tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Kαλες Καβαλαριες !!! ;)ωραια θα τον παω αυριο πρωι πρωι
Kαλες Καβαλαριες !!! ;)ωραια θα τον παω αυριο πρωι πρωι
[move] Σημερα 10/09 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras3-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - Ναταλι
Κασσανδρας 4(κατω): Αλινα - www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - Κατερινα
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα - www.kassandras4.com/liza]Λιζα[/url] - www.kassandras4.com/maria%20serva]Μαρια Σερβα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras6.com/katia]Κατια[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]
Βριλησου 60(κατω): Βαλεντινα - www.vrilissou60.com/vicky]Βικυ[/url] - www.vrilissou60.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Βριλησου 60(πανω): Αντριανα - Ναταλι - www.vrilissou60.com/irena]Ιρενα[/url]
Τι να σου πω?κυρα λιτσα γιατι η νινα εχει γινει τοσο ξενερωτη; ενω μας αρεσει πολυ. πιο παλια δεν ηταν ετσι...
Τι να σου πω?
Βικτώρια όλα τα λεφτά κα πάλιΚαλησπερα!
Σημερα στο στουντιο :
10-5 www.studio40-gr.com/victoria]Βικτωρια[/url]
5-11 www.studio40-gr.com/amanda]Αμαντα[/url]
11-8 www.studio40-gr.com/izabella]Ιζαμπελα[/url]
:-* :-* :-*
Καλυτερη ηταν τοτε !!!
Τωρα ειναι τσιρκο !!!!
Ξερω Don Farkeli !!
σκεφτομαι να παρω την νινα,τι λεει την εχει δοκομασει κανεις?
Βικτώρια όλα τα λεφτά κα πάλι
Ωχ, καινούρια. Γκρεμίστηκε κανας φούρνος ή έπιασε δουλειά η τσατσά;Θησεως 40 τωρα: Αντριανα, Αννα, Εφη!!!
Μαλλον το πρωτο.....αφου ειδικευεται στα μπαζα το καταστημα!!!Ωχ, καινούρια. Γκρεμίστηκε κανας φούρνος ή έπιασε δουλειά η τσατσά;
τι εγινε ρε παιδια;Βριλησσου 55 και 57 ειναι κλειστα καθως και το Κων/λεως 61!!!
Πήγαινε κατά Βοτανικό μεριά... όλο και κάτι θα βρεις στην περιοχή!αδερφια ειμαι φανταρος κορινθο και θα ερθω αυριο αθηνα να αδειασω. ....πεστε μου καμοια καλη γνωμη γιατι εχω αγνοια απο εδω...ευχαριστω
Μιλαμε παντα για βραδυνη βαρδια ετσι?αδερφια ειμαι φανταρος κορινθο και θα ερθω αυριο αθηνα να αδειασω. ....πεστε μου καμοια καλη γνωμη γιατι εχω αγνοια απο εδω...ευχαριστω