Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Σημερα Δευτέρα
τωρα και μεχρι τις 17:00 η www.filis104.com/marina]Μαρίνα[/url]
το απόγευμα η www.filis104.com/betty]Μπέτυ[/url]
το βράδυ η www.filis104.com/doreta]Ντορέτα[/url]
Aυτη ειναιΜήπως είναι μια ευτραφής ξανθιά που δούλευε στο multiplex της Κασσάνδρας;
Βυζάρες αλλά τα κιλά κιλά!Aυτη ειναι
Νεαρη σχετικα, ξανθια, με μαλλια μεχρι τους ώμους, ευτραφης, οπως ειπες.
Δουλευε το καλοκαιρο του 2009 στα κασσανδρας, οπου και την τιλμησα με καλες αναμηνησεις.
Την ειδα και στο Βουλιαγμενης 68 πριν λιγους μηνες.
λεει οτι ξεκινησε διαιταΒυζάρες αλλά τα κιλά κιλά!
Υ.Γ. Πλάκα είχε στο σαλόνι με την λευκή στολή μπαλαρίνας
Αν μιλας για την Ταμαρα ναι.Μια με καρέ ξανθό μαλλί και βυζάρες;
Καλά... καιρό το έλεγε...λεει οτι ξεκινησε διαιτα
Φιλότιμη κ ευγαμησιμη περίπτωσηΑν μιλας για την Ταμαρα ναι.
Milf, με καρε ξανθά μαλλιά.
Προσωπικα δεν με ενθουσιαζει εμφανησιακα, και δεν την εχω τιμησει, ομως ολο και πρεισσοτερες πληροφοριες απο συναγωνιστες συνηγορουν για πολυ καλες υπηρεσιες.
την πήγες στον δικό σου διαιτολόγο;λεει οτι ξεκινησε διαιτα
Την έχω πάρει ως Χριστίνα στην Καλύμνου. Όπως γράφει και ο gg πήδημα χωρίς ψυχή, διεκπεραιωτικό. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που ως Ταμάρα έχει αποσπάσει καλές κριτικές. Μάλλον η αλλαγη τιμολογίου παίζει κάποιο ρόλοΑν μιλας για την Ταμαρα ναι.
Milf, με καρε ξανθά μαλλιά.
Προσωπικα δεν με ενθουσιαζει εμφανησιακα, και δεν την εχω τιμησει, ομως ολο και πρεισσοτερες πληροφοριες απο συναγωνιστες συνηγορουν για πολυ καλες υπηρεσιες.
Μας μπέρδεψες, ρε άρχοντα, πιο πίσω γράφεις "πήδημα χωρίς ψυχή". Πως γίνεται να είναι και "φιλότιμη & ευγαμίσιμη";Φιλότιμη κ ευγαμησιμη περίπτωση
πηδημα χωρις ψυχη το εγραψες εσυ, μπερδευεις αυτα που γραφεις?Μας μπέρδεψες, ρε άρχοντα, πιο πίσω γράφεις "πήδημα χωρίς ψυχή". Πως γίνεται να είναι και "φιλότιμη & ευγαμίσιμη";
εχω κανει παραθεση post του φιλου xilink που το ειχε βαλει στο θρεντ για μπουρδέλαΑριστομενους 72 γαβριελλα,μελαγχροινη τσιγγανορουμανα επιπεδου φυλης και μεταξουργειου,κακως την βαλαν εκειΑχαρνων
85 σουζανα ,πολύ καλο ψιλο μελαγχροινο,όχι αλφα κλασης αλλα σιγουρα μπορεις να δοκιμασεις πως είναι μεσα
106 η γνωστη καρμεν, θα τελειωνε η βαρδια της σε λιγο,πιθανον αλικη η¨ λολιτα χωρις να είναι σιγουρο,τελος
Σερβιων 26 ταμαρα,ξανθο mlf,μιλαμε για τη χριστινα από καλυμνου 48 τα πρωινα,πολύ καβλωτικο σωμα για mlf πραγματικα αλλα νομιζω πηδημα χωρις ψυχη..
ΠΗΓΗ xilnik
Αυτό ποιος το έγραψε;Αριστομενους 72 γαβριελλα,μελαγχροινη τσιγγανορουμανα επιπεδου φυλης και μεταξουργειου,κακως την βαλαν εκειΑχαρνων
85 σουζανα ,πολύ καλο ψιλο μελαγχροινο,όχι αλφα κλασης αλλα σιγουρα μπορεις να δοκιμασεις πως είναι μεσα
106 η γνωστη καρμεν, θα τελειωνε η βαρδια της σε λιγο,πιθανον αλικη η¨ λολιτα χωρις να είναι σιγουρο,τελος
Σερβιων 26 ταμαρα,ξανθο mlf,μιλαμε για τη χριστινα από καλυμνου 48 τα πρωινα,πολύ καβλωτικο σωμα για mlf πραγματικα αλλα νομιζω πηδημα χωρις ψυχη..
ΠΗΓΗ xilnik
Γάμα το ρε μάστορα...εχω κανει παραθεση post του φιλου xilink που το ειχε βαλει στο θρεντ για μπουρδέλα
ΠΗΓΗ xilnikΓάμα το ρε μάστορα...
Μαζι σου!Προσωπικά θα διαφωνήσω, αλλά μιλάμε για κάτι το υποκειμενικό και ανάλογα τις συνθήκες της συνεύρεσης Φημισμένη περισσότερο για προγράμματα ποδολαγνείας!