opeth
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 77
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1.096
Βαμμένη ξανθιά, μεγάλη σε ηλικία με βαρύ χαρακτηριστικό γρέζι στο λαρύγγι;
Δεν θυμάμαι πως ήταν εμφανησιακά, πάντος που έσπασε τα νεύρα
Κάποιος που την είχε πάρει, είχε πεί πώς θα έφευγε για την πατρίδα της και δεν θα ξαναερχόταν
Κι εγώ ότι ξέρω από κριτικές είναι....
Η Λάουρα και η Σύλβια είχαν κάποια στιγμή βάρδιες στο 55 και 57 αν και νομίζω ότι αυτή την εβδομάδα δεν ανηφορίζει καμία από τις 2.
Ναι, εχει επιστρεψει στην πατριδα της.Η Βαλεντίνα απο Κασσάνδρας έχει σταματήσει?
Τοτε "παιζει" να ηταν και η Ραμονα.Στο πρόγραμμα της Λίτσας Νάταλι γράφει αλλά δεν το εμπιστεύομαι γιατί ποτέ δεν λέει την αλήθεια. Ναι ήταν ξανθιά, καλά ελληνικά και αρκετά ομιλητική, πάντως την έκοψα για μικρότερη από 30, αλλά μπορεί να κάνω λάθος...
Η Λαουρα ειναι η Ρωσιδα milf με το στηθος με σιλικονη.;)
Η Λάουρα είναι λίγο μεγαλούτσικη?Αν ναι την έχω πάρει! Καλές εντυπώσεις
Η Σύλβια μου είναι άγνωστη Με αυτό το όνομα δουλεύει?
Ευχαριστώ ;)
Στο Φ104 δεν την εχω δει.
Στις φωτογραφιες μου θυμιζει την Αλικη που ειχα "συναντησει" πριν καιρο στο Πειραιως 193
Εαν ειναι η ιδια ειναι αξιολογη περιπτωση στο δωματιο. Δεν μπορω να την χαρακτηρισω κορυφαια, αλλα πολυ πανω απο τον μεσο ορο.
Μεγάλου Αλεξανδρου 133: Δεν θυμάμαι την κοπέλα λόγω αγενέστατης τσατσάς που με την είπε. ΜΑΥΡΟ!!!!
[move] Σημερα 14/02 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Ελενα (καινουρια) - Λολιτα - Ναταλι
Κασσανδρας 4Β(κατω): www.kassandras4-kato.com/monika]Μονικα[/url] - Τζουλια - www.kassandras4-kato.com/irena]Ιρενα[/url]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Μαριανα - Ελπιδα - Αντζη
Κασσανδρας 4(πανω): www.kassandras4.com/laoura]Λαουρα[/url] - Αννιτα - www.kassandras4.com/maria%20serva]Μαρια Σερβα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - Τζανα - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]
Βριλησου 60(κατω): Αλεξανδρα - www.vrilissou60-kato.com/antzy]Αντζη[/url] - Μιρελα
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/despoina]Δεσποινα[/url] - www.vrilissou60.com/marianna]Μαριανα[/url] - Τζουλια
Θησεως 40(κατω): Αλινα/www.thiseos40.com/elena]Ελενα[/url] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Ανκα[/url] - www.thiseos40.com/efi]Εφη/Αντριανα[/url]
Ακόμα να γυρίσει η Άννα...
Δυστυχως..............Αν δεις λίγες σελίδες ποιό πίσω, η Άννα σταμάτησε από Κασσάνδρας
Δυστυχως..............
Στίς κυριες, υπάρχει μια καινούρια ονοματι Χαρλοτε εκ Λουξεβούργο, φωτιά και λάβρα.Αλλά μάλλον δεν θα προκειται για αληθινό κομμάτι, γιατί το στούντιο που θα δουλέυει,μας εχει συνιθήση σε απάτες
Τοτε "παιζει" να ηταν και η Ραμονα.
Νεαρη, κοντουλα σχετικα, ωραιο βυζακι και κωλαρακι, αρκετα ναζιαρα στο σαλονι.
Στο δωματιο ομως ειναι απειρη ακομα, δεν ειναι ξεπετα, αλλα οι επιδοσεις της δεν εθιναι ακομα υψηλες.
Αυτα αποκομισα απο την προσφατη συνεδρια που ειχα μαζι της.
Η Ραμονα εχει φωτογραφιες.
Στις φvτο φαινεται με κοντα μαλλια τωρα εχει βαλει extensions.
Η Ναταλι δεν εχει φωτογραφιες.
Δες μηπως μπορεις να καταλαβεις για ποια μιλαμε.