tin_kanw_sfentona
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 17
- Like
- 8
- Πόντοι
- 11
ευχαριστω συναδελφοι με σωσατε απο μαπα οπως φαινεται..και φαινεται δυνατο κομματι στις φωτος!
Για πρόσθεσε και την ΚρητηΞερουμε οτι ειναι η μεγαλυτερη στουντιογυρολογος των καιρων μας!Κι αυτο δεν ειναι ιδιαιτερα καλο γιατι σημαινει οτι δεν κραταει πελατεια και την στελνουν!Το ιδιο γινοταν και στα ντελα..Φυλης 134 ανω,71 ισογειο,67,109ανω κλπ κλπ κ Ιασωνος!
Εμφανισιακα σαν ατου εχει το υψος και το στηθος της!Ολα τα αλλα ειναι κατω του μετριου
Επιβεβαιωση των προηγουμενων κακων σχολιων για Μαργαριτα-την οποια χθες πετυχα στο Αθανασιας 3. Γυρω στις 20.00',ειχε ηδη δυο στα δωματια, οποτε μπηκα τριτος, ενω περιμενε και αλλος συναγωνιστης, μετα απο μενα. Καλο,αδυνατο σωμα, φυσικο 3+ βυζι, αλλα, υπηρεσιες στο απλο προγραμμα των Ε 50, ΜΕΤΡΙΩΤΑΤΕΣ !!
Δεν νομιζω, γιατι οταν μπηκα στο σαλονι ημουν μονος, μετα απο μενα, μπηκε ευσωμος, γενειοφορος συναγωνιστης, ο οποιος λογικα μπηκε μετα απο μενα, σ'ενα απο τα μεγαλα δωματια.Ρε φίλε, λες να συναντηθήκαμε; Εγώ επισκέφτηκα το στούντιο της Αθανασίας χτες κατά τις 19:45. Εμαθα ότι ήταν η Μαργαρίτα και έφυγα. Μετά μού φυγε κι η κάβλα και δεν συνέχισα την τσάρκα.
Μήπως ήταν ο παππα-Γιώργης;
Με τη Μαρία έχω κολλήσει! Απίστευτο βλέμμα! Τη γουστάρω ως συμπεριφορά και συνολικά ως γυναίκα στο 15λεπτο που μας αντιστοιχεί. Και σημειωτέον δε μου αρέσουν καθόλου οι ψηλές ούτε αυτές με κοντό μαλλί.Σημερινη μινι τσαρκα στον Βοτανικο με τους εγκριτους Biker & Pitsiriko1
Κασσανδρας 4 : Ενα κοριτσι που απο την πρωτη στιγμη που την ειδα κερδισε την αδυναμια μου. Μαρια η Ψηλη. Γλυκητατη παρουσια, παντα με χαμογελο, κορμαρα. ξανθια με κοντο αγοριστικο κουρεμα που τονιζει τα εκφραστικα της ματια.
Κασσανδρας 6 : Μιχαελλα. Η ομορφη νεαρη Ρουμανα, με τους φανατικους θαυμαστες ή τους απογοητευμενους.
Οι αποψεις αντικρουονται για την παρουσια της στα ενδοτερα , προσωπικα δεν εχω αποψη (ακομα)
δίκαιε?στην ισμήνης τέτοια πράγματα?από πού και ώς πού?
Δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις όμως σου το ορκίζομαι pathe gia temachia! Και ήμουν περικτικός.. Αν μπω σε λεπτομέριες και διαλόγους που αναπτήξαμε κατά τη διάρκεια της πραξης εκεί ή θα μού πείς ότι είμαι ψωνιο που τα λέω ή ότι είμαι μαλάκας! ;)
έλα ρε πλάκα κάνω
υ.γ.μπράβο η ισμήνης.....
Εγώ φίλε μου τα γράφω στα αρχίδια μου τα σχόλια και της κριτικές όταν έιναι να πάω σε στούντιο. 50 ευρώ είναι ότι και να έιναι (μην παραείναι όμως) το τιμάω. άλλωστε ανέφερα ότι ΣΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΙΑ πάω σε στούντιο.. Καλά σε μπουρδέλα δεν το συζητω.. ΌΥΤΕ ΓΙΑ ΤΣΑΡΚΑ!!!!
Μαλακιες σου ελεγε η τσατσα!Καμια σχεση τα κοριτσια που δουλευουν στην Τριγγετοαλυσιδα(Ισμηνης,Συγγρου 144 κ συντομα και Χαμοστερνας )με αυτα της Βριλλησου 55,Φραντζη 47 κλπ!YΓ δεν είναι θέμα ισμήνης... άλλωστε κοπέλες στην ισμήνης πολλές φορές μπορεί να δουλευουν στο kamasutra - gorgones.. Ενας τα έχει αυτά απότι μού χε πει μια μέρα μια τσατσα πού είχα πιάσει κουβέντούλα!
Ποια αλισα λετε?Μαλακιες σου ελεγε η τσατσα!Καμια σχεση τα κοριτσια που δουλευουν στην Τριγγετοαλυσιδα(Ισμηνης,Συγγρου 144 κ συντομα και Χαμοστερνας )με αυτα της Βριλλησου 55,Φραντζη 47 κλπ!
Υ.Γ Για την Αλισα που γραφεις εμαθα απο φιλο μου οτι ειναι παρα πολυ καλη μεσα απλα εμφανισιακα ψιλοχωλαινει
Υ.Γ 2 Η Ρομινα εχει 3,5-4 οποτε μαλλον ειχες πιει παρα πολυ
οκ,ευχαριστω .Οχι δεν ειναι αυτη συναγωνιστη
Υ.Γ Φωτος της Αλισας που αναφερει ο Dikaios gamias υπαρχουν στο banner της Ηλια Ηλιου 82 και στις Κυριες..