giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Όταν την πηδάς σου έρχεται στο μυαλό ο Ιακώβου (κάτσε κάτω απ'τη μπάρα!).
Κρααααααααταααααααααα
Όταν την πηδάς σου έρχεται στο μυαλό ο Ιακώβου (κάτσε κάτω απ'τη μπάρα!).
Μην το γελατε και η κοπελα οντως εμφανιζεται σε μαγαζι, αλλα δεν τραγουδαει.... χορευει oriental
...μονο
... δυστηχως
μιλαμε για πολλες
δε σου φτανουν τα ντελα και τα στουντιο τσε? θες να τρεχεις τωρα για ενημερωσεις και στα χοροπηδαδικα?
η μαργαριτα ειναι 1,80 kingdom, εψαχνα να τη βρω και κατα λαθος μου την βρηκες εσυ,δουλευε κατεχακη 8,η περιγραφη ειχε χιουμορ
μην αγχώνεσαι...πλάκα έκανα...
Kαι δεν στελνεις......Να σου στειλω πμ?
γιατι το μαγαζι ειναι φιλου και ειναι μαλακια να το πω ετσι χυμα
Ακριβως τα ιδια εισεπραξα και εγω απο την Μονικα και την ιδια αποψη εχω.......Πειραιώς 193
ΜΟΝΙΚΑ
Ωραίο παιδί : ηλικία 20-25, ύψος 1.70+ , κορμί λαμπάδα, μελαχρινό (φυσικό), ζιβύ 3+ (φυσικό), μέση δαχτυλίδι, πίσω σύστημα σφριγιλό και γυμνασμένο,(εννοώ γυμνασμένο τουρλωτό κολαράκι, με ωραίες ερωτολαβές,- όχι κουλούρια και τέτοια-) ... γενικά άριστες προδιαγραφές
Στο γήπεδο όμως,....ρετάρει,....δεν το έχει,....κρίμα !
Αν θα την ξανάβλεπα ? Δύσκολα (Αμα το κανε 30 ευρά, αντί 50, θα ξαναπήγαινα ίσως άλλη μιά φορά, για να της δώσω μιά ακόμη ευκαιρία - που δεν την πολυδικαιούται-)
Αν θα την σνυνιστούσα ? Μόνο για τη συλλογή (όσοι ενδιαφέρονται να την εμπλουτίσουν)
Αριστείο στο μαγαζί, που αν και μικρό είναι το πιό καθαρό που έχω δεί !
ΥΓ1 : Κάπως έτσι (με χάλια απόδοση) ξεκίνησαν κι άλλες στο χώρο και τώρα είναι δυνατά ονόματα (εύχομαι τα ανάλογα και για τη Μόνικα - που δεν το βλέπω)
ΥΓ2 : Αμα λάχει, μπορεί να γράψω αναλυτική κριτική,....
Φιλε ευχομαι να σου βγει σκαρλετ γιοχανσονΕίχαμε,... μιά ανάλογη εμπειρία, Cheyenne !
Τεσπα ! Κρίμα όμως, γιατί το παιδί σκίζει απο εμφάνιση !
-Επόμενος στόχος μου, Skarlet ( Ελπίζω να μη μου βγεί,....Toyota Starlet )
Φιλε ευχομαι να σου βγει σκαρλετ γιοχανσον
eρωτηση...η βανεσσα που παιζει πειραιως 193 ειναι η ιδια με του κηφισσου 30? απιστευτο κορμι....ειναι η γνωστη βανεσσα της φυλης?
Η Μόνικα δουλεύει περίπου 3 χρόνια στην Ελλάδα και όπως ήτανε στην αρχή έτσι έχει παραμείνει.Λέει να δοκιμάσεις για 1-2 φορές μόνο για τους καλύτερους βύζους που κυκλοφορούν στην πιάτσα και για τη συλλογή.Πειραιώς 193
ΜΟΝΙΚΑ
Ωραίο παιδί : ηλικία 20-25, ύψος 1.70+ , κορμί λαμπάδα, μελαχρινό (φυσικό), ζιβύ 3+ (φυσικό), μέση δαχτυλίδι, πίσω σύστημα σφριγιλό και γυμνασμένο,(εννοώ γυμνασμένο τουρλωτό κολαράκι, με ωραίες ερωτολαβές,- όχι κουλούρια και τέτοια-) ... γενικά άριστες προδιαγραφές
Στο γήπεδο όμως,....ρετάρει,....δεν το έχει,....κρίμα !
Αν θα την ξανάβλεπα ? Δύσκολα (Αμα το κανε 30 ευρά, αντί 50, θα ξαναπήγαινα ίσως άλλη μιά φορά, για να της δώσω μιά ακόμη ευκαιρία - που δεν την πολυδικαιούται-)
Αν θα την σνυνιστούσα ? Μόνο για τη συλλογή (όσοι ενδιαφέρονται να την εμπλουτίσουν)
Αριστείο στο μαγαζί, που αν και μικρό είναι το πιό καθαρό που έχω δεί !
ΥΓ1 : Κάπως έτσι (με χάλια απόδοση) ξεκίνησαν κι άλλες στο χώρο και τώρα είναι δυνατά ονόματα (εύχομαι τα ανάλογα και για τη Μόνικα - που δεν το βλέπω)ΥΓ2 : Αμα λάχει, μπορεί να γράψω αναλυτική κριτική,....
Η Μόνικα δουλεύει περίπου 3 χρόνια στην Ελλάδα και όπως ήτανε στην αρχή έτσι έχει παραμείνει.Λέει να δοκιμάσεις για 1-2 φορές μόνο για τους καλύτερους βύζους που κυκλοφορούν στην πιάτσα και για τη συλλογή.
Οι γνώμες όλων σεβαστές απλά μία μίκρη διόρθωση η Μόνικα ήταν πρίν δύο χρόνια στην Ελλάδα και έκατσε περίπου ενα χρόνο και απο τότε μέχρι και τώρα που ξαναήρθε εργαζόταν σε FKK στην Γερμανία , και επίσης κάποιοι την μπερδέυουν και μας ρωτάνε συνέχεια αν είναι η ίδια με τα Κασάνδρας ΟΧΙ δεν είναι......... :-* :-* :-* :-*Καλή μέρα σε όλους.Η Μόνικα δουλεύει περίπου 3 χρόνια στην Ελλάδα και όπως ήτανε στην αρχή έτσι έχει παραμείνει.Λέει να δοκιμάσεις για 1-2 φορές μόνο για τους καλύτερους βύζους που κυκλοφορούν στην πιάτσα και για τη συλλογή.
Οι γνώμες όλων σεβαστές απλά μία μίκρη διόρθωση η Μόνικα ήταν πρίν δύο χρόνια στην Ελλάδα και έκατσε περίπου ενα χρόνο και απο τότε μέχρι και τώρα που ξαναήρθε εργαζόταν σε FKK στην Γερμανία , και επίσης κάποιοι την μπερδέυουν και μας ρωτάνε συνέχεια αν είναι η ίδια με τα Κασάνδρας ΟΧΙ δεν είναι......... :-* :-* :-* :-*Καλή μέρα σε όλους.
τα Χριστουγεννα του 2008 δουλευε σε αλλη αλυσιδα στουντιο αρα οντως ηταν πριν 2 χρονια!Οι γνώμες όλων σεβαστές απλά μία μίκρη διόρθωση η Μόνικα ήταν πρίν δύο χρόνια στην Ελλάδα και έκατσε περίπου ενα χρόνο και απο τότε μέχρι και τώρα που ξαναήρθε εργαζόταν σε FKK στην Γερμανία , και επίσης κάποιοι την μπερδέυουν και μας ρωτάνε συνέχεια αν είναι η ίδια με τα Κασάνδρας ΟΧΙ δεν είναι......... :-* :-* :-* :-*Καλή μέρα σε όλους.