Χτεσινοβραδυνη βολτα λιγο πριν τις 23.00!!!
Βριλησσου 46: Κιμ!!!
Η καβλα βγηκε στο σαλονι με στολη καμαριερας και με φανατισε αλλα ειχε κοσμο οποτε συνεχιζω τη βολτα.....
Υ.Γ. Δυστυχως στην επιστροφη δεν την προλαβα και αν θυμαμαι καλα σημερα φευγει παλι για διακοπες!!! :-
Βριλ.60: Η Νινα!!!Γνωστο εκφυλο κοντοπουτανο σαλοναρισε μονο με το string και η βυζαρα τουμπανο!!!
Υ.Γ. Το κλιματιστικο στο σαλονι δεν το κλεινουμε με τετοιο καυσωνα κυριες μου και ας εχει αδειασει η Αθηνα!!!
Κατεβαινω να δω μια καινουρια Αλεξανδρα στο 55 αλλα μονο καινουρια δεν συναντησα!!!
Η Αλεξανδρα ειναι η Σασα απο το Βουρβαχη οπως γραφτηκε και χτες!!!Εγω την ξερω σαν Αλεξανδρα παλι απο το Κων/λεως 61 και αρκετα παλιοτερα παλι σαν Αλεξανδρα στο Λελας 35 οταν πριν χρονια δουλευε παλι το κατω οπου και την ειχα παρει!!!Ειχα φυγει ευχαριστημενος θυμαμαι αλλα δεν ειχα σχηματισει ολοκληρωμενη αποψη μιας και ειχα τελειωσει πολυ γρηγορα τοτε.....μαλλον θα'ταν αρκετα καλη!!!
Υ.Γ. Το 55 παιζει τις καλυτερες τσοντες που εχω δει σε στουντιο!!!
Το 57 κλειστο!!!
Απεναντι στο 42 η Φριντα!!!Γλυκια ξανθια κοπελα ολιγον ψυχρη αυρα στο σαλονι και αρκετα μακρια απο τα γουστα μου!!!Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τα ενδοτερα και εχω παραξενευτει διοτι δεν το δειχνει στο σαλονι!!!
Υ.Γ. Μετα τις 12 θα ερχοτανε το επρτατο κοντοπουτανο η Λολα!!!
Πιπινου 118: Αλικη!!!Μελαχρινη ψηλη κοπελα ομορφη με καλο σωμα και χαμογελο!!!Ισως να σας ειναι γνωστη και απο αλλου!!!
Υ.Γ. Η Αφροδιτη απο αρχες Σεπτεμβρη μου ειπε η υπηρεσια!!!
Πιπινου 107 κλειστο και αυτο!!!
Υ.Γ. Η ταμπελα ομως παραμενει μονιμως ανοιχτη!!!
Αριστομενους 72: Γιαννα απο Τσεχια!!!Πολυ μετρια κοπελα απο εμφανιση....καστανο προς το κοκκινο μαλλι (το ειχε κοτσο και δεν προλαβα να το δω καλα) με αρκετα περιττα κιλα αλλα στο σαλονι κατι μου ελεγε οτι το κατεχει!!!
Υ.Γ. Αμα την εχει παρει κανεις ας ενημερωσει μιας και ειμαι περιεργος να μαθω.....
Λελας Καραγγιαννη 35: Εμμανουελα!!!Μετριο και αυτο το κοριτσι αλλα σε αντιθεση με τη Γιαννα!!!Μελαχρινη αδυνατη και αβυζη οπου δεν το εχει καθολου το σαλοναρισμα!!!Με συμπαθητικο ομως προσωπο!!!
Υ.Γ. Ενα απο τα πιο ομορφα στουντιο το κατω ειδικα το μεγαλο δωματιο πισω απο το 2ο σαλονακι!!!Οπως και το Αριστομενους που ειναι και αυτο κορυφαιο!!!
Η ωρα ειχε παει 23 και κατι ψιλα οποτε πηγα Εμμανουελα μιας και ειχε ξεκινησει καπου εκεινη την ωρα στο Δροσ.95!!!Δεν νομιζω να χρειαζεται να πω τιποτα παραπανω..........αλλο επιπεδο η μιλφαρα!!!
Ειχα σκοπο να παω και στο 97 αλλα ξεχαστηκα παλι!!!
Και επειδη ξερω τι φταιει την επομενη θα ανεβω πριν μπω στο 95!!!