black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
ναι!Αυτη με το κενο στα δοντια? :o
ναι!Αυτη με το κενο στα δοντια? :o
Τhanks!!!
Τhanks!!!
Τι δουλεια εχει αυτη εκει, μαζι με τα παρατραγουδα ....και εγω νομιζα οτι θα επεστρεφε στο Λελας!!!
Μακαρι τουλαχιστον να εχει σταθερες βαρδιες να την βρισκουμε!!!
Μικρή χτεσινοβραδινή ενημέρωσις
-Καρέα 30 μας ενεφάνισαν τη Μπάρμπαρα μια καινούργια ψαρωμένη κοπέλα που ήταν σαν Σουδέζα τουρίστρια που την απήγαγαν από το Ρομίλντα πριν τις διακοπες και την έφεραν στο στούντιο. Αν και μερικές φορές από τέτοιες καταστάσεις βγάζεις λαβράκι, συνέχισα αδιάφορα τη βόλτα. Τη σκέφτομαι ακόμα όμως...
Spoon μην ξεχνάς ότι η Αλεξία με το χαρακτηριστικό κενό ανάμεσα στα δόντια είχε ξεκινήσει (αν η μνήμη μου δεν με απατά) την "studio-καριέρα" της από το Κασσάνδρας 3 (ανώγειον)... μετά μεταπήδησε στο Κωνσταντινουπόλεως 80... οπότε δεν είναι αδύνατο να την δούμε με σταθερές στα Θησεώς 40, Κασσάνδρας κτλ...Τhanks!!!
Τι δουλεια εχει αυτη εκει, μαζι με τα παρατραγουδα ....και εγω νομιζα οτι θα επεστρεφε στο Λελας!!!
Μακαρι τουλαχιστον να εχει σταθερες βαρδιες να την βρισκουμε!!!
Πρωτη φορα τα ακουω αυτα!!!Spoon μην ξεχνάς ότι η Αλεξία με το χαρακτηριστικό κενό ανάμεσα στα δόντια είχε ξεκινήσει (αν η μνήμη μου δεν με απατά) την "studio-καριέρα" της από το Κασσάνδρας 3 (ανώγειον)... μετά μεταπήδησε στο Κωνσταντινουπόλεως 80... οπότε δεν είναι αδύνατο να την δούμε με σταθερές στα Θησεώς 40, Κασσάνδρας κτλ...
pros pitsirikos ποσα παιρνεισ την μερα να μασ κανει μια καλη στουντιοτσαρκαSpoon μην ξεχνάς ότι η Αλεξία με το χαρακτηριστικό κενό ανάμεσα στα δόντια είχε ξεκινήσει (αν η μνήμη μου δεν με απατά) την "studio-καριέρα" της από το Κασσάνδρας 3 (ανώγειον)... μετά μεταπήδησε στο Κωνσταντινουπόλεως 80... οπότε δεν είναι αδύνατο να την δούμε με σταθερές στα Θησεώς 40, Κασσάνδρας κτλ...
Κι όμως spoon!!! Στο Κωνσταντινουπόλεως 80 έκατσε για πάρα πολύ μικρό διάστημα (1-2, άντε το πολύ 3 μέρες ;) ) Αυτά συνέβησαν πριν μήνες...Πρωτη φορα τα ακουω αυτα!!!
Ποτε δουλευε στο 80?
Τεσπα εγω τη θυμαμαι τελευταια στο Πιπινου 107 και στο Κων/λεως 94!!!
Το θεμα ειναι να ξερουμε ποτε και που δουλευει....κατα τα αλλα σε ποιο μαγαζι θα ειναι λιγο με ενδιαφερει!!!
Πάμε τσάρκα με το όχημα?pros pitsirikos ποσα παιρνεισ την μερα να μασ κανει μια καλη στουντιοτσαρκα
Οχι πολλους παντως!!!Κι όμως spoon!!! Στο Κωνσταντινουπόλεως 80 έκατσε για πάρα πολύ μικρό διάστημα (1-2, άντε το πολύ 3 μέρες ;) ) Αυτά συνέβησαν πριν μήνες...
Με το ίδιο... τουλάχιστον με το ίδιο όνομα μου τηη είχαν παρουσιάσει...Οχι πολλους παντως!!!
Και με αλλο ονομα ετσι δεν ειναι?
Ναι μπορει να ειναι ετσι, δεν θυμαμαι!!!Με το ίδιο... τουλάχιστον με το ίδιο όνομα μου τηη είχαν παρουσιάσει...
Περνάνε τα χρόνια... μπορεί και εγώ να κάνω λάθος... αρχίζω και ξεχνάω... :'(Ναι μπορει να ειναι ετσι, δεν θυμαμαι!!!
Αμ εγω να δεις!!!!Περνάνε τα χρόνια... μπορεί και εγώ να κάνω λάθος... αρχίζω και ξεχνάω... :'(
ξανθιά τα μαλλιά κότσος γεματούλα με μεγάλα βυζιά όσο μπορούσα να διακρίνω από το χίππικο φόρεμα που φορούσε.heellover, αυτη η Μπάρμπαρα πως ηταν εμφανισιακά ? ψιλή, αδύνατη, χοντρή ?
Αυτη με το κενο στα δοντια? :o