Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 340 άτομα (34 μέλη και 306 επισκέπτες)

Επισκέπτης
σημερα απογευμα κατεβηκα φυλης λογω βιασηνης μπηκα μονο στο 80 οπου ηταν η ελλη και στο φωκαιας 24 (λαβυρινθος) οπου ηταν μια πιτσιρικα με ξανθοκοκκινο(δεν εβλεπα καλα) μαλλι ψιλο κοντο και πολυ ωραιο σωματακι μηπως πηγε κανενας συναγωνιστης που ξερει το ονομα της?????

την ωρα που βγηκε στο σαλονι η τσατσα ειπε πως εσκασε η ασφαλεια και μας εβγαλε κακην κακως!!!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
η ασφαλεια τη κανει τωρα?ψαχνει το παλαιοκωστα στη φυλης?δεν κοιταν τα χαλια τους οι μαλακες.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σημείωση :  ;)

Δούλευαν νεοφερμένες κοπέλες στις 25/2/2009 (βραδυνή βάρδια) στα παρακάτω σπίτια :

α) Ιάσωνος 46 (όροφος)
β) Ιάσωνος 43
γ) Ιάσωνος 37 (όροφος)

Επιλέξιμες ως προς τα κοινά αποδεκτά κριτήρια και πολύ περισσότερο ως προς τα 15 ευρώ της επίσκεψης.

Σημαντικό μειονέκτημα είναι οι χώροι των σπιτιών... :-

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
ψαχνω να βρω 60αρα πουτανα και δεν βρισκω.υπαρχει?

Bill the Dark Night

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Κριτικές
4
Like
229
Πόντοι
0
Ψάχνω τη Τζένη που ήταν στο στουντιο της δροσοπουλου 97 Τον Μαιο κ τον Ιουνιο. Ειναι μελαχρινη Ρωσσιδα γυρω στα 20... Οποιος γνωριζει κάτι ας απαντήσει εδώ ή να στείλει private msg. Thx

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Η Μαρία στην Αγ.Πέτρου,πρωινή βάρδια,είναι ότι χειρότερο μου έχει συμβεί.Κρίμα διότι η Ελένη που δούλευε εκεί ήταν,παρόλο που δεν είχε φοβερή εμφάνιση,ένας σημαντικός λόγος να πάει κάποιος εκεί.Αυτή,με τη συμπεριφορά της και τις υπηρεσίες της καθιστά το οίκημα αυτό προς αποφυγή.

blizon

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Μήπως ξέρει κανείς τι έγινε η Τζούλια από Αλκαμένους 117

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πανουτσος και Καρπετοπουλος ασχολουνται με το site μας τωρα στο ραδιο και το εκθειαζουν  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
τη προηγουμενη βδομαδα ο πανουτσος εδινε διαλεξη για τις ασσιατισες και προσπαθουσε να πεισει τον καρπετ οτι τοθ χρειαζεται μια κοπελα της  αποανατολης για να ηρεμησει.RESPECT

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Τεραστιο RESPECT στον Πανουτσο για τα παντα ολα συν του οτι ειπε οτι το bourdela ειναι το πληρεστερο ελληνικο site!!!!

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
αραγε ποιο ειναι το nickname του Πανουτσου εδω? :think:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΙ.Δεν βρεθηκα τυχαια εχτες στη συγκεκριμενη περιοχη αφου μια φιλη που μενει στη σαλαμινος ειχε reunion της παρεας που εχουμε περασει χρονια στην ολανδια.Κατα τις μια το μικρο παρτακι τελειωσε και αφου ειχα καταναλωσει την αγαπημενη μου πολονεζικη βοτκα ο δαιμονας με οδηγησε στα στενα τα σκοτεινα.Μια μερα πιο πριν και στην απογευματινη περιοδεια ειχα φαει ξενερα απο τη περιοχη και ειχα γραψει γιατι.Η χτεσινη νυχτα ηταν διφορετικη,καθε πεπειραμενος περπατητης μπορει να καταλαβει οτι καθημερινες με μπαλα και κρυο μπορει να περασει καλα σε τετοιυς χωρους.ΕΙΔΗΣΗ Η ΜΗ δεν συναντησα πακιστανους και αλλοδαπους παρα μονο νεανικες χαβαλεδιαρικες παρεες ελληνων και οχι πολλες.Η πορεια(ΟΧΙ Η ΕΥΡΟΠΑΙΚΗ καλυτερα ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ)ειχε ως εξηςΑΧΙΛΛΕΩΣ48 ρουμανα ονοματι αντρεα κοντη με μαυρο μαλι στραβοπατουσε.ΑΧΙΛΛΕΩΣ48 ημυπογειο ηταν ηΣΑΜΠΡΙΝΑ ψιλη με μακρυ ισιο καστανοξανθο ισιο μαλι, μου αρεσε και στομελλον θα τιμηθει.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ59 Η ΕΜΙ αθιγγανη και στα τρια αυτα ιδρυματα προσφεροταν ακαπωτο με20 ευρο.ΣΤΟ 40 δεν ανεβηκα.Απεναντι στο 51 αλβανις με εψηνε οτι δινει κολο με 15,νεαρη οχι ομορφη αλλα με μεγαλες ρογες .,τσιγαρακι και παμε για JASON.EΙΔΗΣΗ νο2 στο 46Α που ανεγερθει το 1900 εν ετοι 2009 οι ιδιοκτητες ανακαινισαν το σαλονι και εδω συμβαινει το εξης:σκαει ηΕΛΕΝΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ καθεται στα ποδια μου σαν στριππερ και αρχιζει φιλια με προσπαθεια για στομα και χαιδεμα στο  οργανο μεσα στο σαλονι.Μπηκε πελατης δεν το πηρε ειδηση και αυτος εφυγε νομιζοντας οτι ειμαι ο γκομενος της,η γκομενα εσταζε απο καβλα και απο ντοπα(γεματουλα οχι ομορφη αλλα υποσχοταν οτι κανει τα παντα)15ευρο και ο κολος+5.44 αυτη που ηταν και το απ κατα το φιλοFARKETI.APENANTI STO43 κοντουλα με ξανθο μαλι βαμενο κανει ακαπωτο με15(δουλευε αχιλεως48)περναει στο τσακ τη βαση.ΙΑΣΩΝΟΣ37Α ΑΔΥΝΑΤΗ με γλυκο πρωσοπο. 25 Η ιδια που λεει και ο ΦΑΡΚ...ανεβα στο τραπεζι μου κουκλα μου γλυκια θελω παντα διπλα μου γυναικα λαικια. ΙΑΣΩΝΟΣ 19 ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΑ ΑΥΤΑ...με ελαφρα πηδηματακια.ΙΑΣΩΝΟΣ20Α Η κΟΟρινα ειναι και ηταν αρκετοι εδω μεσα τη γνωριζουν.20Β ΚΑΙ20Γ  δεν θυμαμε η επειδη ημουν λιγο λιομα η επειδη δεν υπηρχε λογος.ΣΤΟ σημειο αυτο καποιος ευλογα θα ρωτησει ΠΟΥ ΣΚΟΡΑΡΕΣ ρε SPIDERDOM?Oi Aπαντησεις στο Βμερος της σειρας η <Η ΣΤΑΧΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΞΙ>

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΙ.Δεν βρεθηκα τυχαια εχτες στη συγκεκριμενη περιοχη αφου μια φιλη που μενει στη σαλαμινος ειχε reunion της παρεας που εχουμε περασει χρονια στην ολανδια.Κατα τις μια το μικρο παρτακι τελειωσε και αφου ειχα καταναλωσει την αγαπημενη μου πολονεζικη βοτκα ο δαιμονας με οδηγησε στα στενα τα σκοτεινα.Μια μερα πιο πριν και στην απογευματινη περιοδεια ειχα φαει ξενερα απο τη περιοχη και ειχα γραψει γιατι.Η χτεσινη νυχτα ηταν διφορετικη,καθε πεπειραμενος περπατητης μπορει να καταλαβει οτι καθημερινες με μπαλα και κρυο μπορει να περασει καλα σε τετοιυς χωρους.ΕΙΔΗΣΗ Η ΜΗ δεν συναντησα πακιστανους και αλλοδαπους παρα μονο νεανικες χαβαλεδιαρικες παρεες ελληνων και οχι πολλες.Η πορεια(ΟΧΙ Η ΕΥΡΟΠΑΙΚΗ καλυτερα ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ)ειχε ως εξηςΑΧΙΛΛΕΩΣ48 ρουμανα ονοματι αντρεα κοντη με μαυρο μαλι στραβοπατουσε.ΑΧΙΛΛΕΩΣ48 ημυπογειο ηταν ηΣΑΜΠΡΙΝΑ ψιλη με μακρυ ισιο καστανοξανθο ισιο μαλι, μου αρεσε και στομελλον θα τιμηθει.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ59 Η ΕΜΙ αθιγγανη και στα τρια αυτα ιδρυματα προσφεροταν ακαπωτο με20 ευρο.ΣΤΟ 40 δεν ανεβηκα.Απεναντι στο 51 αλβανις με εψηνε οτι δινει κολο με 15,νεαρη οχι ομορφη αλλα με μεγαλες ρογες .,τσιγαρακι και παμε για JASON.EΙΔΗΣΗ νο2 στο 46Α που ανεγερθει το 1900 εν ετοι 2009 οι ιδιοκτητες ανακαινισαν το σαλονι και εδω συμβαινει το εξης:σκαει ηΕΛΕΝΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ καθεται στα ποδια μου σαν στριππερ και αρχιζει φιλια με προσπαθεια για στομα και χαιδεμα στο  οργανο μεσα στο σαλονι.Μπηκε πελατης δεν το πηρε ειδηση και αυτος εφυγε νομιζοντας οτι ειμαι ο γκομενος της,η γκομενα εσταζε απο καβλα και απο ντοπα(γεματουλα οχι ομορφη αλλα υποσχοταν οτι κανει τα παντα)15ευρο και ο κολος+5.44 αυτη που ηταν και το απ κατα το φιλοFARKETI.APENANTI STO43 κοντουλα με ξανθο μαλι βαμενο κανει ακαπωτο με15(δουλευε αχιλεως48)περναει στο τσακ τη βαση.ΙΑΣΩΝΟΣ37Α ΑΔΥΝΑΤΗ με γλυκο πρωσοπο. 25 Η ιδια που λεει και ο ΦΑΡΚ...ανεβα στο τραπεζι μου κουκλα μου γλυκια θελω παντα διπλα μου γυναικα λαικια. ΙΑΣΩΝΟΣ 19 ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΑ ΑΥΤΑ...με ελαφρα πηδηματακια.ΙΑΣΩΝΟΣ20Α Η κΟΟρινα ειναι και ηταν αρκετοι εδω μεσα τη γνωριζουν.20Β ΚΑΙ20Γ  δεν θυμαμε η επειδη ημουν λιγο λιομα η επειδη δεν υπηρχε λογος.ΣΤΟ σημειο αυτο καποιος ευλογα θα ρωτησει ΠΟΥ ΣΚΟΡΑΡΕΣ ρε SPIDERDOM?Oi Aπαντησεις στο Βμερος της σειρας η <Η ΣΤΑΧΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΞΙ>
μπραβω αλλα γιατι δεν πηγεσ και κωλονου?

puff

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
EΙΔΗΣΗ νο2 στο 46Α που ανεγερθει το 1900 εν ετοι 2009 οι ιδιοκτητες ανακαινισαν το σαλονι και εδω συμβαινει το εξης:σκαει ηΕΛΕΝΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ καθεται στα ποδια μου σαν στριππερ και αρχιζει φιλια με προσπαθεια για στομα και χαιδεμα στο  οργανο μεσα στο σαλονι.Μπηκε πελατης δεν το πηρε ειδηση και αυτος εφυγε νομιζοντας οτι ειμαι ο γκομενος της,η γκομενα εσταζε απο καβλα και απο ντοπα(γεματουλα οχι ομορφη αλλα υποσχοταν οτι κανει τα παντα)15ευρο και ο κολος+5.44 αυτη που ηταν και το απ κατα το φιλο

Αυτή η Ελενα απο Αλβανία, είναι στο μπουρδέλο της οδού Μαραθώνος 46;;;

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Η ΣΤΑΧΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΞΙ ΒΜΕΡΟΣ.Η καβλα και η βοτκα κυλουσαν σε ολο το σωμα αλλα ειχα παθει τη γνωστη κριση πορνοπρωσοπικοτητας που δεν ξερεις σε ποια να καταθεσεις και παμε για ΛΕΩΝΙΔΟΥ28 ΣΤΟ ΠΑΝΩ ηταν κοντουλα μαυρο μαλι και εδειχνε κεφατη,στο6 στον ιδιο δρομο η ρουμανα ΑΝΚΑ,ολα τα χατηρια θα σου κανει ειπε η ευγενικη υπηρεσια.Εμοιαζε με το προηγουμενο αλλα δεν γελαγε.ΚΟΛΩΝΟΥ27Α στη κυρια ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τη λαλιστατη cnn ,skai,bbc,κλπ.ΡΟΤΑΩ τη κοπελα απο που ειναι και μου λεει πολωνια ,επειδη δουλευω χρονια στην ολανδια με πολονους αρχιζω κουβεντουλα στη γλωσα της προς εκπληξη της Ελευθεριας.ΚΑΡΟΛΙΝΑ το ονομα της με πολυ ωραιο προσωπο αδυνατη και σπαστο μαυρο μαλι και φυσικα και περασα.Θα ακολουθησει καταχωρηση.ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΙ ΦΙΛΕ εχεις μυνημα οτι επεσε η αφισα απο το σαιτ και να φερεις μια καινουρια,ΚΑΙ μια για μενα.27Β ΑΛΙΝΑ με σεξι λουκ και καλτσες.ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ τσιγαρο με τη ΚΑΤΕΡΙΝΑ69 που ηταν εκει.ΣΥΝΕΧΕΙΖΕΤΑΙ...

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Ρε χιστες ποιος θυματε την Αννουλα, ξανθια λεπτουλα πολυ ωραιο μωρο που δουλευε πριν κανα 6μηνο στο 71 το κατω με τη τσατσα την ευα .... ?? Ξερει κανεις αν μπορω να τη βρω πουθενα ;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom