Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)
OP
OP
T

tin_kanw_sfentona

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
17
Like
8
Πόντοι
11
ευχαριστω συναδελφοι με σωσατε απο μαπα οπως φαινεται..και φαινεται δυνατο κομματι στις φωτος!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ξερουμε οτι ειναι η μεγαλυτερη στουντιογυρολογος των καιρων μας!Κι αυτο δεν ειναι ιδιαιτερα καλο γιατι σημαινει οτι δεν κραταει πελατεια και την στελνουν!Το ιδιο γινοταν και στα ντελα..Φυλης 134 ανω,71 ισογειο,67,109ανω κλπ κλπ κ Ιασωνος!
Εμφανισιακα σαν ατου εχει το υψος και το στηθος της!Ολα τα αλλα ειναι κατω του μετριου
Για πρόσθεσε και την Κρητη  :grin: :grin:

Έχει κανει κατι εκτακτες εμφανισεις και στο νησι  :zfuck: :zfuck: .

Απο φατσα μπουγατσα αν και εκπληκτικο σωμα :tits2:!

Ειναι επιπλακι παντως.

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move]:) :) :) Σημερα 09/01  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Νινα- Μαρια Ψηλη- Εφη
Κασσανδρας 3(πανω): Ναταλι- Ναταλι- Μελινα
Κασσανδρας 4: Ντιανα- Μονικα- Ευα
Κασσανδρας 6: Βικυ- Σιλβη- Μιχαελα

Θησεως 40 (κατω): Μαργαριτα - Ιρενα

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Επιβεβαιωση των προηγουμενων κακων σχολιων για Μαργαριτα-την οποια χθες πετυχα στο Αθανασιας 3. Γυρω στις 20.00',ειχε ηδη δυο στα δωματια, οποτε μπηκα τριτος, ενω περιμενε και αλλος συναγωνιστης, μετα απο μενα. Καλο,αδυνατο σωμα, φυσικο 3+ βυζι, αλλα, υπηρεσιες στο απλο προγραμμα των Ε 50, ΜΕΤΡΙΩΤΑΤΕΣ !!

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Επιβεβαιωση των προηγουμενων κακων σχολιων για Μαργαριτα-την οποια χθες πετυχα στο Αθανασιας 3. Γυρω στις 20.00',ειχε ηδη δυο στα δωματια, οποτε μπηκα τριτος, ενω περιμενε και αλλος συναγωνιστης, μετα απο μενα. Καλο,αδυνατο σωμα, φυσικο 3+ βυζι, αλλα, υπηρεσιες στο απλο προγραμμα των Ε 50, ΜΕΤΡΙΩΤΑΤΕΣ !!

Ρε φίλε, λες να συναντηθήκαμε; Εγώ επισκέφτηκα το στούντιο της Αθανασίας χτες κατά τις 19:45. Εμαθα ότι ήταν η Μαργαρίτα και έφυγα. Μετά μού φυγε κι η κάβλα και δεν συνέχισα την τσάρκα.

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Ρε φίλε, λες να συναντηθήκαμε; Εγώ επισκέφτηκα το στούντιο της Αθανασίας χτες κατά τις 19:45. Εμαθα ότι ήταν η Μαργαρίτα και έφυγα. Μετά μού φυγε κι η κάβλα και δεν συνέχισα την τσάρκα.
Δεν νομιζω, γιατι οταν μπηκα στο σαλονι ημουν μονος, μετα απο μενα, μπηκε ευσωμος, γενειοφορος συναγωνιστης, ο οποιος λογικα μπηκε μετα απο μενα, σ'ενα απο τα μεγαλα δωματια.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σημερινη μινι τσαρκα στον Βοτανικο με τους εγκριτους Biker & Pitsiriko1

Σερβιων 26 : Κλειστον.

Σπυρου Πατση 27 : Αλεξια. Γλυκια καστανη Ρωσιδουλα, με πολυ ωραια ματια, γλυκο χαμογελο και ωραιο σωμα.

Σπυρου Πατση 40: Βερονικα. Προδιαγραφες μοντελου, ψηλη, ξανθια, γαλανοματα. Αριστοκρατικη παρουσια.

Κασσανδρας 3 (κατω): Μια κοπελα που βλεπαμε εμεις τουλαχιστον πρωτη φορα. Η Εφη, εντυπωσιακοτατη, γελαστη ωραιες καμπυλες. Προσωπικα με κερδισε και μπηκε στα υπ΄οψην.

Κασσανδρας 3  (πανω): Μελινα. Ενα απο τα πιο ομορφα προσωπα που κυκλοφορουν αυτη την εποχη στα Αθηναικα studio. Γαλανοματα, ξανθια με σγουρα μακρυα μαλλιά, αρχοντικη παρουσια.

Κασσανδρας 4 : Ενα κοριτσι που απο την πρωτη στιγμη που την ειδα κερδισε την αδυναμια μου. Μαρια η Ψηλη. Γλυκητατη παρουσια, παντα με χαμογελο, κορμαρα. ξανθια με κοντο αγοριστικο κουρεμα που τονιζει τα εκφραστικα της ματια.

Κασσανδρας 6 : Μιχαελλα. Η ομορφη νεαρη Ρουμανα, με τους φανατικους θαυμαστες ή τους απογοητευμενους.
Οι αποψεις αντικρουονται για την παρουσια της στα ενδοτερα , προσωπικα δεν εχω αποψη (ακομα)

Κωσταντινουπολεως 61: Βαλεντινα. δεν χρειαζονται παραπανω σχολια για αυτη την γυναικα.

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 10/01  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Μαρια Ψηλη - Νινα- Μονικα
Κασσανδρας 3(πανω): Νινα- Μελινα- Μιχαελα
Κασσανδρας 4: Τζενη - Ναταλι- Εφη
Κασσανδρας 6: Ναταλι - Νικολ- ?

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Σημερινη μινι τσαρκα στον Βοτανικο με τους εγκριτους Biker & Pitsiriko1

Κασσανδρας 4 : Ενα κοριτσι που απο την πρωτη στιγμη που την ειδα κερδισε την αδυναμια μου. Μαρια η Ψηλη. Γλυκητατη παρουσια, παντα με χαμογελο, κορμαρα. ξανθια με κοντο αγοριστικο κουρεμα που τονιζει τα εκφραστικα της ματια.

Κασσανδρας 6 : Μιχαελλα. Η ομορφη νεαρη Ρουμανα, με τους φανατικους θαυμαστες ή τους απογοητευμενους.
Οι αποψεις αντικρουονται για την παρουσια της στα ενδοτερα , προσωπικα δεν εχω αποψη (ακομα)
Με τη Μαρία έχω κολλήσει! Απίστευτο βλέμμα! Τη γουστάρω ως συμπεριφορά και συνολικά ως γυναίκα στο 15λεπτο που μας αντιστοιχεί. Και σημειωτέον δε μου αρέσουν καθόλου οι ψηλές ούτε αυτές με κοντό μαλλί.
Με τη Μιχαέλα επειδή μου αρέσει πολύ ως σωματότυπος και πρόσωπο πέρασα πολύ καλά όσες φορές βρεθήκαμε αλλά άλλοι που εμπιστεύομαι δεν έχουν περάσει καλά. Θεωρώ πως παίζει το επίπεδο ανάλογα με τα κέφια της ή με το πώς θα κολλήσει με τον άλλο... Δεν ξέρω τι να πω. Αν την ξαναπετύχω θα μπώ αλλά δεν πάω και για να την βρώ επι τούτου όπως με τη Μαρία.

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Χθες το βράδυ αφού ρίχνω ένα καλό πούτσο σχετικά στο γκομενάκι μου και την αφήνω σπίτι, περνόντας από λεωφόρο βουλιαγμένης θύμήθηκα ότι στό υψος της Δάφνης αριστερά στο στενάκι έχει ένα στουντιάκί. Λέω και γώ δεν πάω να ρίξω άλλο ένα ξεγυρισμένο.

Σημειώνω ότι πότε δεν φεύγω όταν πάω σε στούντιο εκτός εάν η κοπέλα ειναι ΤΕΛΕΪΩΣ μπάζο.

Η κοντοκουρεμένη αγενής τσατσα ήταν ευγενική μάζί μου και μου έιπε ότι μόλις είχε αλλάξει σεντόνια και πραγματικά το δωμάτιο ήταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ. Νέκρα το μαγαζί. Ήμουν μόνος τελείως και το κουδούνι δεν χτυπησε καθόλου.

Αλίσα το χθεσινοβραδινό μωρό. Καρέ ξανθό μαλάκι 2αράκι επιεικώς στήθος. Δεν γράφω κριτικές ποτέ σχεδόν αλλά αυτό πρέπει να το γράψω γιατί ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβη σε στούντιο τα οποία επισκέφτομαι ΠΑΑΑΑΡΑΑΑ πολύ σπάνια.

ΘΑ προσπαθήσω να είμαι αρκετά σύντομος αν και δεν νομίζω να τα καταφέρω. Κάθομε στην πολυθρόνα και ξεκινάει πίπα ΜΕΧΡΙ το λαρύγγι σημείο να ξεράσει. Της λέω its ok dont press yourself (τρομάρα μου) Και μου απαντάει: i like deep throat. Ρε πούστη μου λεώ μάλλον εδώ ήμαστε. Ξαφνικά μετα από κανα 5 λεπτο σταματάει και ανεβαίνει επάνω μου. Ξεκινάει να με πηδάει μέχρι που της λέω να κατέβει και να στηθέι στα 4 στο κρεβάτι. Την έχω πιάσει απο το λαιμό και την τραβάω δυνατά να καρφωνετε στο καυλί μου με δύναμη. Λιπαντικό έφερε μαζί αλλά δεν τον χρησιμοποίησε. Την γυρνάω κανονικά και την γαμώ κανα 10 λεπτό ακόμα ενώ έχω γίνει μούσκεμα και λόγου του προηγούμενο γαμισιού με την δικιά μου δεν μπορούσα να χύσω με τίποτα..

Σταματάω λοιπόν και της λέω.. Δεν θέλω να σε κουράσω άλλο ας. Με τραβάει και μου λέει: Make me to finish baby, please!!! Εχω μείνει με το στόμα ανοιχτό ρε τι πάθαμε λέω.. Και η τσατσα να μήν χτυπάει την πόρτα ενώ ήδη είχαμε 20 λεπτά σχεδόν με τα σχετικά.(άλλο περίεργο και τούτο)

Μούσκεμα στον ιδρώτα λοιπόν λέω ας την γαμίσω στα πλάγιομετωπικά που μου αρέσει κιόλας μήπως και τελείωσει και με αφήσει ήσυχο! Τρίβοντας λοιπό την κλειτορίδα της συνεχώς συνεχίζουμε να γαμίομαστε σαν σκυλιά! Τίποτα.. δεν λέει να τελιώσει και κατά διαστήματα να της λέω come on baby..Τίποτα το baby. Παίρνω βαθιά ανάσα και λέω ας χρησιμοποιήσω την μέθοδο της βαθύ "καρφώματος". Της βάζω λοιπόν τα πόδια στους όμους μου και ξεκινάω σφυροκοπήματα μέχρι που της λέω ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ άλλο ΧΥΝΩ και με μουσκέυει εντελώς βγάζοντας μια κραυγή πού ίσως να ξύπνησε την τσατσα που κοιμόταν για να μην είχε τόση ώρα χτηπήσει την πόρτα.

Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που μου συνέβει κάτι τέτοιο σε στούντιο και πραγματικά αναρωτιέμαι: Κάνει αυτό το πράγμα με όλους??? Πως είναι δυνατόν μετά από σίγουρα 10 γαμίσια μιας και ηταν σαββάτοβραδο να δώσει τέτοιο recital ερμηνίας??? Ή δεν ήταν rcital????   

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
δίκαιε?στην ισμήνης τέτοια πράγματα?από πού και ώς πού? :2funny:

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και μιας και είπα να γράψω κριτική ας γράψω άλλη μία σύντομη εντελως διαφορετική από αυτήν για πρίν κανα-δύο βδομάδες που πήγα φ47 για ένα γρήγορο.

Ρομίνα το κορίτσι μας.. Μελαχρινή ρουμάνα (να πάρει) με μακριά πλούσια μαλλιά στήθος 2άρι (σχεδόν). Αφού ξεκινάει την αγγαρεμένη πίπα της μιας και ίσως ήμουν ο τελευταίος της (πήγα 4.45 ξημερώματα) μου λέει πως θέλω. Όπως να ναι της λέω.. Πάμε στα 4 λοιπόν. Μολίς με είδε πιτσιρικά φαντάστηκε οτί θα είναι δράμα το ισως τελευταίο ραντεβού της μιάς και μου το έδειξε με τις πράξεις της.

Με το που ξεκινάω σφυροκόπημα στα 4 αρχίζει τα ψευτοβογγητά και όσο σφυροκοπούσα εγώ άλλο τόσο και αυτή μπάς και χύσω και πάει σπτάκι της. Ρε τώρα θα σου πώ εγώ λέω... Πλακώνομαι σε ένα γρήγορο δυνατό σφυροκόπημα σε συνδιασμό με σκαμπίλια στο κωλαράκι (έγινα λίγο αφέντης τρομάρα μου) και γυρνάει κόβοντας τα βογγητά και μου λέει άου μην το κάνεις. Λες και είχα κασσέτα αχ και βαχ και ξαφνικά χάλασε το κασετόφωνο. Τέλοσπάντων εγώ της λέω κατάλαβαίνω οτι σε κουράζω (μιας και ήμασταν στα 4 κανά 15 λεπτο) αλλά μην μου το παιζεις οτι πονάς και σου αρέσει γιατι βλέπω ότι έισαι κουρασμένη. Μπορώ να σε χύσω της λέω μετά στο στήθος αφού μετά δεν έχεις ραντεβού.. Όκ μου λέει.. Βγάζω καπότα και με τελέιώνει με μαλακία στο λαιμό της και στο στήθος της. Την ευχαρίστησα και πήγα για νανάκια!

ΥΓ είχα πίει τα ποτάκια μου και γω βεβαια και η συμπεριφορά μου δεν ήταν και ΤΟΟΟΟΣΟ καλή!Μήν πάρω στο λαιμό μου την κοπέλα.

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δίκαιε?στην ισμήνης τέτοια πράγματα?από πού και ώς πού? :2funny:

Δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις όμως σου το ορκίζομαι pathe gia temachia! :) Και ήμουν περικτικός.. Αν μπω σε λεπτομέριες και διαλόγους που αναπτήξαμε κατά τη διάρκεια της πραξης εκεί ή θα μού πείς ότι είμαι ψωνιο που τα λέω ή ότι είμαι μαλάκας! ;)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις όμως σου το ορκίζομαι pathe gia temachia! :) Και ήμουν περικτικός.. Αν μπω σε λεπτομέριες και διαλόγους που αναπτήξαμε κατά τη διάρκεια της πραξης εκεί ή θα μού πείς ότι είμαι ψωνιο που τα λέω ή ότι είμαι μαλάκας! ;)

έλα ρε πλάκα κάνω :cheesy:

υ.γ.μπράβο η ισμήνης..... :rockon:

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
έλα ρε πλάκα κάνω :cheesy:

υ.γ.μπράβο η ισμήνης..... :rockon:

Εγώ φίλε μου τα γράφω στα αρχίδια μου τα σχόλια και της κριτικές όταν έιναι να πάω σε στούντιο. 50 ευρώ είναι ότι και να έιναι (μην παραείναι όμως) το τιμάω. άλλωστε ανέφερα ότι ΣΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΙΑ πάω σε στούντιο.. Καλά σε μπουρδέλα δεν το συζητω.. ΌΥΤΕ ΓΙΑ ΤΣΑΡΚΑ!!!!

YΓ δεν είναι θέμα ισμήνης... άλλωστε κοπέλες στην ισμήνης πολλές φορές μπορεί να δουλευουν στο kamasutra - gorgones.. Ενας τα έχει αυτά απότι μού χε πει μια μέρα μια τσατσα πού είχα πιάσει κουβέντούλα! Η κοπέλα κάνει το μαγαζί.. όχι το μαγαζί την κοπέλα..

Οπότε διορθώνω το ΥΓ σου σε ΜΠΡΑΒΟ Η ΑΛΙΣΑ!!  :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Εγώ φίλε μου τα γράφω στα αρχίδια μου τα σχόλια και της κριτικές όταν έιναι να πάω σε στούντιο. 50 ευρώ είναι ότι και να έιναι (μην παραείναι όμως) το τιμάω. άλλωστε ανέφερα ότι ΣΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΙΑ πάω σε στούντιο.. Καλά σε μπουρδέλα δεν το συζητω.. ΌΥΤΕ ΓΙΑ ΤΣΑΡΚΑ!!!!

νά ένας σωστός νέος που κάνει σωστές επιλογές....όχι μπουρδέλα με αλβανοπακιστανούς,βρώμα,σκοτάδια και 5λεπτη διάρκεια,όχι στούντιο που σου τρώνε τσάμπα χρήμα με πίεση χρόνου.... :rockon:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
YΓ δεν είναι θέμα ισμήνης... άλλωστε κοπέλες στην ισμήνης πολλές φορές μπορεί να δουλευουν στο kamasutra - gorgones.. Ενας τα έχει αυτά απότι μού χε πει μια μέρα μια τσατσα πού είχα πιάσει κουβέντούλα!
Μαλακιες σου ελεγε η τσατσα!Καμια σχεση τα κοριτσια που δουλευουν στην Τριγγετοαλυσιδα(Ισμηνης,Συγγρου 144 κ συντομα και Χαμοστερνας :sunglasses:)με αυτα της Βριλλησου 55,Φραντζη 47 κλπ!
Υ.Γ Για την Αλισα που γραφεις εμαθα απο φιλο μου οτι ειναι παρα πολυ καλη μεσα απλα εμφανισιακα ψιλοχωλαινει
Υ.Γ 2 Η Ρομινα εχει 3,5-4 :tits: οποτε μαλλον ειχες πιει παρα πολυ :2funny:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Μαλακιες σου ελεγε η τσατσα!Καμια σχεση τα κοριτσια που δουλευουν στην Τριγγετοαλυσιδα(Ισμηνης,Συγγρου 144 κ συντομα και Χαμοστερνας :sunglasses:)με αυτα της Βριλλησου 55,Φραντζη 47 κλπ!
Υ.Γ Για την Αλισα που γραφεις εμαθα απο φιλο μου οτι ειναι παρα πολυ καλη μεσα απλα εμφανισιακα ψιλοχωλαινει
Υ.Γ 2 Η Ρομινα εχει 3,5-4 :tits: οποτε μαλλον ειχες πιει παρα πολυ :2funny:
Ποια αλισα λετε?

Αυτην που γραφει και σε αυτο το θρεντ τις βαρδιες για μερικα στουντιο??

Οχι δεν ειναι αυτη συναγωνιστη
Υ.Γ Φωτος της Αλισας που αναφερει ο Dikaios gamias υπαρχουν στο banner της Ηλια Ηλιου 82 και στις Κυριες..
οκ,ευχαριστω  :grin: .

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom