Η πληροφορία ενός συναγωνιστή ότι είδε κάτι εξωπραγματικό στο Κολοκυνθούς -38 όροφο, μου κίνησε την περιέργεια
Στη μεσημεριανή μου σύντομη τσάρκα λοιπόν, είπα να περάσω από αυτό τον οίκο (μετά από πολλά χρόνια), για να δω τι παίζει. Αυτό που είδα, πραγματικά ξεπερνά κάθε φαντασία :S :S :S Εμφανίστηκε ένα πράγμα αγνώστου ταυτότητας και φύλλου, το οποίο είχε το πολύ 1,5 μ. ύψος, ζύγιζε πάνω από 120 κιλά, με τεράστιες πλάτες, και φυσικά με 3 εξογκώματα να προεξέχουν μπροστά, τα 2 βυζιά της και η κοιλιά της. Το χρώμα του δέρματος πολύ μελαμψό (ρομά), και περπατούσε με δυσκολία.
Ο εγκέφαλός μου έδωσε σήμα να σηκωθώ να εξαφανιστώ αμέσως, αλλά το σώμα μου είχε κολλήσει. Βασικά, είχα παγώσει ολόκληρος από αυτό που έβλεπα.
Με πλησίασε, και άρχισε να μου λέει το πρόγραμμα, ότι κάνει τα πάντα, μουνί - κώλο, και τη χύνω όπου θέλω ελεύθερα. Όταν την είδα από κοντά, διαπίστωσα ότι στο πρόσωπο ήταν πιο άσχημη ακόμα και από το σώμα της, ενώ το μουστάκι της μπορεί άνετα να το κάνει τσιγκελωτό
Φορούσε ένα πράγμα υφασμάτινο μακρύ, για να καλύπτει όσο το δυνατό περισσότερα. Όταν με πλησίασε, ειλικρινά φοβήθηκα, και κατάφερα να κουνήσω το σώμα μου και να σηκωθώ να φύγω.
Αυτή, όταν είδε ότι πάω να την κάνω, άπλωσε τις πλατάρες της μπροστά μου, για να με εμποδίσει, ενώ συγχρόνως πήγε να μου πιάσει τον πούτσο. Αηδιασμένος, της έπιασα με δύναμη το χέρι και της το απομάκρυνα, ενώ αυτή μου ξανατόνιζε ότι μπορώ να τη χύσω χωρίς καπότα όπου θέλω.
Έφυγα σχεδόν τρέχοντας, πάλι καλά που δεν κουτρουβάλησα στις σκάλες, και μου πήρε αρκετά λεπτά να συνειδητοποιήσω τι είχα δει.
Μπορεί να μου αρέσουν οι cult καταστάσεις, και να έχω πάει με αρκετές χοντρές, γριές και άσχημες, αλλά αυτό ξεπερνάει κάθε όριο.
Όταν συνήλθα, έφερα στο μυαλό μου τις πιο μπαζόλες πόρνες που έχω πάει, και ειλικρινά, ακόμα και η πιο άσχημη από αυτές, φαντάζει Monica Belluci μπροστά της.
Για να μη σχολιάσω ότι αποτελεί υγειονομική βόμβα, αφού λέει αναλυτικά στο σαλόνι ότι κάνει τα πάντα από όλες τις τρύπες ακάποτα.
Τι να πω....ότι σχόλιο και να κάνω, είναι λίγο. Άραγε, υπάρχει άνθρωπος που θα πήγαινε με αυτό το πράγμα ??