giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Ξέρει κάποιος να μου πει πληροφορίες για την Μιρέλλα από Κασσάνδρας?
Εχει γραφει επανειλημενα πλεον πως η Μιρελα ειναι η πρωην Νινα.Ξέρει κάποιος να μου πει πληροφορίες για την Μιρέλλα από Κασσάνδρας?
Εχει γραφει επανειλημενα πλεον πως η Μιρελα ειναι η πρωην Νινα.
Υπαρχουν αρκετες κριτκες γι΄αυτην
Αν δεν διαβάζουμε, τότε πως θα γράψουμε στις... "εξετάσεις" ;
Aκριβως.Ευχαριστώ. ;)
Αναφέρεσαι στη Νίνα από τα Κασάνδρας?
Aκριβως.
Καλησπερα ολοι....Αντζελα απο Τσεχια(νομιζω) η κοπελια.
ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ
Εχει σχετικα καλο υψος,πολυ σφιχτο και καλο σωμα,κοντο ξανθο μαλλι,45 ετων περιπου,(ισως εχει πρασινα ματια..δε θυμαμαι παει καιρος).πολυ καλη στο κρεββατι,καλη συμμετοχη,ουτε βιαζεται ουτε γκρινιαζει.
Ανετα φυσιογνωμικα θα μπορουσε να ειναι η μεγαλυτερη αδελφη της κατερινας της γκαγκακη (μπας και καταλαβει κανεις καλυτερα για πια μιλαω),αλλα στο πιο σκουρο χρωμα δερματος,πιο ''σπασμενη'' στο προσωπο και με κοντυτερο μαλλι.
Δουλευε στο στουντιο σερβιων 26 και καμια φορα στο ''σπιτακι'' Βιργινίας Μπενάκη 31 μεχρι πριν 1-1,5 χρονο.
Την ειχα τιμησει αρκετες φορες και το ΚΑΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ,αλλα την εχασα τον τελευταιο χρονο.
Ξερει κανεις τα τωρινα της λημερια? και αν ναι ωρες/μερες κτλ?
Ξανθά κοντά μαλλιά, σχετικά καλό ύψος, καλό σώμα και να μοιάζει με την Κατερίνα Γκαγκάκη, μάλλον εννοείς την Ταμάρα που είναι ακόμα στο Σερβίων 26, αυτή την εβδομάδα μόνο Κυριακή στην απογευματινή βάρδια.
σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα αναφερομουν σε αλλη κοπελα την Ερρικα!καλημερα σε ολους!
εχει κρεβατωσει κανεις την μελαμψη ουγγαρεζα με τους χορταστικους βυζους που ηταν χθες το πρωι στο κωσταντινουπολεως 61 μην παω ακλαφτος αυριο το βραδυ που θα ναι στα μερη μου?
---
Κυριε kourosawa
Η ουγγαρέζα ειναι η Νικη ( η βαλεντίνα ειναι τσέχα)
Η Νικη ειναι ξανθιά- μαυρισμενη απο σολαριουμ μαλλον-- υπάρχουν κριτικες για αυτην και στο Κ 61, και Βουρβ 19, και απο ιακχου 7 πιο παλια κλπ
Εχουμα αναφερθει οτι ειναι η μονη που αν και καλλίγραμμη εχει ρηαλ μεγάλο στηθος ( οι άλλες είναι παχουλες)
Αρχοντικη γυναικα και ευγενική- αλλά αρκετα τυπικη και καπως απομακρη σε υπηρεσίες
Φιλαρακι σε ευχαριστω....ομως ειναι αυτη που δουλευε στο Βιργινίας Μπενάκη 31 ?
Αυτο που ειμαι σιγουρος ειναι η περιγραφη της κοπελας που ειπα πριν και οτι μου ειχε πει η ιδια οτι δουλευει στο εν λογω στουντιο....αλλα στο μπουρδελο 300% ΔΕΝ παρουσιαζοταν ως Ταμαρα :S
Αλλαγη:[move] Σημερα 24/01 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras4.com/antzy]Αντζη[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Ελενα (καινουρια) - Ρανια - Ναταλι
Κασσανδρας 4Β(κατω): www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras4-kato.com/katia]Κατια[/url] - www.kassandras4-kato.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Σοφια - Ρωξανη - Ραμονα
Κασσανδρας 4(πανω): Ροζη - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/irena]Ιρενα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras6.com/liza]Λιζα[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]
Βριλησου 60(κατω): Ρανια - Μιρελα - www.vrilissou60-kato.com/lucy]Λουση[/url]
Βριλησου 60(πανω): Αλεξανδρα - www.vrilissou60.com/gabriela]Γαβριελα[/url] - Κατερινα
Θησεως 40(κατω): Αλινα/www.thiseos40.com/despoina]Δεσποινα[/url] - www.thiseos40.com/lucy]Λουση/Ανκα[/url] - www.thiseos40.com/adrianna]Αντριανα/Εφη[/url]
Δεν έχει σημασία το όνομα. Η ίδια ήταν και στα της Καλύμνου 48 με το όνομα Χριστίνα και απ'ό,τι είπε και ο Cheyenne χθες είναι η ίδια ως Όλγα στο Βιργινίας Μπενάκη. Οπότε όλα συνάδουν στο ότι είναι η ίδια