Οι φωτoγραφιες ειναι απο καποιους που κανανε κατι κακοοι φωτο που λεει παραπανω τι ειναι τελικα;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
σαν τι;δεν πληρωσαν;κλεψαν;σας χτυπησαν;σας εβρισαν;καταγγελια κανατε και τα σχετικα;και που αποσκοπει που τους κρεμασατε εκει;μπας και ξαναρθουν να τους γνωρισετε;Οι φωτoγραφιες ειναι απο καποιους που κανανε κατι κακο
Τις φωτογραφιες της κρεμασαμε γιατι μπορει καποιος να τους δει και να μας ειδοποιησεισαν τι;δεν πληρωσαν;κλεψαν;σας χτυπησαν;σας εβρισαν;καταγγελια κανατε και τα σχετικα;και που αποσκοπει που τους κρεμασατε εκει;μπας και ξαναρθουν να τους γνωρισετε;
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Πρωϊνή "βόλτα" σε σκόρπια studio των Αθηνών...
Βριλησσού 46: Η Λίζα... αδιάφορη περίπτωση, κατ' εμέ, από πλευράς εμφάνισης (ατσούμπαλο σώμα, πρόσωπο αδιάφορο)... μόλις μου χαμογέλασε είδα κι άλλο ένα χαρακτηριστικό ανάμεσα στα δόντια και τότε θυμήθηκα ότι κάπου την έχω ξαναδεί... Αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ γαμώτο ... ίσως επειδή δεν μου κάνει καμία εντυπωση...
Βριλησσού 42: Η Αλεξάνδρα... Ξανθιά, με μεγαλούτσικο στήθος (που τράβηξε το βλέμμα μου κατευθείαν), συμπαθητικό κωλαράκι... σε γενικές γραμμές καλή...
Βριλησσού 55: Κλειστόν!
Βριλησσού 57: Κλειστόν!
Βριλησσού 24: Κλειστόν!
Επόμενη στάση...
Δοξάτου 2Α και Λ.Αθηνών: Η Έλενα... φαίνεται να έχει κατασκηνώσει για τα καλά εκεί! Χρέη υπηρεσίας έκανε η ίδια... Milf, ντυμένο με ερυρθρό ημιδιαφανές baby doll... μέσα από το οποίο διαγραφόταν το milfδιασμένο σώμα της... δεν θα κάνω περιγραφή...
Σερβίων 26: Μια νέα milfοπαρουσία! Σουζάνα! Κοντό, καστανό μαλλί... καλό στήθος, καλό milf κωλαράκι... μέτρια θα την χαρακτήριζα... από ότι κατάλαβα πρέπει να είναι νέα στο χώρο... μόλις μία εβδομάδα... Οι milfoγνώστες ας πουν...
Σπ. Πάτση 27: Να και μια πιτσιρίκα! Ναταλί... ή κάποιοι μπορεί να την ξέρουν ως Ιλιάνα (είχε θητεύσει στα Χαλκιδικής 83, Αγ.Μελετίου 37 κτλ...). Μινιόν κοριτσάκι... λίγο αγουροξυπνημένο... η υπηρεσία μάλιστα μου πρότεινε αν ήθελα καφέ ή ουίσκι (?)... Καλά φαίνομαι αλκοολικός > ???
Αυτά τα ολίγα προς το παρόν...
Βριλησσού 46: Η Λίζα... αδιάφορη περίπτωση, κατ' εμέ, από πλευράς εμφάνισης (ατσούμπαλο σώμα, πρόσωπο αδιάφορο)... μόλις μου χαμογέλασε είδα κι άλλο ένα χαρακτηριστικό ανάμεσα στα δόντια και τότε θυμήθηκα ότι κάπου την έχω ξαναδεί... Αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ γαμώτο ... ίσως επειδή δεν μου κάνει καμία εντυπωση...
Βριλησσού 42: Η Αλεξάνδρα... Ξανθιά, με μεγαλούτσικο στήθος (που τράβηξε το βλέμμα μου κατευθείαν), συμπαθητικό κωλαράκι... σε γενικές γραμμές καλή...
Επόμενη στάση...
Δοξάτου 2Α και Λ.Αθηνών: Η Έλενα... φαίνεται να έχει κατασκηνώσει για τα καλά εκεί! Χρέη υπηρεσίας έκανε η ίδια... Milf, ντυμένο με ερυρθρό ημιδιαφανές baby doll... μέσα από το οποίο διαγραφόταν το milfδιασμένο σώμα της... δεν θα κάνω περιγραφή...
Σερβίων 26: Μια νέα milfοπαρουσία! Σουζάνα! Κοντό, καστανό μαλλί... καλό στήθος, καλό milf κωλαράκι... μέτρια θα την χαρακτήριζα... από ότι κατάλαβα πρέπει να είναι νέα στο χώρο... μόλις μία εβδομάδα... Οι milfoγνώστες ας πουν...
Σπ. Πάτση 27: Να και μια πιτσιρίκα! Ναταλί... ή κάποιοι μπορεί να την ξέρουν ως Ιλιάνα (είχε θητεύσει στα Χαλκιδικής 83, Αγ.Μελετίου 37 κτλ...). Μινιόν κοριτσάκι... λίγο αγουροξυπνημένο... η υπηρεσία μάλιστα μου πρότεινε αν ήθελα καφέ ή ουίσκι (?)... Καλά φαίνομαι αλκοολικός > ???
Αυτά τα ολίγα προς το παρόν...
lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
Κλειστόν λόγο Πολυτεχνίου;Πρωϊνή "βόλτα" σε σκόρπια studio των Αθηνών...
