Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 349 άτομα (36 μέλη και 313 επισκέπτες)

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Μετα απο πολλες μερες αποχης απο τα σκατομπουρδελα που σταματησα να επισκεπτομαι τελικα ενα φιλαρακι ειχε καυλες και πηγαμε μαζι σαν παρεα βεβαια με το δικο του αμαξι μην εχουμε ντραβαλα οπως μου ειχε συμβει και ακομα ποναω.
Ο μονος λογος που πηγα ξανα ητανε μονο και μονο για να δουμε την καινουργια κορασδια στο στουντελο λιοσιων πρωτο οροφο.
Ονομα Μονικα απο ρωσια και ηλικια 22 χρονων.
Πετιτ κοριτσακι λεπτο σωμα με καλες αναλογιες οχι χυμαδι με κιλα να κρεμονται και πατσες.
Μικρο βυζακι αλλα στητο μια χαρα.Ομορφο προσωπο επισης και στα του αγωνα ολα καλα τελεια θα ελεγα.Ακαποτη πιπα που δεν εκανα και χυσιμο στα βυζια της.
Πολυ καλη συμμετοχη ολοα ομορφα.Δεν εκανα μπουρδελοτσαρκα γιατι με χαλαει το ολο θεμα με ολες αυτες τις σακαφλιορες και παλιομπαζα ασεμε μη σιχαινομαι παλι με ολα αυτα που κυκλοφωρουνε.Καταδρομικη μονο για Μονικα εκανα και επεσα διανα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Αδέρφια σύντομα έρχομαι Αθήνα αν έχετε όλη την καλή διάθεση θα ήθελα να μου προτείνετε διευθύνσεις με μπουρδελα σε αυτά που ψάχνω: να είναι πρωί μέχρι μεσημέρι, να δέχεται γλειψηματα, γλωσσοφιλο, γαμιση μπρος πίσω, χυσιμο στόμα, ακαποτα πίπα, και να μην είναι λεπτή να έχει λίγα πιασηματα δεν με νοιάζει η φάτσα ούτε ηλικία ελπίζω να μην ζητώ πολλά Ευχαριστώ

φανταζομαι οτι δεν εχεις ακουσει κατι για κονδυλωμτα κτλ ετσι? αν η τανα εχει παρει ακαποτη πιπα σε ατομο με κονδυλωματα και μετα κανεις γλωσσοφιλο τι καλα που θα ειναι!
επισης το να γλυψεις το αιδοιο καποιας και να ειναι τιγκα στα κονδυλωματα θα σε κανει και φορεα μεταδοσης τους,

απορω πως σκεφτονται μερικοι!!!

οχι δεν ζητας πολλα.απλα πας γυρευοντας...

φιλε μηπως εισαι καινουριος; ακαποτη πιπα και 69 ειναι το προγραμμα ας πουμε στο 50% των μπουρδελων, στο 90% των στουντιο και στο 99% των callgirl. Γεμισαμε κατακουζηνους εδω μεσα, ασε εμας να ανησυχουμε για τα αφροδισια. Εσυ οταν γαμας στα βρωμομπουρδελα να ντυνεσαι με σακουλες σκουπιδιων απο πανω μεχρι κατω....

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.182
Πόντοι
2.477
Εχει συναντησει καποιος την Μαρια νυμφομανη απο το Μεγαλου Αλεξανδρου κουρτινατο?

tatagliamario(1)

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα
Να ρωτήσω η Εβελίνα από Αχαρνών 85 που χάθηκε ;

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
825
Πόντοι
81
Είχα ρωτήσει την τσατσά για την Μαρία και μου είπε οτι έφυγε για την πατρίδα και δεν θα ξαναγυρίσει. Και εγώ την ειχα χάσει. Μάλλον σταμάτησε οριστικά.

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Πέρασα πριν λίγο με Άντζελα από Φυλής 86 πάνω... έχει μαυρίσει κι έχει γίνει τέρμα καύλα ρε φίλεεε! Αν μπορούσες να συνεννοηθείς κιόλας μαζί της θα γινότανε στανταράκι νομίζω

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Πέρασα πριν λίγο με Άντζελα από Φυλής 86 πάνω... έχει μαυρίσει κι έχει γίνει τέρμα καύλα ρε φίλεεε! Αν μπορούσες να συνεννοηθείς κιόλας μαζί της θα γινότανε στανταράκι νομίζω

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261

Που ηταν το προβλημα συννενοησης ακριβως, γιατι και εγω εχω περασει με τη συγκεκριμενη και μεχρι στιγμης δεν ειχα θεμα.

Thanosm(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Αυγ 2020
Κριτικές
23
Like
865
Πόντοι
1.011
Καλησπέρα αλάνια γνωρίζει κανείς που θα βρώ την Αννη και τη βάρδια?

Kostas21_

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2019
Like
40
Πόντοι
0
Καλησπέρα....Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να γλυψω την Άννα απο Φιλιππίδου αλλα δεν ειμαι σιγουρος ακομα γιατι ψιλό φοβαμαι....Εχει κανεις καμια άποψη να με βοηθήσει να μ πει...Ευχαριστω

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Καλησπέρα....Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να γλυψω την Άννα απο Φιλιππίδου αλλα δεν ειμαι σιγουρος ακομα γιατι ψιλό φοβαμαι....Εχει κανεις καμια άποψη να με βοηθήσει να μ πει...Ευχαριστω

Να φοράτε μάσκα.Απόφυγε τα γλειψίματα.

Συνημμένα

• face-masks.jpg
    face-masks.jpg
    60,7 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Like
Αντιδράσεις: 968

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261

το zero risk ειναι αν κατσεις σπιτι σου και δε βγαινεις καθολου παντως.
η εικονα δηλαδη ειναι λανθασμενη :tooth:

CalmSoul

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2020
Like
30
Πόντοι
0

Άστο διάβολο ρε φίλε πια άστο διάβολο δηλαδή μας τα έχεις κάνει τσουρέκια με την μάσκα σου και τις φοβίες σου αντε μπράβο..

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
Να το γλύψεις το μωρό συναγωνιστή..Μπουρδελιάρης χωρίς ρίσκο είναι σα μπιφτέκι χωρίς μουστάρδα...:wink:

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386

Άστο διάβολο ρε φίλε πια άστο διάβολο δηλαδή μας τα έχεις κάνει τσουρέκια με την μάσκα σου και τις φοβίες σου αντε μπράβο..
. Μπορείς να μην πετάγεσαι;;;

Επίσης εάν νιώθεις ότι σε κουράζω, αγνόησε με.

CalmSoul

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2020
Like
30
Πόντοι
0

μου λες να μην πεταγομαι οταν ΕΣΥ πεταγεσαι και λες στον αλλο να φορα μασκα και να κανει οτι κανει με προφυλαξη ..ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ? ηλιθιε ε ηλιθιε.
οτι γουσταρει θα κανει..

πεταγεσαι καθε τρεις και λιγο και αναφερεις οτι βλακεια εχεις μες το κεφαλι σου..
λες και μας νοιαζει και μας ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙΣ ΤΟ ΛΙΟΣΙΩΝ 73

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.182
Πόντοι
2.477
Είχα ρωτήσει την τσατσά για την Μαρία και μου είπε οτι έφυγε για την πατρίδα και δεν θα ξαναγυρίσει. Και εγώ την ειχα χάσει. Μάλλον σταμάτησε οριστικά.

Ευχαριστω!

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386

μου λες να μην πεταγομαι οταν ΕΣΥ πεταγεσαι και λες στον αλλο να φορα μασκα και να κανει οτι κανει με προφυλαξη ..ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ? ηλιθιε ε ηλιθιε.
οτι γουσταρει θα κανει..

πεταγεσαι καθε τρεις και λιγο και αναφερεις οτι βλακεια εχεις μες το κεφαλι σου..
λες και μας νοιαζει και μας ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙΣ ΤΟ ΛΙΟΣΙΩΝ 73

Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να με προσβάλεις.

Επίσης, εάν θέλω να αναφέρομαι στο Λιοσίων 73 ή στο Φιλιππίδου 11Β,είναι δικαίωμα μου..

Μπορεί εσύ να κουράστηκες να με ακούς, όμως αυτό ΔΕ σημαίνει ότι άλλοι δε θέλουν να με διαβάζουν..

Δεν είναι δικό σου το site για να καθορίσεις τι θα λέω εδώ μέσα. Δε θα μου πεις εσύ τι θα κάνω στο κάτω κάτω. Άιντε. Αλλιώς διαγράψου από το site..

Πού με βρίζεις και από πάνω εδώ και μέρες, χωρίς να έχω δώσει δικαίωμα.

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Σόρρυ ρε παιδιά, αλλά μου τη βαράει στο κεφάλι όταν κάποιος με βρίζει συνέχεια.. Ο κάθε...... Μην πω γιατί θα φάω μπαν..

CalmSoul

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2020
Like
30
Πόντοι
0
εχω ΚΑΘΕ δικαιωμα να σε προσβαλω οταν εσυ θεωρεις οτι εχεις ΚΑΘΕ δικαιωμα να λες οτι θες επειδη απλα εισαι ηλιθιος...
ετσι οπως εσυ ενοχλεις εμενα και ΠΟΛΛΟΥΣ ακομη με τις ηλιθιοτητες σου για μασκες και με τις ερωτησεις σου ΣΥΝΕΧΕΙΑ ξανα και ΞΑΝΑ για το που ειναι ασφαλες λες και εισαι κανα κοριτσακι που μολις του τελειωσε η περιοδος και φοβαται να βγει εξω βολτα μονο του...
βλαμμενε ε βλαμμενε... τις θεωριες σου κρατα τες για εσενα και μην πεταγεσαι σαν βλαμενος συνεχεια...
ο αλλος ζητησε καποια κοπελα φυλης και του προτεινεις λιοσιων...ποσο βλαμμενος.. ποσο?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom