You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
φοβηθηκε απο το σουξε που εκανε & μοναζει πλεον..Ξερει κανεις να μου πει, αν η MADONNA απο βριλισσου θα ξαναδουλεψει ή σταματησε ?
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Ποιος ξέρει?Ξερει κανεις να μου πει, αν η MADONNA απο βριλισσου θα ξαναδουλεψει ή σταματησε ?
Κάποια στιγμή ίσως ξαναξεκινήσει την περιοδεία της! Μόλις τα μαρουλόφυλλα φαγωθούν...
lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
ε τι στο διαολο...Ποιος ξέρει?
Κάποια στιγμή ίσως ξαναξεκινήσει την περιοδεία της! Μόλις τα μαρουλόφυλλα φαγωθούν...
ποσα να προλαβε να μαζεψει πια... δεν δουλευε και τοσο καιρο!
απο οσο γνωριζω δηλαδη..
mounelanos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 236
Ηθελε να αλλαξει κουρτινες, μαζεψε, τωρα τις καμαρωνει.
Ξερω ομως οτι θελει και τραπεζαρια καινουρια, οποτε να ειστε ετοιμοι!
Ξερω ομως οτι θελει και τραπεζαρια καινουρια, οποτε να ειστε ετοιμοι!
mounelanos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 236
Αληθεια, προχθες περασα απο βριλ 57 να δω την Ντανα στις 12 (ετσι ελεγε το πργρμα), ειπα κι εγω μηπως ειναι η Μαντονα- Μαντανα- Ντανα! Τελικα το προγραμμα πουτανα! ηταν η Ειρηνη, ψηλη, καστανη με μαλλια ως τους ωμους, συμπαθητικο προσωπο, μαλλον μικρο στηθος αλλα ποδια καθαροαιμου. Ξερει κανεις?
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Αφου δεν τα διορθωνει η Κα Λιτσα ας τα διορθωσω εγω !!!
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα -(Κατερινα)Λιζα - Ιρενα
Κασσανδρας 6: Μελινα -(Λιζα)Κατια - Νικολ
δεν παιζεσαι ρε φιλε
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Παλιά γνώριμη από οίκο ανοχής... ;)Αληθεια, προχθες περασα απο βριλ 57 να δω την Ντανα στις 12 (ετσι ελεγε το πργρμα), ειπα κι εγω μηπως ειναι η Μαντονα- Μαντανα- Ντανα! Τελικα το προγραμμα πουτανα! ηταν η Ειρηνη, ψηλη, καστανη με μαλλια ως τους ωμους, συμπαθητικο προσωπο, μαλλον μικρο στηθος αλλα ποδια καθαροαιμου. Ξερει κανεις?
mounelanos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 236
Παλιά γνώριμη από οίκο ανοχής... ;)
Με τι συστασεις στο βιογραφικο της?
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Πιστευω πως η Σονια (Λελας Καραγιαννη), Λιντα (Σπ. Πατση 40-Βουλιαγμενης 83), Αννα-Μαρια (απο πολλα μαγαζια), Μαντονα (Βριλησσου 60) και η Αμαντα (Σπ. Πατση 40 - Βριλησσου 36)ειναι οι καλυτερες στην υπηρεσια που ζητας.Έπειδή σε μπορώ να βρώ ανάλογο thread (αν υπάρχει) ,θέλω να ρωτήσω ποιές κοπέλες κάνουν το καλύτερο αρχιδογλύψιμο κατά τη γνώμη σας...!!!
Ενδεχομενως να υπαρχουν και αλλες που εγω τουλαχιστον δεν εχω δοκιμασει, ή δεν θυμαμαι τωρα.....
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Πληροφοριες λενε οτι αναμενεται εντος των προσεχων ημερων.....Ξερει κανεις να μου πει, αν η MADONNA απο βριλισσου θα ξαναδουλεψει ή σταματησε ?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.518
- Πόντοι
- 42.697
Πιστευω πως η Σονια (Λελας Καραγιαννη), Λιντα (Σπ. Πατση 40-Βουλιαγμενης 83), Αννα-Μαρια (απο πολλα μαγαζια), Μαντονα (Βριλησσου 60) και η Αμαντα (Σπ. Πατση 40 - Βριλησσου 36)ειναι οι καλυτερες στην υπηρεσια που ζητας.
Ενδεχομενως να υπαρχουν και αλλες που εγω τουλαχιστον δεν εχω δοκιμασει, ή δεν θυμαμαι τωρα.....
σωστος.
με μια μικρη διορθωση μονο...
οταν και οποτε εμφανιζεται στην πιατσα η Σασα-Παολα ολα τα αλλα αρχιδογλειψιματα πανε περιπατο...
Roken
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πιστευω πως η Σονια (Λελας Καραγιαννη), Λιντα (Σπ. Πατση 40-Βουλιαγμενης 83), Αννα-Μαρια (απο πολλα μαγαζια), Μαντονα (Βριλησσου 60) και η Αμαντα (Σπ. Πατση 40 - Βριλησσου 36)ειναι οι καλυτερες στην υπηρεσια που ζητας.
Συμφωνώ μαζί σου για Αννα Μαρία όχι και τόσο (προσωπική γνώμη)
lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
αν δεν την δω με τα ματια μου ΔΕΝ το πιστευω!Πληροφοριες λενε οτι αναμενεται εντος των προσεχων ημερων.....
Επισκέπτης
σε λαθος παολα πηγες παιχτη..μολις γυρισα απο Β36 οπου δουλευε η Λαουρα αρκετα καλες εντυπωσεις μου αφησε αλλα μπορει και καλυτερα πιστευω
Επισκέπτης
ποιον εννοεις παιχτη???Πλέζουρα καλησπέρα...
κάποιος θερμόαιμος με πολλά ποστάκια μας κάνει τον έξυπνο αλλά δεν λέει να κάνει την ενημέρωση του από την πρωϊνή πουτανότσαρκα του
αχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχχαχαχχαχαχχαχχαχχαχα
εγω την εκανα σε αλλο θρεντ αλλα οπως ειδα ειναι γνωστη η τανα για τις σπεσιαλ υπηρεσιες της..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 276K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K