Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 353 άτομα (26 μέλη και 327 επισκέπτες)

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
εχω ΚΑΘΕ δικαιωμα να σε προσβαλω οταν εσυ θεωρεις οτι εχεις ΚΑΘΕ δικαιωμα να λες οτι θες επειδη απλα εισαι ηλιθιος...
ετσι οπως εσυ ενοχλεις εμενα και ΠΟΛΛΟΥΣ ακομη με τις ηλιθιοτητες σου για μασκες και με τις ερωτησεις σου ΣΥΝΕΧΕΙΑ ξανα και ΞΑΝΑ για το που ειναι ασφαλες λες και εισαι κανα κοριτσακι που μολις του τελειωσε η περιοδος και φοβαται να βγει εξω βολτα μονο του...
βλαμμενε ε βλαμμενε... τις θεωριες σου κρατα τες για εσενα και μην πεταγεσαι σαν βλαμενος συνεχεια...
ο αλλος ζητησε καποια κοπελα φυλης και του προτεινεις λιοσιων...ποσο βλαμμενος.. ποσο?
Καταρχήν δεν σε βλέπω καθόλου calmsoulκαι το μόνο που κάνεις είναι να spamάρεις διαπληκτιζόμενος με τον σπιρτούλη γεμίζοντας το νήμα με άχρηστα μηνύματα. Αν δεν σου αρέσει κάτι που διαβάζεις απλά αγνόησε το. Επιτέλους σταματήστε και οι δύο τις άγονες αντιπαραθέσεις και γράψτε κάτι που αφορά στην ενημέρωση αλλιώς είναι προτιμότερο να μην γράφετε τίποτα

neomelos1

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
1.305
Πόντοι
1.011
Πρωινή στοχευμένη σήμερα σε Φωκαίας, πέρασα Φ25 Άνω με την γνωστή Βερόνικα. Η συζήτηση που μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους:

Βερόνικα: Δουλεύω σήμερα και αύριο και μετά φεύγω.
- Και πού πας?
- Εκεί που δουλεύω τώρα. Sofia
- Και πότε θα μας ξανάρθεις?
- 2021.... καλοκαίρι. Μπορεί και χριστούγεννα, αλλά όχι για δουλειά.

Κατά τα γνωστά για τους παλιούς, άνω του μετρίου υπηρεσίες. Έχει ξαναμπεί το OWO στο πρόγραμμα, τελείωμα ούτε στόμα, ούτε σώμα, δάχτυλα καθόλου. Καλή επικοινωνία. Η υπηρεσία στο 10λεπτο max. φώναξε. Σεντόνι υπερβρώμικο, δωμάτιο μέτριο.

Πέρασα επίσης από Φ17Β (Άνω) για να δω την νέα άφιξη. Το όνομα αυτής Νάταλι. Πολύ ωραίο σώμα με δυνατό σημείο τον κώλο, επίπεδη κοιλία, καθόλου βυζί. Πρόσωπο τίποτα τρελό, φρέσκο και νεανικό όμως. Πρόγραμμα OWO ανακοινώθηκε. Εκ Ρουμανίας είπε η υπηρεσία, μου φάνηκε πιο πολύ για Αλβανία, αλλά μικρή σημασία έχει.

Καλές βόλτες :sunglasses:

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα γενικότερα δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον ή νεώτερο που θα μπορούσα να σας αναφέρω για την πιάτσα καθώς δεν έχει νόημα να αναφερθώ στις ίδιες μέτριες κοπέλες που δούλευαν και την προηγούμενη εβδομάδα και τους μήνες που πέρασαν,χθες τα μεσάνυχτα που πέρασα μια βόλτα από Φυλής μιλάμε για κατάσταση αποσύνθεσης τα περισσότερα μαγαζιά κλειστά ούτε τον Δεκαπενταύγουστο δεν ήταν έτσι.

Μια δυο περιπτώσεις θα αναφέρω
Α) Κωνσταντινουπόλεως 166Α η γνωστή Μιλφ Αλεξία η ψηλή άλλαξε βάρδια και θα είναι πρωινή αντί για νύχτα
Β) Στο Κολωνού 11 ισόγειο στην πρωινή βάρδια δουλεύει η Βιολετα μια ξανθιά κοπέλα νεαρή με κοντό καρέ μαλλί ωραίο σώμα αρκετά αξιόλογη πολύ ανώτερη από άλλες που θέλουν 20€ο

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Β) Στο Κολωνού 11 ισόγειο στην πρωινή βάρδια δουλεύει η Βιολετα μια ξανθιά κοπέλα νεαρή με κοντό καρέ μαλλί ωραίο σώμα αρκετά αξιόλογη πολύ ανώτερη από άλλες που θέλουν 20€ο

Στα 15 ή στα 10;

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666

loudeast1

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2012
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα,

αναζητώ την Όλγα το θωρηκτό από Εξηκιού..αν την εχει δει κανενας ας ενημερώσει!

Ευχαριστώ

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Καμιά καστανομάλλα με γυαλάκια προτείνει κανείς ;

Ahortagos141

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2018
Like
172
Πόντοι
1
Μαγκες ξερει κανεις αν εργαζεται η Σαρα απο Φωκαιας 25 3η βαρδια νομιζω?
γιατι ειμαι απο μακρια να μην ερθω τσαμπα
ευχαριστω εκ τον προτερων

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Πέρασα με Νάταλι από φωκαίας 17β 18 χρονών κατά τα λεγόμενά της. Γάλακτος!!! Σώμα λαμπάδα, αψεγάδιαστο, μικρό αλλά πολύ όμορφο στήθος και κωλαράκι να το γλείφεις μερόνυχτα. Φατσούλα καλή όχι κάτι το τρομερό, αλλά το κορμί για μένα παίρνει 10/10. Εμένα με ρώτησε αν θέλω ασκούφωτη ή όχι και στο πρόγραμμα δηλώνεται κανονικά η άφιλτρη. Τίμια και στον αγώνα. Στήνεται αριστοτεχνικά στα μπρούμυτα με τη λεκάνη τούρλα, θέα ανεκτίμητη. Για μια φορά αξίζει με χίλια.

backoffice

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
44
Πόντοι
0
Συναγωνιστές γεια σας! Την Ηλέκτρα από Φ109β ξλερετε αν δουλεύει αλλού; Πήγα αρκετές φορές σε διαφορετικές ώρες στο Φ109β και δεν την πέτυχα. Τελευταία φορά ήταν πριν τη καραντίνα.

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Πολυ ριμαντικη η ηλεκτρα.μια φορα της γαμαγα το κωλο σπαει η καποτα της το λεω και μου ειπε συνεχισε να γαμαςμεχρι που τελειωσα πανω της .αλλα καλο κοριτσι μου αρεσε να τη ξεκωλιαζω.που ειναι ξερει κανεις?

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
1.632
Πόντοι
206
Η Νάταλι στο 27Α πρέπει να ήταν. Δεν νομίζω στο 17Β.

• Like
Αντιδράσεις: 968

CalmSoul

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2020
Like
30
Πόντοι
0
Καλησπέρα,

Ευχαριστώ
Είναι στο βεργας 2 πρωινή η στο 6 κάτω πάλι πρωινή
Την πήρα σχετικά πρόσφατα.. Εμένα που μου αρέσουν οι γεματουλες στρουμπουλουδες γενικά ότι είναι με πιασίματα

Αλλά πολύ φαρδιά.. Δεν ένιωθα τίποτα κ γενικά ενώ με τις περισσότερες το ευχαριστιεμαι με τη συγκεκριμένη δεν..

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
της ζήτησα μα συνεχίσει λίγο ακόμα την πίπα δεν ένιωσε... μετά από λίγο της ζήτησα να κάτσει reverse cow girl πάλι δεν ένιωσε και έκατσε στα 4... στο τέλος τη ρώτησα που να τη χύσω και μου λεγε κάτι ακαταλαβίστικα σε συνδυασμό με χαζογελάκια

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.833
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φυλής 54α Αλεξάνδρα μελαχρινή κοπέλα, πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι,απλο πρόγραμμα.

Φυλής 54β Αριαννα ξανθιά παχουλη με 2αρι βυζι μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι,απλο πρόγραμμα.

Φυλής 56, 65α & 66δ κλειστά.

Φυλής 72   Κατερίνα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φυλής 74 δεξιά Άννα μελαχρινή μιλφ με πράσινα μάτια ψιλοκανονικο σώμα 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 74 αριστερά    Κατερίνα μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα κωλαρα 2αρι συν στητο βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε κ τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 59 κάτω Εβελινα καστανοξανθη κατσαρομαλλα σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 59 πάνω & 61 κλειστά.

Φυλής 65α Ρανια ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Φυλής 65β Αντι ξανθιά νταρντανα κατσαρομαλλα με 2.5αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 84α Έλλη μελαχρινή κοντή σώμα με πιασίματα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 84β κλειστό

Φυλής 86α Άντζελα το μελαχρινο κοντοπουτανο ζυμαράκι με κανονικό σώμα σχεδόν 3αρι βυζι τατουάζ κορώνα στη δεξιά κλειδα, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 86β κλειστό.

Φυλής 67 Αλισια ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 3-3.5αρι βυζι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 69α κλειστό.

Φυλής 69β Άννα η Πολωνεζα ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, πολλά τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. 

Φυλής 71 Νανσι καστανή κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα ωραίο κωλαράκι 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 71α  Στέλλα ξανθιά μιλφ κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, πρωκτικο και αυταρχικό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.833
Πόντοι
46.232
σφηνάκι live

Φιλιππιδου 11β Άννα η "πορνοσταρ" μελαχρινή σώμα με πιασιματακια 1.5αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φιλιππιδου 11α Καρολίνα ξανθιά πιτσιρικά παχουλη με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.833
Πόντοι
46.232
live update

Φυλής 66δ Ραμονα ξανθιά κοπέλα με κοντό μαλλί κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι και Ρενάτα μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν κ παρτουζα με 30 ευρώ όπου όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία κάνουν και "ελαφρύ" λεσβιακο...

loudeast1

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2012
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα,

Ευχαριστώ
Είναι στο βεργας 2 πρωινή η στο 6 κάτω πάλι πρωινή
Την πήρα σχετικά πρόσφατα.. Εμένα που μου αρέσουν οι γεματουλες στρουμπουλουδες γενικά ότι είναι με πιασίματα

Αλλά πολύ φαρδιά.. Δεν ένιωθα τίποτα κ γενικά ενώ με τις περισσότερες το ευχαριστιεμαι με τη συγκεκριμένη δεν..

Περασα απο βεργας εχθες δεν ηταν εκει..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom