You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
METAKSOURGIAKOS13
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα φίλοι συναγωνιστές , τα πράγματα έχουν αρχίσει πλέον και γίνονται ακόμα πιο ζόρικα κάτι πρέπει να γίνει με τους οίκους και τα στούντιο γιατί με τις Ελληνίδες στα μπαράκια όλες την έχουν δει ντίβες μέχρι κανα τηλέφωνο είναι και μετά δεν απαντάνε ή βρίσκουν μια δικαιολογία για να σε ξεπετάξουν σε αντίθεση με τις ξένες , πλέον φλερτ δεν υφίσταται στις μέρες μας εκτός εάν είσαι διάσημος ή έχεις χρήματα ή εάν βρεις καμία ξένη για ons
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Μακριά από εκεί και αγαπημένοι που λέει και ο λαόςΚατέβηκα δυο φορές μετά την άρση των μέτρων.. ειλικρινά η απόλυτη "παρακμή" τύπε μου!
Ήταν που ήταν άθλια η κατάσταση στην περιοχή τώρα μετά τον κορωνοϊό, ούτε απ'έξω ΔΕΝ είναι να περνάς!
Νομίζεις πως βρίσκεσαι σε άλλη χώρα πραγματικά.. άσε για την βρωμιά και τα νοσήματα που άνετα μπορεί να κονομήσει κάποιος!
Προσωπικά πάρα πολύ δύσκολα θα ακουμπήσω τα χρήματά μου "ξανά" στην ευρύτερη περιοχή.
Να δούμε πότε θ ανοίξει η φυλής και τα δρομάκια της που εκεί πετύχαινες και κάτι αξιοπρεπές αδερφέ
bill magkas
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2018
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλημερα. δηλαδη 15 ευρω ειναι τωρα?
GroundZero
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2020
- Like
- 156
- Πόντοι
- 0
Λέω να κατέβω αλλά έχει καταντήσει η Ιάσωνος πιο πολυσύχναστη και απ'την Ερμού σε περίοδο Χριστουγέννων...
4_EVER_ALONE
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2020
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδια στην αθηνα τα μαγαζακια ειναι ανοιχτα?
spirtoulis(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.157
- Πόντοι
- 386
Μέτρα για τον κορονοϊό έχουν πάρει στα μπουρδέλα ;;;
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
έχω πάει κάποιες φορές Μεταξουργείο αλλά και πιο παλιά Μενάνδρου σε οίκους ανοχής , πάντα εκεί κάτι με χάλαγε !!! Βέβαια πέτυχαινα καλές υπηρεσίες στο 10αρικο η 15αρι !!!αλλα ο τρόπος των τσατσάδων και τα άτομα που περίμεναν σαλόνι ( Πακιστανοί και τσιγγάνοι κύριος !!!) με έκανε και χαλίομουνα !!! Φυλής και μόνο φυλής βέβαια και εκεί έχει χαλΑση το πράγμα αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό σε σχέση με το Μεταξουργείο εννοώ !!! Γιατί αν σύγκρινεις μη φυλής τώρα και το 2007 η και πιο παλιά ...η διαφορά είναι πολύ μεγάλη προς το χειρότερο ...Μακριά από εκεί και αγαπημένοι που λέει και ο λαός
Να δούμε πότε θ ανοίξει η φυλής και τα δρομάκια της που εκεί πετύχαινες και κάτι αξιοπρεπές αδερφέ
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.910
- Πόντοι
- 736
έχω πάει κάποιες φορές Μεταξουργείο αλλά και πιο παλιά Μενάνδρου σε οίκους ανοχής , πάντα εκεί κάτι με χάλαγε !!! Βέβαια πέτυχαινα καλές υπηρεσίες στο 10αρικο η 15αρι !!!αλλα ο τρόπος των τσατσάδων και τα άτομα που περίμεναν σαλόνι ( Πακιστανοί και τσιγγάνοι κύριος !!!) με έκανε και χαλίομουνα !!!
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Φυλής και μόνο φυλής βέβαια και εκεί έχει χαλΑση το πράγμα αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό σε σχέση με το Μεταξουργείο εννοώ !!! Γιατί αν σύγκρινεις μη φυλής τώρα και το 2007 η και πιο παλιά ...η διαφορά είναι πολύ μεγάλη προς το χειρότερο ...
Ξέρεις ποιος την έκανε την ζημιά στην Φυλής, ε? Αυτό το ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ο Ζούγκλας που κάπου στο 2000 αν θυμάμαι καλά έκανε εκτενές ρεπορτάζ και φυσικά εξαφανίστηκαν όλες οι ξένες που ήταν παράνομες. Κι από τις 20χρονες δίμετρες μουνάρες Ρωσίδες ξαφνικά η Φυλής είχε κάτι ξερακιανές 40άρες Ελλεηνίδες! Έστρωσε η κατάσταση βέβαια από τότε αρκετά, αλλά εκείνες τις εποχές δεν τις φτάνει με τίποτα!
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.893
- Πόντοι
- 746
Μπορείς να γίνεις πιο κατανοητός μπας και καταλάβω τι θες να πείς. Ευχαριστώ.μη πας μεταξι.πιγενε αλλα πιγενα στα ουκρανικα 3μομα τους μ 20ρικο
SEGOVAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2020
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
εντομεταξυ αυτη που γαμησα δεν εκανε ελευθερο στοματικο κ μια μ σηκονοταν μια μου πεφτε τιποτα θα τσιμπαω κανα χαπακι αλλη φορα ετσι μισουλη.γιατι ετσι οπως τα κανανε γαματα της λεω κανε μου πιπα μωρηη μ λει οχι μωρο μ μπικες μουνη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις