"Τι να κάνω...? Τι να κάνω...?"... Η βαρεμάρα στο αποκορύφωμα... Έτσι λοιπόν κίνησα κατά τις 00:30 προς την αναζήτηση της "περιπέτειας"!
Πρώτη στάση...
Κροκεών 6! Η εργαζόμενη κορασίς δεν ήταν άλλη από την
Σιλβή, την ξανθιά και ψηλή κοπέλα με το γεμάτο κωλαράκι (σαν να έχει χαλαρώσει όμως μου φάνηκε...
), γνωστή και από τα Κασσάνδρας 3 (ανώγειον και κατώγειον), 4 (ανώγειον και κατώγειον) και 6!
Στο δρόμο για το "ίδρυμα" Κηφισού 30 έριξα ένα βλέφαρο στην πιάτσα επί της
"Καβάλας"... Οικοδόμοι ντυμένοι cd, κάτι χοντρούλικα τεμάχια... απλά τραγωδία... ή κωμωδια (εξαρτάται πως θα το πάρει κανείς)
Κηφισού 30: Η
Βανέσσα... Δοκιμασμένη στο παρελθόν... εμφανησιακά είναι καλή, με ωραίο στήθος (παρότι συλικόνη), ψηλή και με ωραίο στυλ... αλλά στα ενδότερα ήταν κατώτερη των προσδοκιών... :- :- :-
Επόμενη στάση...
Πειραιώς 193! Ευγενέστατη η υπηρεσία παρουσίασε τη
Μαρία... πρόκειται για την επονομαζόμενη και Μαρία "Ψηλή"... σχετικά αδύνατη, με κοντό, ξανθό μαλλάκι...
Αφού προσπέρασα κάτι μπλόκα
συνέχισα ακάθεκτος για Συγγρού!!!!
Συγγρού 144: Η
Βίκυ... Μια ξανθιά παρουσία, με συμπαθητικό σώμα (θα τολμούσα να πω)... αλλά ως εκεί!
Αριστοτέλους 6: Η
Κιμ από Βριλησσού 46! Δεν νομίζω να χρειάζεται συστάσεις η εν λόγω κορασίς...!
...
Συγγρού και Αριστοτέλους...: Ένα αγοράκι με ξανθιά, μακρυά περούκα...cd θαρρώ πως ήταν...
! Είχε πιάσει κουβέντα με δύο Βουλγάρες (?) / Ρουμάνες (?), παντελώς αδιάφορα και τραγικά πορνίδια... και έλεγαν τα δικά τους!!!
Στο ύψος του
Kinky Opera!!!! Εκεί η νύχτα έγινε μέρα!!! Η
Χαρά! Μια από τις πιο όμορφες παρουσίες! Πάντα χαμογελαστή και ευδιάθετη η ξανθιά Χαρά περίμενε στη mercedes της!!!
Μεταβολή...!
Σόλωνος στο ύψος του Χημείου... Δύο εκδιδόμενες τραγικές! Μία εκ των οποίων φορούσε γυαλιά και ήταν ντυμένη με ένα κόκκινο φουστανάκι...
Σόλωνος και Μπόταση... Τρεις παρουσίες...Ξανθιές και οι τρεις... "30 τσιμπουκάκι στο αυτοκίνητο και 50 σεξ στο αυτοκίνητο... 60 σε ξενοδοχείο..." Η μία σαν milf μου έμοιαζε με πλούσιο
, ενδιαφέρουσα! Οι άλλες δύο αδύνατες... η μία παντελώς αδιάφορη, η άλλη συμπαθητική...
Αυτά για σήμερα...!