότερα?
Έχεις σκουριάσει λίγο μου φαίνεται. Σε λίγο θα σου πάρει τα πρωτεία ο γκουρού.
Μην εισαι βλασφημος..........Έχεις σκουριάσει λίγο μου φαίνεται. Σε λίγο θα σου πάρει τα πρωτεία ο γκουρού.
Λογικα θα πρεπει να ειναι η μελαχρινουλα που δουλευε συχνα στο "συγκενικο" Βριλησσου 24.παιδες πηρα τηλ στο βριλισου 46 για την κιμ αλλα ηταν μια νικολ.γνωριζει κανεις τιποτα για την νικολ;
μπραβο για τις 32 κριτικες σου.
ειναι σαν να εχεις κανει 32 καλα ποστ.
εγω τις βαριεμαι και ετσι τα λεω στο ποσταρισμα.
δεν θα μπω στον πειρασμο να συνεχισω την συγκριση που αρχισες.
σου ειπαν πολυ αλλοι ποσο ανερματιστη ηταν.
και κοιτα μαλιστα ποιοι παικτες ειναι αυτοι για να καταλαβεις.
και να ξερεις...με τοσο σπαμαρισμα που κανεις ακομα και με τις διπλασιες κριτικες στο τελος πολυ λιγοι θα τις θυμουνται.
θαβεις τις κριτικες σου δλδ.
μην το παιρνεις προσωπικα.
τα ιδια εχω κανει στο παρελθον και με αλλους.
γερασα ο μαλακας και εχω γινει περιεργος.
φιλικα παντα γιωργη.
καλα γαμησια.
παιδες πηρα τηλ στο βριλισου 46 για την κιμ αλλα ηταν μια νικολ.γνωριζει κανεις τιποτα για την νικολ;
το βριλησσου 42 εχει διευθυνση στο internet?
Γιώργο, σόρρυ φίλε αλλά έχεις άδικο!!!ok αυτές είναι οι κριτικές σου σε 5 χρόνια
αυτές οι δικές μου σε 9 μήνες
εχεις δίκιο δεν ενημερώνω
Επίσης όμορφη....καλημερα σε ολους/ολες.καλη εβδομαδα.
αμα δεν με περνει τη κανο?Επίσης όμορφη....
Για ύπνο τώρα μωρό!!!!!
παιδες πηρα τηλ στο βριλισου 46 για την κιμ αλλα ηταν μια νικολ.γνωριζει κανεις τιποτα για την νικ
Στο Βριλησσού 24 εργάζεται η Νικόλ από Φώκαιας 17 κάτω.Η προϋπηρεσία της στα μπουρδέλα διανύθηκε σταθερά στο Φώκαιας 17κάτω τα απογεύματα με την στριμμένη τσατσόγρια.Λογικα θα πρεπει να ειναι η μελαχρινουλα που δουλευε συχνα στο "συγκενικο" Βριλησσου 24.
Νεαρη, με ωραιο σωματακι, ισια μαλλια μεχρι τους ωμους, μετριο προσωπο για τα γουστα μου.
Πρεπει να εχει θητευσει και Φυλης αλλα δεν θυμαμαι ιδρυματα.Για τα ενδοτερα δεν εχω αποψη.
Γιώργο, σόρρυ φίλε αλλά έχεις άδικο!!!
Έκανες λάθος σύγκριση με λάθος συναγωνιστή!!!!
Φιλικά στο λέω.....δεν χωράνε τέτοιου είδους εγωισμοί εδώ!!!
Θα "χάσουμε" όλοι!!!!
Υ.Γ. Άργησα? .......
στη φωκαιας(17α?) ηταν συναδελφος που ανεβασε κριτικη για το βριλ24 τα ιδια λεει αν θυμαμαι καλαΛογικα θα πρεπει να ειναι η μελαχρινουλα που δουλευε συχνα στο "συγκενικο" Βριλησσου 24.
Νεαρη, με ωραιο σωματακι, ισια μαλλια μεχρι τους ωμους, μετριο προσωπο για τα γουστα μου.
Πρεπει να εχει θητευσει και Φυλης αλλα δεν θυμαμαι ιδρυματα.
Για τα ενδοτερα δεν εχω αποψη.