Μετά από τσάκρα, η οποία ξεκίνησε κατά της 10 το βραδάκι, αναφέρω
Συγγρού 144: Τζένη. Κοντούλα, μελαχρινή μακρί μαλλί. Συμπαθητική. Ηθελα να ήξερα τι
τις έριξε ο συναγωνιστής που την είχε κατά τις 10. Σαν "κοτόπουλο" βγήκε η φουκαριάρα από το δωμάτιο...
Αριστοτέλους 6: Μελαχρινό ψηλό, αλλά στο σαλόνι απλά εμφανίστηκε και εξεφανίστηκε...Ονομα δεν μου είπε η τσατσά (τσάτσος).
Θησέως 40: Και οι δύο κοπέλες ήταν κάτω. Η μία λεγόταν Ελπίδα,ξανθό καρέ μαλλί με πιασιματάκια και σκυλέ πρόσωπο. Η δεύτερη ήταν μία μελαχρινή μακρύ μαλλί αρκετά εύσωμη. Φεύγωντας η τσατσά μου είπε: Κάποια ψάχνεις εσύ... Ακόμα απορώ πως το έβγαλε αυτό το συμπέρασμα.
Θησέως 35: Χριστίνα, μελαχρινή, με μεγάλη περιφέρεια.
Φραντζή 47: Μίλβα. Ξανθιά, μιλφ, όχι κάτι το ιδιαίτερο για τα δικά μου γούστα.
Παπαδοπύλου 6 (Ρέντη). Ενα μελαχρινό, συμπαθητικό κοριτσάκι. Ο τσάτσος (με καπελάκι βγαλμένο από παλιές ελληνικές ταινίες) όταν έκανε την κίνηση να φύγω μετά το σαλόνι της μικρής την...ξαναφώναξε για να την δω καλύτερα, ανάβοντας και τα φώτα...
Ιππώνακτος 14: Μία σχιστομάτα, γύρω στα 28, μελαχρινή, όχι αδύνατη (ούτε βαρέλα).
Ηλία Ηλιού 82: Αννίτα, τρανσέξουαλ…Αλλά το πρόσωπο πολύ ανδροειδές…Μπλιαχ
Οδός Κασσάνδρας (σε κανένα στούντιο δεν μου είπαν όνομα και επειδή δεν πολυπάω δεν τις ξέρω). Στο 3 κάτω θα ρίξω μαύρο στην τσατσά, που όταν της λέω "οκ, πάω μία βόλτα και αν είναι θα ξαναπεράσω" μου απάντησε: "Κάνε και δύο βόλτες". Δεν άντεξα της απάντησα: "Τι είναι αυτό ειρωνία; Απαγορεύεται να πάω να δω και ποια δουλεύει πάνω;" Εκεί το...βούλωσε. Α ρε ξύλο που θέλουν μερικές....Η τσατσά ήταν μία αλλοδαπή ξανθιά γεματούλα με ξινισμένη φάτσα. Η κοπέλα ήταν μία ψηλή, ξανθιά με κοντό μαλλί, αρκετά καλή. Πάνω δούλευε μία επίσης ξανθιά κοντούλα με σπαστό μαλλί. Στο 4 ήταν επίσης ένα ψηλό ξανθό με μακριά μαλλιά, άλογο!!! Στο 6 (όπου εκεί η τσατσά ήταν η πιο ευγενική απ' όλες. Μία ελληνίδα με γυαλάκια ήταν) ήταν επίσης ένα ξανθό, αλλά επειδή γινόταν συνοστισμώς στο σαλόνι δεν την πολυείδα καλά.
Κωνσταντινουπόλεως 61: Εχει αλλάξει πολύ από την τελευταία μου επίσκεψη, τουλάχιστον ως προς το σαλόνι. Δούλευε μία Μίλλα, κοκκινομάλλα, κοντούλα, αδύνατη, με μικρό στήθος.