(Το ν ταιριάζει κιόλας με το ολο κλίμα! )
η υπηρεσία μάλιστα μου πρότεινε αν ήθελα καφέ ή ουίσκι (?)... Καλά φαίνομαι αλκοολικός > ???
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Κλειστόν λόγο Πολυτεχνίου;
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 573
- Πόντοι
- 86
σαν τι;δεν πληρωσαν;κλεψαν;σας χτυπησαν;σας εβρισαν;καταγγελια κανατε και τα σχετικα;και που αποσκοπει που τους κρεμασατε εκει;μπας και ξαναρθουν να τους γνωρισετε;
o συγκεκρημενος που ειναι στη φωτο,πηκε μεσα και τιναξε την μπανγκα στον αερα !!! σε χρονο τε-τε πηρε το ταμειο ολο. δεν προλαβε να ερθει ουτε ο ...''υπευθηνος'' των καταστηματων εκει...
<<<<(ΑΠ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΤΣΑ2 ΣΤΟ 4 )>>>
Επισκέπτης
ας κάνουν καταγγελια στην αστυνομία τότε και να παραδώσουν εκεί το υλικό από τις κάμερες! Το να βρίσκονται κρεμασμένα (παραπάνω απο ένα, οι άλλοι τι έκαναν?) πρόσωπα στην κοινή θέα συνιστά ποινικό αδίκημα! Προσέξτε κυρία Λίτσα μήν πάτε για μαλί και βρεθείτε κουρεμένη! Κανένα αδίκημα δεν δικαιολογεί τον νομικό εκτροχιασμό εκ μέρους σας! Φιλικά σας τα λέω αυτά!o συγκεκρημενος που ειναι στη φωτο,πηκε μεσα και τιναξε την μπανγκα στον αερα !!! σε χρονο τε-τε πηρε το ταμειο ολο. δεν προλαβε να ερθει ουτε ο ...''υπευθηνος'' των καταστηματων εκει...
<<<<(ΑΠ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΤΣΑ2 ΣΤΟ 4 )>>>
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Τις φωτογραφιες της κρεμασαμε γιατι μπορει καποιος να τους δει και να μας ειδοποιησει
πολλά γουέστερν βλέπεις κυρά Λίτσα
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 573
- Πόντοι
- 86
πολλά γουέστερν βλέπεις κυρά Λίτσα
http://[URL unfurl="true"]www.glassgiant.com/wanted//graphics/misc_wanted_sample3.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και αν σας ειδοποιησει τι θα κανετε ?εχετε σεριφη να στειλετε να τους πιασει?Τις φωτογραφιες της κρεμασαμε γιατι μπορει καποιος να τους δει και να μας ειδοποιησει ς
Επισκέπτης
θα στείλουν τις κοπέλες να τους "γαμήσουν"και αν σας ειδοποιησει τι θα κανετε ?εχετε σεριφη να στειλετε να τους πιασει?
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 573
- Πόντοι
- 86
θα στείλουν τις κοπέλες να τους "γαμήσουν"
όχι,μάλλον θα γίνει το άλλο που είδα πρίν κάνα μήνα στο 3 πάνω... ο τύπος-πελάτης μεθυσμένος... φώναζε ''θελω απόδηξη - θέλω απόδηξη'' και γενηκά έκανε λίγο φασαρία.. και αφού μπήκε μέσα στο καμαράκι της τσατσάς,πάλι φώναζε.. έφυγε - χτυπούσε τη πόρτα δυνατά και έβρηζε, πιάνει η κοπέλα το κινητό και λέει (στον υπέυθηνο !!!) ''έλα,αυτός με το άσπρο μπουφάν που κατεβένει τώρα είναι..'' ,μετά από δυο λεπτά που κατέβηκα και εγώ ,στο πάρκινγκ κάτω, πέφτανε μπουκέτα κατα ρυπάς !!! η ώρα 5 παρά..
lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXAXAόχι,μάλλον θα γίνει το άλλο που είδα πρίν κάνα μήνα στο 3 πάνω... ο τύπος-πελάτης μεθυσμένος... φώναζε ''θελω απόδηξη - θέλω απόδηξη'' και γενηκά έκανε λίγο φασαρία.. και αφού μπήκε μέσα στο καμαράκι της τσατσάς,πάλι φώναζε.. έφυγε - χτυπούσε τη πόρτα δυνατά και έβρηζε, πιάνει η κοπέλα το κινητό και λέει (στον υπέυθηνο !!!) ''έλα,αυτός με το άσπρο μπουφάν που κατεβένει τώρα είναι..'' ,μετά από δυο λεπτά που κατέβηκα και εγώ ,στο πάρκινγκ κάτω, πέφτανε μπουκέτα κατα ρυπάς !!! η ώρα 5 παρά..
Εχω καποιον στον νου μου που παιζει και να το εκανε...
Εχουμε και καιρο να ακουσουμε νεα του..
Βρε λες;
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
μια ολοκληρη νυχτα με τη μαντονα για δωρακι ;) ακομη εδω εισαι...?καλα σε πεντε εκατομμυρια κοσμο στατιστικα ειναι τοσο απιθανο οσο να σου πεσει το λαχειο αλλα τεσπα.....αν βαζατε κανα ποσο απο κατω επικηρυξης....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
νεκρο ή ζωντανο τον θελετε;μια ολοκληρη νυχτα με τη μαντονα για δωρακι ;) ακομη εδω εισαι...?
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
με κουμποτρυπα αναμεσα στα ματια,αλλιως δεν παραλαμβανουμενεκρο ή ζωντανο τον θελετε;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 276K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K