mounelanos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 236
Καβαλαω τη μηχανη, ξεκαβαλαω και ξανακαβαλω λαουρα!
Ειναι η Eμμανουέλα που δουλέυει Αγιου Μελετιου 37, Δροσοπουλου 95, και τωρα και Χαλκιδικης 83.η εμμανουελα απο studio artemis τι λεει?
Καβαλαω τη μηχανη, ξεκαβαλαω και ξανακαβαλω λαουρα!
εμενα μου φαινεται οτι η Λαουρα απο Δ εχει μπαγιατεψει
Κι από μένα ρίχ'της έναν...
Αυτό μου θύμισε τη διαφήμιση του Σαράφη .τωρα και Χαλκιδικης 83.
Αυτό μου θύμισε τη διαφήμιση του Σαράφη .
"Σαράφης στα τρίκαλα, Σαράφης τώρα και στο Παρίσι"
Κουταλα, να πω και τη γνωμημου για την συμπεριφορα των περισσοτερων μπουρδελιαρηδων, οπως την εχω αντιληφθει τα τελευταια χρονια που κανω το σπορ. Μαλλον λειπουν αυτοι που ευχαριστως θα μοιραστουν μια καλη πληροφορια. Μοναχοφαηδες και κρυψινοες οι περισσοτεροι, δυσκολευονται να μιλησουν στα σαλονια των στουντιο, η παραπληροφορουν, μην τυχον και μαθευτει το λαυρακι τους. Ασε που η ενοχη φαινεται να τους ακολουθει και περα απο την πορτα!
Αλλωστε εδω γραφουν διαπιστωμενα 10-20 και το θεμα το παρακολουθουν εκατονταδες η χιλιαδες. Αιτια? προφανως η αναγκη τους να μαθαινουν κι οχι να πληροφορουν.
Κι ετσι, προσθετοντας μια κρισιμη μαζα αγαπουληδων, ψεκαστων, μοντελοκυνηγων και πιτσιρικαδων με χαμηλα στανταρντ ικανοποιησης, επιπλεουν μετριες τανες και επιβραβευονται συμπεριφορες κακιστου δελου.
Ουφ, τα πα!
Βλεπεις τι εννοω Foot?
Θα μου πεις τωρα δεν μου φταιει κανεις που δεν ειδα εγω τις κριτικες ή το θρεντ του Αντιοχειας αλλα το νοημα του συγκεκριμενου θρεντ αυτο δεν ειναι?
Σωστα τα λες και εσυ και ο mounelanos!!!Δεν αντιλέγω, αγαπητέ Πάντως από κάπου θα πιαστεί κάποιος, θα πει κάτι για κάποια κοπέλα και μετά θα γίνει χαμός. Θα κρατήσει για λίγο και ύστερα είναι στο "χέρι" (και αλλού βέβαια) της κοπέλας εάν θα διατηρήσει τη φήμη της. Δεν κάνω παράθεση, αλλά για να απαντήσω και σε επόμενο post, κι εγώ πιστεύω ότι με τη σειρά μου, θα γίνει χαμός στις βάρδιες της Λάουρας αυτή την εβδομάδα, όπως ίσως και της Φρίντας που αναφέρθηκε σε κάποια post χθες και προχθές, αλλά αυτά έχει το site και κατά κάποιον τρόπο αυτή είναι η δυναμική του Και σκεφτόμενος τα studio που διαφημίζονται (25 τον αριθμό μόνο εδώ μέσα) σκέψου με πόσες εικόνες βομβαρδίζονται τα μέλη και οι επισκέπτες Τώρα, για την ενημέρωση δε νομίζω ότι είναι απαραίτητα να είσαι μοναχοφάης. Με το χαμό που γίνεται εδώ μέσα μπορεί να ακουστούν πολλές, το θέμα είναι πόσοι θα εστιάσουν σ'αυτά τα posts και πόσοι θα τα αγνοήσουν. Και όσον αφορά την ενημέρωση, σίγουρα πολλοί πρέπει να μπαίνουν απλά για να πάρουν μάτι, αλλά σκέψου ότι για να ενημερώσεις και σωστά πρέπει να ξέρεις και τί λες. Εγώ ήδη 2 φορές έχω φάει τα μούτρα μου
παιωνιου10 βραδυνη τελευταια και κανα αχαρνων106 ισως να τη πετυχεις.αν δεν την εχεις παρει,δε λεει και τιποτα(μεσα και απο κοντα χανει σε εμφανιση).ευχαριστη χαμογελαστη αλλα μεχρι εκει.κριτικη στο αχαρνων106 αν θυμαμαι καλα ;)Μεσα στο καλοκαιρι, στο Θησεως 79 επαιζε μια Λολιτα, την εχει εντοπισει κανεις τωρα?
παιωνιου10 βραδυνη τελευταια και κανα αχαρνων106 ισως να τη πετυχεις.αν δεν την εχεις παρει,δε λεει και τιποτα(μεσα και απο κοντα χανει σε εμφανιση).ευχαριστη χαμογελαστη αλλα μεχρι εκει.κριτικη στο αχαρνων106 αν θυμαμαι καλα ;)
Μαλλον τα ιδια και τα ιδια!Παιδια στο Κηφισου 60 εχει παει ποτε κανεις να πει εντυπωσεις ;;;;
δεν εχω ιδεα για μιχαηλ βοδα φιλε,δεν ετυχε να παω ποτε σε αυτο.αυτη που λεω ειναι ξανθια, μετριας και βγαλε εμφανισης,λεπτη, 1.65 το πολυ,καμια 30 χρονων και επαιζε περσυ το χειμωνα κυριως στο παιωνιου10 και καμια φορα στα υπολοιπα της αλυσιδας.για την λολιτα που ηταν μιχαηλ βοδα λες, αυτη ειναι? ή αλλη λολιτα?
μετριας και βγαλε εμφανισης,
;) τι να κανω?την αληθεια μου λεω
χινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοΜαλλον τα ιδια και τα ιδια!
Η Λολιτα απο το Μ. Βοδα ειναι η Τζουλια στο Αλκαμενους 117!!!Πρωινα καποιες βαρδιες την εβδομαδα.....ρωτα στην ην. ενημ. για μπουρδελα!!!για την λολιτα που ηταν μιχαηλ βοδα λες, αυτη ειναι? ή αλλη λολιτα?