Σε βραδινή τσάρκα με τον συνοδοιπόρο Pitsiriko1, μετά την λήξη της «σκούπας» :
Κασσάνδρας 3Α: Σαντρα. Γνωστή πλοεν στον όμιλο. Μελαχρινή με ίσια μακριά μαλλιά, πλούσιο φυσικό στήθος, αξιοπρόσεκτη περιφέρεια.
Κασσάνδρας 3Β: Κλαούντια (ή Τζεσσικα). Ξανθιά με ίσια μακριά μαλλιά, αδυνατούλα, ιδιεταιρα προκλητική στο σαλόνι. Εμφανώς βελτιωμένη από την προηγουμένη φορά που την είδαμε. Φουλ προγράμματα.
Κασσάνδρας 6 : Νικολ. Μελαχρινή με ίσια μαλλιά, πολύ σεξουαλική κοπέλα, δεν τολμώ όμως να περάσω μετά την τραυματική μου εμπειρία μαζί της σαν Έλλη από το Φ80
Κασσάνδρας 4Α: Λάουρα. Μελαχρινή κορμαρα, ωραίο πρόσωπο. Μεγάλο της ατού το πλούσιο φυσικό της στήθος. Προσωπικά έχω περάσει θαυμάσια μαζί της, εν αντιθέσει με άλλους συναγωνιστές που δεν έχουν μείνει ιδιεταιρα ευχαριστημένοι.
Κασσάνδρας 4Β: Άννα. Νεαρή Βουλγάρα, πολύ sexy παρουσία, Μικροκαμωμένη, μελαχροινή αρκετα ναζιάρα, μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον.
Κωνσταντινουπόλεως 61: Λαουρα. Με τα κοτσιδάκια. Η γνωστή Ξανθιά από Δροσοπουλου 95 και Βουρβαχη 19
Ευνειδων 5: Μαρία. Μπουρδελικη παρουσία τολμώ να πω. Ξανθιά με άσχημο πρόσωπο σύμφωνα με το γούστο μου πάντα, εντύπωση μου έκανε η αυτό-παρουσίαση της στο σαλόνι: 50 ευρώ όλα τα προγράμματα, και κωλο και sex show και 69. Δεν ρώτησα διευκρινήσεις διότι δεν υπήρχε περίπτωση να περάσω.
Χαλκιδικής 83 : Κλειστόν
Μεγάλου Αλεξάνδρου 133: Σοφία. Ξανθή, μέτρια στο πρόσωπο και στο σώμα, ντυμένη με τιγρε μαγιό, αδιάφορη θα έλεγα.
Κωνσταντινουπόλεως 80: Αντζελινα. Εντυπωσιακή λυγερόκορμη κοπέλα με ίσια καστανά μακριά μαλλιά. Ιδιεταιρα ευγενική και φιλική στο σαλόνι.
Κωνσταντινουπόλεως 94: Αλεξία, Έχει πλέον «ριζώσει» εδώ. Μελαχρινή, με τα μαλλιά της μαζεμένα, χαρακτηριστικό της το κενό στα μπροστινά της δόντια.
Κωνσταντινουπόλεως 130: Κλειστόν
Δοξάτου 2: Κλειστόν
Σερβίων 26: Αλεξάνδρα. Αξιοπρόσεκτο ξανθό Milf, με μπούκλες τα μαλλιά της. Έχει εντοπιστεί και στο Κωνσταντινουπόλεως 61, Βουρβαχη 19, όπως επίσης και με το όνομα Μιλβα στο Αγίου Μελετίου 37, Βουλιαγμένης 83
Σπύρου Πάτση 27: Αγάπη. Γνωστή παρουσία. Με νέο look στα μαλλιά της: Ξανθά, μέχρι τον ώμο
Σπύρου Πάτση 40: Σιντυ. Λεπτομέρειες στην κριτική μου. Καταθεσις.
Πειραιώς 106: παρά τις επίμονες προσπάθειες μας ήταν δυνατόν να παρκάρουμε έστω και διπλοσειρα και αποχωρήσαμε.
Πειραιώς 193: Παμελα. Ξανθια με μακριά μαλλιά σε κοτσίδες, πλούσιο στήθος σιλικόνης εκτός απο τις άλλες εμφανείς προσθετικές. Γνωστή παλαιότερα και από το πέρασμα της από την οδό Κασσάνδρας με το όνομα Ευα,
Συγγρού 144: Τζουλια. Όμορφη παγοκολωνα. Μακριά πλατινε ίσια μαλλιά αξιοπρόσεκτη περιφέρεια, ψυχρά όμορφο πρόσωπο.
Αριστοτέλους 6: Κλειστόν
Τριγγετα 3: Καρολάιν. Η γνωστή Ουγγαρεζα πορνοσταρ.