Η Λολιτα απο το Μ. Βοδα ειναι η Τζουλια στο Αλκαμενους 117!!!Πρωινα καποιες βαρδιες την εβδομαδα.....ρωτα στην ην. ενημ. για μπουρδελα!!!
ωραιος φιλε, ευχαριστω θερμα
Η Λολιτα απο το Μ. Βοδα ειναι η Τζουλια στο Αλκαμενους 117!!!Πρωινα καποιες βαρδιες την εβδομαδα.....ρωτα στην ην. ενημ. για μπουρδελα!!!
Να'σαι καλα!!!Νομιζω οτι Τεταρτες εχει βαρδια.....περνα μια βολτα να τσεκαρεις αν εισαι εκει κοντα!!!ωραιος φιλε, ευχαριστω θερμα
Η ιδια ειναι.Ρε μαγκες η Ρανια απο Σπυρου Πατση εχει καμμια σχεση με Ρανια απο Κατεχακη;
Εΐναι η ιδια που δουλευει αυτο τον καιρο και Κατεχακη 8 ?
Καλησπερα, η ιδια κοπελα ειναι ;)
Εύγε και συ παιδί μου spoon!!!Η Λολιτα απο το Μ. Βοδα ειναι η Τζουλια στο Αλκαμενους 117!!!Πρωινα καποιες βαρδιες την εβδομαδα.....ρωτα στην ην. ενημ. για μπουρδελα!!!
Η ιδια ειναι.
Οχι καμια σχεσηγια την λολιτα που ηταν μιχαηλ βοδα λες, αυτη ειναι? ή αλλη λολιτα?
Σ'ευχαριστω γιατρε μου!!!Κανουμε οτι μπορουμε........τα θαυμαστικα πανε μονα τους πια!!!Εύγε και συ παιδί μου spoon!!!
Συνεπέστατος, ακούραστος εργάτης με τα θαυμαστικά σου!
Προσφέρουμε κοινωνικό έργο σε χαλεπούς καιρούς!
Τι θες να πεις?τωρα δεν ξερω να χαρω ή οχι; παντως thanks
Τι θες να πεις?
βικυ νο,δε θυμαμαι τετοιο ονομα.Να'σαι καλα!!!Νομιζω οτι Τεταρτες εχει βαρδια.....περνα μια βολτα να τσεκαρεις αν εισαι εκει κοντα!!!
Nikospireas θυμασε αν εχει καμια Βικυ στο Παιωνιου?
Μονο που δεν θυμαμαι ακριβως τις μερες Αρχοντα.....Οχι καμια σχεση
Η Λολιτα του Μιχαηλ Βοδα κανει καποιες βαρδιες στο Αλκαμενους 117
YΓ: Τωρα ειδα οτι με προλαβε ο spoon.........
Περασαμε το περασμενο σαββατο με τον Pitsiriko1.Παιδια στο Κηφισου 60 εχει παει ποτε κανεις να πει εντυπωσεις ;;;;
Ουτε και εγω.....Μονο που δεν θυμαμαι ακριβως τις μερες Αρχοντα.....
Για την εμφανιση θα συμφωνησω αν και την εχω δει μονο σε φωτο και η κωλαρα της οντως ειναι τρομερη!!!αμα αυτη η γκομενα ειχε καλη διαθεση θα ηταν σουπερ επιλογη. η κωλαρα της ειναι τρομερη...
Ονοματα δεν λεμε, δρόμους δεν θύγουμε!Για την εμφανιση θα συμφωνησω αν και την εχω δει μονο σε φωτο και η κωλαρα της οντως ειναι τρομερη!!!
Για τα υπολοιπα εχω ακουσει το ιδιο ακριβως που ειπες!!!Ισως να αλλαξε διαθεση τωρα που αλλαξε και μαγαζι....το εχουμε συναντησει και σε αλλες αυτο!!!
Οκ!!!Thanks!!!βικυ νο,δε θυμαμαι τετοιο ονομα.
Τωρα το λες που ξαπλωσα για υπνο.......ξαφνικη αλλαγη στο Αγ. Μελετιου 37!!! Μεχρι τις 5 ξυμερωματα η ΖΛΑΤΑ σας περιμενει
Για την εμφανιση θα συμφωνησω αν και την εχω δει μονο σε φωτο και η κωλαρα της οντως ειναι τρομερη!!!
Για τα υπολοιπα εχω ακουσει το ιδιο ακριβως που ειπες!!!Ισως να αλλαξε διαθεση τωρα που αλλαξε και μαγαζι....το εχουμε συναντησει και σε αλλες αυτο!!!
Την ειχα δει στο αειμνηστο Ιακχου 7Α.Για την εμφανιση θα συμφωνησω αν και την εχω δει μονο σε φωτο και η κωλαρα της οντως ειναι τρομερη!!!