Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Στο Βριλησσού 60 (ανώγειον) ήταν μια καινούρια με κοντό ξανθό μαλλί, αδύνατη... Κάντη την λέγανε νομίζω...
Κατσε γιατι μου δημιουργησες μια ερωτηση:
Αυτο ακριβως το πραγμα μου το ξαναειπαν,αλλα αγαπαω τα θριλερ και το κρατησα οπως ειναι
Το στουντιο μας θα ανοιξει την επομενη εβδομαδα.
Ακριβως νταρντανα!Ειχα βαλει κριτικη που την χαρακτηριζα ακριβως αλλα μαλλον δεν πατησα να δημοσιευτει.Δεν ειναι χοντρη η Στεφανια αλλα γεματη γυναικαρα.Θα ξαναγραψω τη κριτικη για να ειμαι πιο σωστος.παντως τη στεφανια επειδη την εχω τιμησει πολλες φορες δεν τη λες με τιποτα χοντρη.ο σωστος χαρακτηρισμος για αυτη ειναι νταρντανογυναικα.
Περασα κ εγω..αλλα εμενα με αποπλανησε το κολαρακι της..πέρασμα προ ολίγου από τριγγέτα όπου και είδα ένα εντελώς αδιάφορο μάλλον ρουμανογεωργιανής καταγωγής τεμάχιο ονόματι τζώρτζια!!!
Στο Βριλησσού 60 (ανώγειον)
Όλα σύμφωνα με το πρόγραμμα...
Και χθες Καρολινα εγραφες αλλα δουλευε μια Ξενια!Αριστομένους 72 πρωί ΑΛΙΚΗ.... βράδυ ΚΑΡΟΛΙΝΑ
Απλα νταρτανα.Εγραψα ξανα για τη Στεφανια για να ειμαι σωστος.
Ειδα και μια βυζαρου Βαλεντινα σε φωτογραφια στην Αρτεμις.Φαινεται κι αυτη νταρντανα η ειναι κατι παραπανω απο νταρντανα?
Που τη θυμήθηκες?Καντη καντη.Παντως η Καντη στο 60 είναι καλη και μπορεί να γινει ακόμα πιο καλή!Θα ακολουθησει κριτικηΚαι επίθετο Κάντη;
Ναι αλλα στο τηλεφωνο ελεγε οτι η Ξενια ειναι σαν την Καρολινα !!!
με τα ονοματα γινεται της που.....αςΚαι χθες Καρολινα εγραφες αλλα δουλευε μια Ξενια!
Αποφασιστε πως την λενε την κοπελα να μην μπερδευομαστε
πέρασμα προ ολίγου από τριγγέτα όπου και είδα ένα εντελώς αδιάφορο μάλλον ρουμανογεωργιανής καταγωγής τεμάχιο ονόματι τζώρτζια!!!