Δεν ειναι αληθεια; Ηθελα να τη παρω να πω αληθια ειδικα μετα την κριτικη που διαβασα.
Αν πάρεις Λίντα, θα φτιάξεις τα όρια για να συγκρίνεις και να μπορείς να καταχωρείς και καμμιά κριτική.
Δεν ειναι αληθεια; Ηθελα να τη παρω να πω αληθια ειδικα μετα την κριτικη που διαβασα.
Τελικά ισχύει το πρόγραμμα κυρία Λίτσα γιατί βλέπουμε ότι στη Θησέως είναι άλλα ντ' άλλων?????Κασσανδρας 4: Μαριλενα - Μονικα - Ναταλι
Υπαρχουν κριτικες για την Βαλερια στα studio βριλησσου 55 και Αγιου μελετιου 37, που εργαζοταν παλιοτερα.Παίδες καλησπέρα σε όλους!
Την Βαλέρια από Βούρβαχη την έχει πάρει κανείς??
Δεν βρίσκω καμία κριτική για την εν λόγω κοπέλα...!
Η Λιντα ειναι απο τα δυνατοτερα pse των studio. Θεωρω οτι δεν ενδεικνυται για "πρωταρη" στον χωρο.Αυτη η Λιντα ειναι οντως τοσο καλη οσο λενε οι κριτικες?
Υπαρχουν κριτικες για την Βαλερια στα studio βριλησσου 55 και Αγιου μελετιου 37, που εργαζοταν παλιοτερα.
Αν δεν σου κανει κοπο ψαξε εκει.
Η προσωπικη μου εμπειρια με την εν λογω κοπελα ειναι αρκετα καλή.
ναι ;) ιδια ειναι ;)μηπως ξερει καποιος αν η νικη που ειναι στο προγραμμα για βουλιαγμένησ 83 είναι η γνωστη νίκη απο studio paradise?ευχαριστώ!
Παίδες καλησπέρα σε όλους!
Την Βαλέρια από Βούρβαχη την έχει πάρει κανείς??
Δεν βρίσκω καμία κριτική για την εν λόγω κοπέλα...!
Aν θυμαμαι καλα αυτη δινει και κωλο!!!την πήρα εγώ στο Βριλησσού 46 νομίζω. Είναι λίγο μεγάλη σε ηλικία (πάνω από 30 δλδ), βυζάκι λίγο πεσμένο αλλά δεν ειναι άσχημη σωματικά. Ούτε ιδιαίτερα συμμετείχε. Γενικώς δεν ενθουσιάστηκα... Όταν βγήκε για να την δω μου άφησε πολύ καλύτερη εντύπωση από αυτό που πραγματικά είναι...
την πήρα εγώ στο Βριλησσού 46 νομίζω. Είναι λίγο μεγάλη σε ηλικία (πάνω από 30 δλδ), βυζάκι λίγο πεσμένο αλλά δεν ειναι άσχημη σωματικά. Ούτε ιδιαίτερα συμμετείχε. Γενικώς δεν ενθουσιάστηκα... Όταν βγήκε για να την δω μου άφησε πολύ καλύτερη εντύπωση από αυτό που πραγματικά είναι...
Τι πατος ειναι αυτο Παναγια μου.....Aλλη ειναι αυτη η Βαλερια.......
Η Βαλερια που αναφερει ο φιλος (απο Βουρβαχη 19) ειναι το πολυ μεχρι 27 χρονων, Λευκορωσιδα. Εχει πολυ ωραιο στητο 3αρι στηθος και δουλυει επισης και Σερβιων 26, Κωνσταντινουπολεως 61 και Ελ. βενιζελου 365.
Φωτογραφιες της εδω :
Κουταλε αυτη που λεω εγω ΔΕΝ δινει κωλο...........
:'( :'( :'( :'( :'( :'(Κουταλε αυτη που λεω εγω ΔΕΝ δινει κωλο...........
Δεν την ηξερες?:'( :'( :'( :'( :'( :'(
Ειδα τις φωτο και χαζεψα Cheyenne!!!
Οχι!!!!Τωρα την ειδα 1η φορα!!!Δεν την ηξερες?
Δεν το περιμενα αυτο απο εσενα.......