Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Η Λίντα, γαμήσι απο τον κώλο,
Η Λάουρα, τον γλύφει όλο,
γαμήσι με κέφι και με τρέλα
κανει όμως, μόνο η Εμμανουέλα

Γιά όχι ?

:grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Κατατοπιστικοτατος!!!!
Απαντησες μονος σου!!! ;)

Η Λιντα ζει τον κωλο της και η Λαουρα το στομα της!!! :pipa2:

Καποτε πριν χρονια Geopa αν η γκομενα δεν ηταν 1.70 στεγνη και μουναρα δεν εμπαινα στο δωματιο.......τωρα μολις βλεπω τετοιες γκομενες ειμαι ο πρωτος που σηκωνεται και φευγει!!!
Κατατοπιστικος? :grin:

Παντα βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις αλλα εκει θα παω πλεον μονο οταν το ξερω οτι ειναι σιγουρο!!!

Υ.Γ. Τη Λαουρα προσωπικα την βαζω πανω απο το μεσο ορο εμφανησιακα, αυτα ειναι υποκειμενικα βεβαια και εγω μολις δω Ρωσιδα πανω απο 30 και βαλε κατι με πιανει  :2funny:
Επειδη ομως μπορω να ειμαι αντικειμενικος στο σερβις θα πω οτι αξιζει και με το παραπανω γι'αυτο και μονο!!!
Για να μην το κουράζουμαι!!!!
Την σήμερον ημέρα υπάρχουν κιουριές που συνδιάζουν εμφάνιση και σέρβις!!!!
Αυτά!!!!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εγώ πειράζει που δεν συμφωνώ?
Σόρρυ αλλά επιμένω στο 6 όσον αφορά την εμφάνιση!!!!
Και δε με ενδιαφέρει πόσο είναι ηλικιακά....
Και πόσταρα και φωτό της,  η οποιά είναι φωτοσοπιά!!!!!
Εντάξει μην τρελαθούμε....3 μέρες διαβάζω για αυτή λες και είναι η Ζιζέλ το τοπ μόντελ!!!!!
Η Λαουρίτσα είναι από Κρ6 και Βρ57..... :S :S

Υ.Γ. Περιμένω να διαβάσω για άλλες πολύ πιο όμορφες που σίγουρα έχετε "πάρει" αλλά τσιμουδιά.....
Όχι τίποτα άλλο αλλά γίνεται της πουτάνας εκεί έξω και συζητάμε 3 μέρες τώρα για την ίδια λες και είναι φαινόμενο!!!!!!

Υ.Γ. Κουτάλα δεν πιστευω να μου έρθεις καπάκι στο κεφάλι.... :2funny: :2funny: :2funny:
Neopa εσυ την Λαουρα την ειδες σε ενα σαλοναρισμα που σου εκανε και αυτο μισο !!!
Οταν θα περασεις καιμεσα τοτε να μας πεις την γνωμη σου για την κυρια μεχρι τοτε μην μας ζαλιζεις τα αρχιδια με τους αριθμους σου !!!
Για κανε μας την χαρη Μοντελοπνιχτη !!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Είμαι........ :rockon: :rockon:
Τα "όμορφα" τα αφήνω στους ειδικούς!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε κλαψε οσο θελεις !!!!

maradona1.jpg

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Για αυτο μπαινω στο σαιτ, με κανει καλυτερο, μαθαινω...ειχα μεινει στα παλια, ελα στον παππου! (πως μπαινει το βιντεο γμτο, ας μου πει καποιος με πμ)

Επισκέπτης
Όσα στούντιο και μπουρδέλα έχουν μουσική δωματίου ΠΡΕΠΕΙ να παίζουν την Μπεμπέ Λιλύ!
Άκρως αφροδισιακό άκουσμα και δίνει ρυθμό για...
Συμφωνείτε κ.Πύραυλε;

Επίσης η κοπέλα τύπου Τάνιας-Φυλής 134 ισόγειο πριν 2-2,5 έτη που θα βαπτισθεί "Μπεμπέ Λιλύ", θα κάνει μεγαλύτερο σουξέ από το αναμενόμενο.
Ξεχωριστό όνομα με προεκτάσεις που διαφοροποιεί την εκ των προτέρων καλή στην δουλειά της κοπέλα και την ανεβάζει ακόμα περισσότερο στον χώρο!

Δεν έχουν καθόλου φαντασία οι άνθρωποι!
Όλες Άννες-Λάουρες-Κλαούντιες και δεν συμμαζεύεται...

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Όσα στούντιο και μπουρδέλα έχουν μουσική δωματίου ΠΡΕΠΕΙ να παίζουν την Μπεμπέ Λιλύ!

Δεν έχουν καθόλου φαντασία οι άνθρωποι!

Μεσα σε ολα! λιγη φαντασια ρε, ανατροπη! Γουσταρω ονοματαπου παραπεμπουν σε ηθοποιους η χαρακτηρες η καλυτερα σε καρτουν...Μερλιν, Αντζελινα, Ριτα, Σκαρλετ(υπαρχει!), Τζεσικα (Ραμπιτ), Ποκαχοντας! Καλαμιτυ (Τζειν)! αντε λιγο χαβαλε, γιατι εμεις εχουμε πουτανγαμων?

υ/γ.1 ο πιατσας εκανε φοβερα βαφτισια με τα παρατραγουδα απο θησεως 40 και τη μουναρα με την κοκκινη βρακα! χααααααααα
υ/γ.2 ευχαριστω για τη βοηθεια με τα βιντεο!

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
καλημερα :grin:

Σημερα λοιπον:

Δροσοπουλου 95  Γιαννα- Μαιρα- Ειρινη :kissass2:

Αγ. Μελετιου 37 Αννα- Μιλβα- Νικη :tits2:

Χαλκιδικης 83 Νταρια- Ζλατα- Βικυ :dancing:

φιλια σε ολους!!!! :-*

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 16/09  :) :) :) [/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Τζενη - www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/claudia]Κλαουντια[/url]
Κασσανδρας 4(κατω): Αλινα - Αντριανα - www.kassandras4-kato.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα - Κατερινα - www.kassandras4.com/irena]Ιρενα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - www.kassandras6.com/liza]Λιζα[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]

Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/fiona]Φιονα[/url] - www.vrilissou60-kato.com/laura]Λαουρα[/url] - Μιχαελα
Βριλησου 60(πανω): Αντριανα - www.vrilissou60.com/marianna]Μαριανα[/url] - Ναταλι

prague5

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
....
Επίσης η κοπέλα τύπου Τάνιας-Φυλής 134 ισόγειο πριν 2-2,5 έτη που θα βαπτισθεί "Μπεμπέ Λιλύ", θα κάνει μεγαλύτερο σουξέ από το αναμενόμενο.
....

πω πω τι θυμήθηκες τώρα !! αξέχαστη θα μου μείνει αυτή !!!! :rockon:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Για πες μας λίγα λόγια για την Άννα?  :think:
Να σου πω εγωυ την εχω συναντησει.
Νεαρη μελαχρινή κοπελιτσα, γυρω στα 20, απο την Ρουμανια.
Την πετυχα σε αλλαγη βαρδιας, μπηκε στο μαγαζι κρατωντας ενα lap top στο χερι !!!
Κοντουκλα σχετικα, εκφυλο μουτρακι, δυαρακι στηθος.ΚΟρμι με κανονικες αναλογιες, ουτε αδυνατη, ουτε με ιδιεταιρα πιασηματα.
Δειχνει ακομπλεξαριστη, αλλα εμενα δεν μου εκανε το απαριτητο "κλικ" για να ερασω στο δωματιο......

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Να σου πω εγωυ την εχω συναντησει.
Νεαρη μελαχρινή κοπελιτσα, γυρω στα 20, απο την Ρουμανια.
Την πετυχα σε αλλαγη βαρδιας, μπηκε στο μαγαζι κρατωντας ενα lap top στο χερι !!!
Κοντουκλα σχετικα, εκφυλο μουτρακι, δυαρακι στηθος.ΚΟρμι με κανονικες αναλογιες, ουτε αδυνατη, ουτε με ιδιεταιρα πιασηματα.
Δειχνει ακομπλεξαριστη, αλλα εμενα δεν μου εκανε το απαριτητο "κλικ" για να ερασω στο δωματιο......
Σώπα!!! Λες να μην την ξέρω ρε Сheyenne? Αλλού όμως πήγαινε η ερώτηση...

Εκτός του ότι είναι αδιάφορο πορνίδιο της σειράς (κατ' εμέ) εκ Ρουμανίας ορμώμενο να σημειώσω έχει κάνει ένα πέρασμα 2 ή 3 ημερών από Βριλησσού 55 στο παρελθόν...

Υ.Γ. Cheyenne κοίτα πμ! ;)

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Σώπα!!! Λες να μην την ξέρω ρε Сheyenne? Αλλού όμως πήγαινε η ερώτηση...

Εκτός του ότι είναι αδιάφορο πορνίδιο της σειράς (κατ' εμέ) εκ Ρουμανίας ορμώμενο να σημειώσω έχει κάνει ένα πέρασμα 2 ή 3 ημερών από Βριλησσού 55 στο παρελθόν...

Υ.Γ. Cheyenne κοίτα πμ! ;)

εμεις δηλαδη να μην μαθουμε; :rolleyes:

πλακα κανω!
:2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom