Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Να πάω δηλ.?Κελυ απο Φυλης 104
Φοβερο γαμησι!!Η γκομενα ειναι kinky με ολη την σημασια της λεξης!!Δεν περιγραφω αλλο
Τις καλημέρες μου!!! :-*
Να πάω δηλ.?Κελυ απο Φυλης 104
Φοβερο γαμησι!!Η γκομενα ειναι kinky με ολη την σημασια της λεξης!!Δεν περιγραφω αλλο
Επιβαλλεται!Να πάω δηλ.?
Τις καλημέρες μου!!! :-*
Είσαι μαλάκας......Επιβαλλεται!
Την μερα που θα απεργουν τα μοντελα!
Τι μερα ειναι σημερα ειπαμε?!
Καλημερα μουρο μου :-*
Αχ καρδια μου!Είσαι μαλάκας......
Μάλλον θα την βρεις πρώτος αν συνεχίζει να δουλεύει!!!!Geopa η Αννουλα μας σταματησε απο Κασσανδρας....
Πρεπει να ξαμοληθω να την βρω..........
Οποιος την πετυχει ας ενημερωσει.
Κελυ απο Φυλης 104
Αλλαγη:[move] Σημερα 13/02 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras3-kato.com/katia]Κατια[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/ramona]Ραμονα[/url] - Λολιτα - Ναταλι
Κασσανδρας 4Β(κατω): www.kassandras4-kato.com/monika]Μονικα[/url] - www.kassandras4-kato.com/gabriela]Γαβριελα[/url] - ?
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Μαριανα - Ελπιδα - Τζουλια
Κασσανδρας 4(πανω): Ελενα (καινουρια) - Τζουλια - www.kassandras4.com/maria%20serva]Μαρια Σερβα[/url]
Κασσανδρας 6: Καρμεν - www.kassandras6.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]
Βριλησου 60(κατω): Μαντονα - www.vrilissou60-kato.com/despoina]Δεσποινα[/url] - www.vrilissou60-kato.com/antzy]Αντζη[/url]
Βριλησου 60(πανω): Μελινα - Μιρελα - www.vrilissou60.com/irena]Ιρενα[/url]
Θησεως 40(κατω): Αλινα/www.thiseos40.com/efi]Εφη[/url] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Αντριανα[/url] - www.thiseos40.com/lucy]Λουση/Ανκα[/url]
Η Αννουλα αμα ηθελε ηταν αστερακι.......Μάλλον θα την βρεις πρώτος αν συνεχίζει να δουλεύει!!!!
Την τελευταία φορά που την είδα πάντως πριν κανα μήνα στο Κ4 επάνω ήταν αστέρι!!!
Είχε αδυνατίσει, είχε όρεξη για πλάκα, επικοινωνιακή με τον κόσμο....γκόμενα του γούστου μου!!!!
Γιατί σταμάτησε δεν κατάλαβα......δεν φαινόταν στην συμπεριφορά της πάντως!!!!!
απαπαπαπαπα...θα πέσει φωτιά να μας κάψει!!!!!Εχει καμια σχεση με την Κελυ απο Ιπποκρατους 144, η τελοσπαντων εκεινη η Κελυ που βρισκεται? (θενκσ και για Εντιτα)
Ξέρεις γιατί Ινδιάνε...... ;)Η Αννουλα αμα ηθελε ηταν αστερακι.......
Και εμεις ειχαμε την τυχη να θελει, οπως φαινεται.......
Και εγω που νομισα οτι εκτιμησε τον ψυχικο μου κοσμο........Ξέρεις γιατί Ινδιάνε...... ;)
Γιατί είμαστε......κορμάρες!!!!!!
Εχει εξαφανιστει κανα μηνα τωρα η κρεβατογεμιστρα!!απαπαπαπαπα...θα πέσει φωτιά να μας κάψει!!!!!
Δεν είναι η ίδια......
Για λέγε Πιάτσα, που είναι η Κελλάρα η Ρουμάνα από Ι144?
Γέμιζε το κρεβάτι το καριολάκι, χούφτωνες κώλο-βυζί και το καταλάβαινες ρε παιδί μου.....πωπωπωππωπωπω!!!!
Geopa η Αννουλα μας σταματησε απο Κασσανδρας....
Λιγα λογια για..
Ξενια απο Σπ.Πατση 40 κ Πειραιως 121
Καλα προκαταρκτικα,καλη πιπα,πολυ καλα στησιματα με αληθοφανεις κραυγες και εκφρασεις ολα μια χαρα!Τιμαει το 50αρικο
Ντιανα απο Βριλησου 57 κ Χαλκιδικης 83
Με το καλημερα μη κ μη,μηδεν προκαταρκτικα..οι πρωινες κατουροκαυλες μου ειχαν θολωσει το μυαλο για αυτο και δεν την εδιωξα..στησιμο στα 4 και αδειασμα στο διλεπτο!Πεταμενα λεφτα
Κελυ απο Φυλης 104
Καλημέρες σε όλους !
Η Αλίκη απο φυλής 104 τι λέει?
Είναι μικροκαμομένη καστανόξανθη κοπελίτσα. Εμφανισιακά δεν μου πολυάρεσε αλλά δεν έχω εμπειρία στα ενδότερα.
Geopa η Αννουλα μας σταματησε απο Κασσανδρας....