Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Παντως απο ολες τις celebrity του  :kissass: που ξερω θα μπορουσε να ειναι η μεγαλυτερη αδελφη της στο πιο σκουρο λιγο...μοιαζει ρε μαγκες,δεν μοιαζει λιγο σε αυτες τις φωτο?

Κι εγώ νομίζω ότι μοιάζουνε.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 27/01  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - Αλεξανδρα - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Αλεξανδρα - Ρανια - Ναταλι
Κασσανδρας 4Β(κατω): Νεα αφιξη - Ελπιδα - www.kassandras4-kato.com/ramona]Ραμονα[/url]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Νεα αφιξη - Μιχαελα - Κατερινα
Κασσανδρας 4(πανω): Ελενα (καινουρια) - www.kassandras4.com/katia]Κατια[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/monika]Μονικα[/url] - Καρμεν - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]

Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/despoina]Δεσποινα[/url] - Μαντονα - www.vrilissou60-kato.com/irena]Ιρενα[/url]
Βριλησου 60(πανω): Ρανια - www.vrilissou60.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.vrilissou60.com/mixaela]Μιχαελα[/url]

Θησεως 40(κατω): Αλινα/www.thiseos40.com/anka]Ανκα[/url] - www.thiseos40.com/lucy]Λουση/Ροζη[/URL] - www.thiseos40.com/adrianna]Αντριανα/Εφη[/url]

Sex_GT

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Η Μιρελα,μια μελαχρινη,που επαιζε Σπυρου Πάτση και Βουρβαχη 19,εχει αλλαξει ονομα?..Εχει χαθει απο αυτα τα 2 μαγαζια και μαλιστα εχουν και τις φοτο της ακομα...

zeppelin100

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
15
Like
107
Πόντοι
11
Για όσους ενδιαφέρει, Βριλησου 60(πανω) είναι η Δέσποινα  :) δεύτερη βάρδια, όχι η Μαριάνα

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Η Μιρελα,μια μελαχρινη,που επαιζε Σπυρου Πάτση και Βουρβαχη 19,εχει αλλαξει ονομα?..Εχει χαθει απο αυτα τα 2 μαγαζια και μαλιστα εχουν και τις φοτο της ακομα...

Να'ξερες πόσες φύγανε και τα sites έχουν τις φωτογραφίες τους ακόμα...

msc

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παιδες μια ερωτηση σχετικα με τη λιντα απο σπ πατση, ποσες πλαστικες εχει κανει αυτο το καυλιδιο γιατι μου φανηκε πολυ τελεια .
Μου φαινεται πολυ δυσκολο να ειναι ολα φυσικα, τα βυζομπαλα εννοειται οτι ειναι πλαστικα αλλα και η μυτη τα χειλια το κωλαρακι ολα τελεια .τι να πω ουτως η αλλως ειναι μουναρα και περνας και τελεια στο δωματιο τι αλλο να ζητησει κανεις

υ.γ ηταν η πρωτη φορα με τη λιντα και εχω μεινει μ@κ@κ@ς!!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αυτην εκει την αμαντα που εχει ποζαρει μαζι με την πεννυ και δουλευει τωρα πειραιως 121 την εχει παρει κανεις?

απο εθνικοτητα τι λεει? Για αλβανιδα μου κανει....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Αυτην εκει την αμαντα που εχει ποζαρει μαζι με την πεννυ και δουλευει τωρα πειραιως 121 την εχει παρει κανεις?

Ιταλίδα λέει, αλλά και μένα μου κάνει αυτό που κάνει και σε σένα

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 27/01  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - Αλεξανδρα - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Αλεξανδρα - Ρανια - Ναταλι
Κασσανδρας 4Β(κατω): Νεα αφιξη - Ελπιδα - www.kassandras4-kato.com/ramona]Ραμονα[/url]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Νεα αφιξη - Μιχαελα - Κατερινα
Κασσανδρας 4(πανω): Ελενα (καινουρια) - www.kassandras4.com/katia]Κατια[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/monika]Μονικα[/url] - Καρμεν - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]

Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/despoina]Δεσποινα[/url] - Μαντονα - www.vrilissou60-kato.com/irena]Ιρενα[/url]
Βριλησου 60(πανω): Ρανια - www.vrilissou60.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.vrilissou60.com/mixaela]Μιχαελα[/url]

Θησεως 40(κατω): Αλινα/www.thiseos40.com/anka]Ανκα[/url] - www.thiseos40.com/lucy]Λουση/Ροζη[/URL] - www.thiseos40.com/adrianna]Αντριανα/Εφη[/url]
Αλλαγη:

Κασσανδρας 3(πανω): Αλεξανδρα - Ρανια - Ραμονα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Νεα αφιξη - Ελπιδα - Ιρενα
Βριλησου 60(κατω): Δεσποινα - Μαντονα - Λουση

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
[size=14pt]Κατεχακη 5[/size]

Νέο ίδρυμα στην ευρύτερη περιοχή των Ελληνορώσων.
Ακριβώς απέναντι από το ήδη γνωστό Κατεχάκη 8, στον 1ο όροφο του μονώροφου κτηρίου .
Κόκκινη φωτεινή επιγραφή STUDIO έλαμπε στο μπαλκόνι στην πρόσοψη επί της Κατεχακη.
Η είσοδος στον μικρό παράδρομο, φάτσα στην επιγραφή «EUROPΑ», αναβαίνοντας τις σκάλες, (τις οποίες όταν ανεβαίνεις, σε βλέπει όλη η Κατεχάκη. Καλό θα ήταν αν μπει καποιου είδους κάλυμμα.) συναντάς την λευκή μεταλλική πόρτα.
Ευγενής ο κύριος επί της υποδοχής, με πέρασε στο σαλόνι. Καθαρό, μοντέρνο, διακριτικός φωτισμός χωρίς κάποια ιδιαίτερη λεπτομέρεια.
Δεν μπόρεσα να δω τα δωμάτια.
Θεωρώ πως τις εργάσιμες ώρες της ημέρας, το parking να είναι μεγάλο πρόβλημα, ενώ πολλά βλέμματα, μπορούν να σε δουν…

Για την ιστορία εργαζόμενο κορίτσι η Μαρίζα. Όμορφη ξανθή παρουσία, γνωστή στους περισσότερους απο το παλιότερο πέρασμα της από Βουλιαγμένης 83, Φραντζή 47 και Βριλησσου 55, και πρόσφατα εργάζεται στο Πειραιώς 121 κυρίως.

ΥΓ: Δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου να μην "πεταχτώ" και μέχρι το Κατεχακη 8.
Η Μαργαρίτα ήταν το κορίτσι που συνάντησα. Ψηλή ξανθιά, ίσια μακριά μαλλιά, με ωραίο σώμα και ωραίο πρόσωπο. Όμως της έλειπε το απαραίτητο sex appeal που χρειάζεται για να σε πείσει για το πέρασμα στα ενδοτέρα.
Την έχω ξαναδεί παλιότερα σε άλλη τσάρκα, εάν δεν κάνω λάθος στο Τριγγετα 3.
Η Υπηρεσία ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Η Αμαντα θεωρειται απο τις καλυτερες παρουσιες αυτον τον καιρό.
Δεν θα μπω στην διαδικασια να πω εαν ειναι ομορφη η οχι, μιας και ειναι καθαρα υποκειμενικο.
Οι υπηρεσιες της, ομως ειναι αρκετα καλές, σε pse στυλ.
Φιλική και γελαστή παντα, αρκετα δροσερη απρουσια.
Πολλα και ποιοτικά πορκαταρκτικά, καλο στοματικο με καραμέλωμα στα @@κια, υπομονετικη, προθυμη και με πρωτοβουλίες στο sex.

Τα παραπανω ειναι οτι εχω αποκομισει, εμτα απο 4 επισκεψεις μαζι της.
Συντομα θα ακολουθησει και 5η............

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
:) :) :) Ηταν και οι δυο Δεσποινα και Μαριανα  :) :) :)
Αρχίδια "σώσιμο" σε έκανε παίχτη ο συναγωνιστής!!!!
Και εσύ κυρά Λίτσα σήμερα το λες?
Χτες γράφτηκε......καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!!!
Ζεστά και με ασφάλεια!!!!

Υ.Γ. Ρε παίδες όταν γράφουμε κάτι και ιδιαίτερα για αλλαγές στα προγράμματα να είμαστε 100% σίγουροι!!!
Μείναμε στον "άσσο" χτες......

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom