Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Εξόρμηση με τους αγαπητούς Pitsiriko1 & Biker :

Φραντζή 47: Μαργκο, Από τα γνωστά ονόματα της αλυσιδας.Ψηλη σχετικά, ξανθό καρέ μαλλί, ωραία περιφέρεια. Δυστυχώς πολύ μέτρια από υπηρεσίες μετά από προσωπική εμπειρία.

Ηλiα Ηλίου 82: «Η κοπέλα είναι τραβεστι» μας προειδοποίησε η υπηρεσία, και έτσι μεταβολή και αναχωρήσαμε.

Σπύρου Πατση 27: Ήρα, Νεαρή Ξανθιά Ρωσίδα, αδύνατη σχετικά, γλυκό πρόσωπο. Εργάζεται και στο Αγίου Μελετίου 37

Σπύρου Πατση 40: Δεν μας έκαναν την τιμή να ανοιξουν, παρά τα επίμονα χτυπήματα και τους εκοφαντικους ήχους από μέσα……..

Χαλκιδικής 83: Κλειστον

Κωνσταντινουπόλεως 61: Βαλεντινα. Η γνωστή Τσεχα πληθωρική σεχοβομβα.

Κασσάνδρας  4: Βικυ. Ψηλή, αδύνατη Ξανθιά παρουσία με πλούσια προγράμματα. Γνωστό «αστέρι « της αλυσίδας.

Κασσάνδρας 6: Νικολ. Διαφορετικά η Έλλη από Φ80. Εντυπωσιακή , μελαχρινή με μακριά μαλλιά, μπουρδελε σαλόνι με πολύ μαγκιά. Ωραία κοπέλα, εύχομαι να έχει αλλάξει νοοτροπία στο studio, για το καλό όσων πάνε μαζί της. 

Κασσάνδρας 3 (κάτω) :  Μια ευχάριστη έκπληξη. Δυο πολύ όμορφες παρουσίες. Η Μαρία η ψηλή, Όντως ψηλή, νεαρή, Ξανθιά με κοντό μαλλάκι, γλυκύτατο πρόσωπο, αδυνατούλα, ωραίο στήθος, και η Ναταλι. Γνωστή μας από την παρουσία της εδώ και καιρό στην αλυσίδα του Λελας που τώρα πλέον είναι εδώ. Ξανθιά, με μαλλιά λίγο κάτω από τον ώμο, εκφραστικά μάτια, ωραίο σώμα, γενικά μια έμπειρη γυναίκα.
Και οι δυο κοπέλες προσέφεραν πληθώρα προγραμμάτων, μεταξύ των οποιων και «δίδυμο» στην τιμή των 50+50 για απλή συνεύρεση και 100+100 για διπλό φουλ πρόγραμμα.

Κασσάνδρας 3 (πάνω) : Η Ναταλι θεωρητικά που, όμως την συναντήσαμε κάτω.

Κωνσταντινουπόλεως 80: Βιβιαν ή Βιβή όπως πολύ σύντομα προσφώνησε η ηλικιωμένη υπηρεσία. Αδιάφορη μελαχρινή, με μαλια μέχρι τον ώμο, μαύρο κομπινεζόν χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο

Κωνσταντινουπόλεως 94
: Τζένη. Εντυπωσιακή, καστανόξανθη παρουσία. Ελαφρώς πληθωρική, πιασίματα, kinky face. Αξιοπρόσεκτη.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 133 : Τζεσικα. Μελαχρινή κορασίδα, μετρίου αναστήματος και εμφάνισης. Ίσια μακριά μαλια, μέτριο πρόσωπο φορούσε ένα ροζ δυκτιωτο φορεματάκι.

Ιάκχου 7Α : Χριστίνα. Με κοντό αγορίστικο μαλλί πλέον, που κατά την γνώμη μου δεν την κολακευει. Γνωστή και από Αχαρνών 85. Ακούσαμε την μαγική φράση :»40 ευρώ για μια στάση, 50 για όλες τις στάσεις».

Ελευθερίου Βενιζέλου 35 : Αγνή. Μελαχρινή Πολωνιδα, μαύρα μακριά σπαστά μαλλιά, ωραία παρουσία, γνωστή και από το πέρασμα της στο Πανιωνίου 10

Ελευθερίου Βενιζέλου 40 (κατω) : Μονικα -  Η νέα κοπέλα όπως γράφουν τα προγράμματα της Litsa.com. Μελαχρινή, μακριά μαλλιά. μέτριο σώμα και πρόσωπο, όχι κάτι το αξιοσημείωτο για τα ταπεινά μας γούστα.

Ελευθερίου Βενιζέλου 40 (πάνω) : Άννα Μαρία. Ένα από τα αστέρια των studio, τουλάχιστον όσον αφορά τις υπηρεσίες. Δεν νομίζω χρειάζονται παραπάνω λόγια.

Φυλής 104 : Μαρίνα. Μελαχρινή, μακρομάλλα, πληθωρική παρουσία.  Η τσάρκα τελείωσε εδώ. Λεπτομέρειες στην κριτική μου

Μετά ακολούθησαν πιτογυρα στο διπλανό σουβλατζίδικο της οδού Φυλής. Respect……….

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ποιός τα γαμεί τα μπάζα; Για την τσατσά ρώτησες; :-
Δεν ρωτησα ρε καβλεουμπα γιατι θα με μερεντιαζε ο Σπορμπιλυ :badair: .

Καπου εκει θα βοσκει κι η δικια σου!

Καλά οσο ειναι αυτος ακομα και να γυρισουν οι τσεχες,εγω δεν ξαναπαταω.

Τα ρδελα της Κολωνου ειναι βιλίτσες μπρος στη βρωμια που επικρατει στο καρεα επι μερεντομπίλυ :S

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Φιλε Παιχτουρα μας πηρες στο λαιμο σου..Εκανα μια διερευνητικη πριν παω στη Νατασα απο Βουλιαγμενης 83 κλπ, γιατι μου φανηκε 2 good to be true,οπως επισης και σαν να γραφτηκε με εμπαθεια κατα της Κωνσταντινας κ οχι υπερ της αλλης,κ πηρα ανταποκριση απο τον Piatsa οτι
      Φιλε εχεις δικιο... ηταν η μοναδικη μου αστοχη ενημερωση που σας εκανα γιατι ημουν ποτισμενος με μπολικο ουισκι... και την ανεβασα παραπανω απο το αντικειμενικο.Σε καθε περιπτωση Respect και δεν θα ξανασυμβει.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
      Φιλε εχεις δικιο... ηταν η μοναδικη μου αστοχη ενημερωση που σας εκανα γιατι ημουν ποτισμενος με μπολικο ουισκι... και την ανεβασα παραπανω απο το αντικειμενικο.Σε καθε περιπτωση Respect και δεν θα ξανασυμβει.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
  Παντως οι υπηρεσιες της για 50 ευρω ηταν πολυ καλες και σου πεταγε την μουναρα της στην μαπα για να την περιποιηθεις.Δεν το κανουν πολλες στο προγραμμα των 50.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

παιδια,ξερετε ποτε και που ειναι η Σαντρα? την ειχα δει σε φωτι και καυλωσα με το βυζι της κ γενικα με το ολο στησιμο της

πειτε και καμια γνωμη αμα λαχει...

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move]:) :) :) Σημερα 08/01  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3 (κατω): Μαρια Ψηλη- Ναταλι- Ευα
Κασσανδρας 3 (πανω): Μελινα- Μιχαελα- ?
Κασσανδρας 4: Ντιανα- Μονικα - Εφη
Κασσανδρας 6: Βικυ - Μελινα - Νικολ

ltj

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
10
Κωνσταντινουπόλεως 94: Τζένη. Εντυπωσιακή, καστανόξανθη παρουσία. Ελαφρώς πληθωρική, πιασίματα, kinky face. Αξιοπρόσεκτη.

Η Τζένη είναι Ρωσίδα 27 ετών, όντως πολύ εντυπωσιακή με εκπληκτικό σώμα - από τις ομορφότερες κοπέλες που έχω δει σε στούντιο. Την είχα πάρει πριν μια βδομάδα ελλείψη Σόνιας και αφού καύλωσα με την εμφάνισή της. Στο δωμάτιο τώρα διφορούμενες καταστάσεις: στα προκαταρκτικά λίγα πράγματα (μην ακουμπάς εδά - μην ακουμπάς εκεί, πίπα μέτρια) αλλά στο κρεβάτι πύραυλος με συμμετοχή χωρίς προσποιήσεις, πρόστυχες ματιές, χαμόγελα και φιλιά στο στόμα. Για μια δοκιμή είναι καλή!

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Ρε μαγκες ξερετε τι παιζει σημερα σε Καρεα 30; Μηπως ξερετε αν γυρισε η Σαρα από Τσεχια; ΤΗΝΧ
Χθές βράδυ ήτανε η ντομινίκ που αναφέρει και καποιος άλλος φίλος,καλή μου φάνηκε εμφανισιακά,και μια άλλη που το σαγόνι της είναι 2 φορές μεγαλύτερο απο του Γκμόχ!!!!!!Ο Κυρβασίλης που τον ρώτησα που εξαφανιστηκε τόσο καιρό μου είπε οτι είχε πάει στην ρόδο και άνοιξε μπουρδέλο.Η Σάρα θα έρθει τέλη Φεβρουαρίου αλλά αν συνεχίσουνε να βαράνε μύγες στο στούντιο πιθανόν οι τσέχες να έρθουνε και πιο νωρίς.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Τώρα αγωνίζονται
Βριλησσού 42 : Αλίσα
Πειραιώς 193 : Αφροδίτη και μετά τις 19:00 η Αλίκη

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.511
Πόντοι
506
Σημερα Βριλησσου 57 Ρεα-Εμιλυ-Κατερινα  :-* :-* :-*

Bono Vox

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
37
Like
0
Πόντοι
5.765
[move]:) :) :) Σημερα 08/01  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3 (κατω): Μαρια Ψηλη- Ναταλι- Ευα
Κασσανδρας 3 (πανω): Μελινα- Μιχαελα- ?
Κασσανδρας 4: Ντιανα- Μονικα - Εφη
Κασσανδρας 6: Βικυ - Μελινα - Νικολ
Στα Θησεώς τι γίνεται σήμερα κυρία Λίτσα;;;

Bono Vox

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
37
Like
0
Πόντοι
5.765
Δεν το βλέπω να ισχύει γιατί η Βίκυ που υποτίθεται δουλεύει τώρα, μπήκε εμβόλιμη το πρωί στην Κασσάνδρας οπότε μάλλον κάποια άλλη είναι στη θέση της...ούτε τα τηλέφωνα δεν σηκώνουν εκεί κα Λίτσα!!!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
με τη τσαπού στο χέρι
ψάχνω νέο λημέρι
νάχει μικρές καυλιάρες
ας είν και ξεκωλιάρες

δε με χαλάει καθόλου
ν αρχίσω τα του κώλου
όμως ένα στενό μουνάκι
θα τόσκιζα λιγάκι

όσο πατάει η γάτα
να κελαϊδάει, βάλτα
ίσα να το ανοιξω
να το μπροστογεμίσω.

Υπάρχει ρε σεις τίποτις τέτοικο στη γύρα ? ή τα ίδια και τα ίδια, μου χουν πρηστεί τα φρύδια ?????? Ε ?

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
με τη τσαπού στο χέρι
ψάχνω νέο λημέρι
νάχει μικρές καυλιάρες
ας είν και ξεκωλιάρες

δε με χαλάει καθόλου
ν αρχίσω τα του κώλου
όμως ένα στενό μουνάκι
θα τόσκιζα λιγάκι

όσο πατάει η γάτα
να κελαϊδάει, βάλτα
ίσα να το ανοιξω
να το μπροστογεμίσω.

Υπάρχει ρε σεις τίποτις τέτοικο στη γύρα ? ή τα ίδια και τα ίδια, μου χουν πρηστεί τα φρύδια ?????? Ε ?

Φίλε νομίζω ότι επανήλθε το...Λιλάκι!!!Για κάνε μία ερώτηση στον τάλο....

OP
OP
T

tin_kanw_sfentona

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
17
Like
8
Πόντοι
11
κυριοι ξερουμε τιποτα για Μαργαριτα απο Αθανασιας 3 κ studio alien?(η ιδια ειναι υποθετω)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
κυριοι ξερουμε τιποτα για Μαργαριτα απο Αθανασιας 3 κ studio alien?(η ιδια ειναι υποθετω)
Ξερουμε οτι ειναι η μεγαλυτερη στουντιογυρολογος των καιρων μας!Κι αυτο δεν ειναι ιδιαιτερα καλο γιατι σημαινει οτι δεν κραταει πελατεια και την στελνουν!Το ιδιο γινοταν και στα ντελα..Φυλης 134 ανω,71 ισογειο,67,109ανω κλπ κλπ κ Ιασωνος!
Εμφανισιακα σαν ατου εχει το υψος και το στηθος της!Ολα τα αλλα ειναι κατω του μετριου

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ξερουμε οτι ειναι η μεγαλυτερη στουντιογυρολογος των καιρων μας!Κι αυτο δεν ειναι ιδιαιτερα καλο γιατι σημαινει οτι δεν κραταει πελατεια και την στελνουν!Το ιδιο γινοταν και στα ντελα..[size=14pt]Φυλης 134 ανω,71 ισογειο,67[/size],109ανω κλπ κλπ κ Ιασωνος!
Εμφανισιακα σαν ατου εχει το υψος και το στηθος της!Ολα τα αλλα ειναι κατω του μετριου

...αυτό τα λέει όλα  ;)

Όχι ότι δεν έχουμε δει καλές εργάτριες σε αυτά τα μαγαζιά, αλλά η πλειοψηφία δεν είναι σε θετικό πρόσημο  :cool2:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom