ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
τι τυπεΌπως και να έχει μακρυά...
πεφτει μακρυα να τρεχεις τετοια ωρα :S :S :S
τι τυπεΌπως και να έχει μακρυά...
ΠΑω στοιχιμα βασικα ειμαι τοσο σιγουρος που τωρα πλενει το πουλι του απο το δυσοσμο και εφυγε για εκει.τι τυπε
πεφτει μακρυα να τρεχεις τετοια ωρα :S :S :S
Καλώς όρισες μετά από τόσα χρόνια! Περιμένουμε κι άλλες ενημερώσεις από κανένα νέο προφίλ όμως...Επιστροφή στην πιάτσα μετά απο καιρό ...
Πολλοί νόμιζαν ότι "έχουμε" χαθεί ...
Άλλοι(ες) κρύφτηκαν στα κουζινάκια τους στο πέρασμα μας ...
[size=18pt]Μόνο στην πιάτσα αγαλλιάζει η ψυχή μου ![/size]
Έτσι δυνατό σε θέλω φίλεΌπως και να έχει μακρυά...
Από την στιγμή που έκανα και ξανά έκανα εξετάσεις και είμαι καθαρός ,δεν μπαινο καν σε πειρασμό τύπε μου !!Έτσι δυνατό σε θέλω φίλε
Μακρυά από τους πειρασμούς :S :S :S
Μια καλη πληροφορια να σας δωσω στο Μαγνησιας 1 το πρωι δουλευει η Τζουλια που εχει δουλεψει στο παρελθον στην Ρεμουνδου 21 κατω φουλ προγραμμα εκτος κολου, και η γνωστη Ντιανα φουλ τα παντα απογευμα
Το μαγαζι θα ειναι ανοικτο απο 9:00 το πρωι μεχρι 12:00 την νυχτα
Αψηφώντας το τσουχτερό κρύο, αποφάσισα χτες το βραδάκι να πάω μία πολύ μικρή τσάρκα στα τσιμπουκάδικα της Διδύμου:
Διδύμου 18Β: 2 κοπέλες, ένα πολύ μέτριο milf (όνομα δεν συγκράτησα) και η Βικτώρια, μία κοπέλα αγνώστου εθνικότητας, το παρουσιαστικό της οποίας σε προϊδεάζει ότι η συγκεκριμένη το έσκασε από το πλησιέστερο νεκροτομείο.
Διδύμου 18Α: Η Αλιόνα, η οποία έχει πάρει κιλά και έχει ενισχύσει και άλλο τις βυζάρες της. Τα κιλά αυτά της πάνε πάρα πολύ, κάνοντάς την το πιο έκφυλο gilf της πιάτσας.
Διδύμου 16Α: 2 milf μπάζα.
Διδύμου 20: Κλειστό
Διδύμου 22: 2 κοπέλες, η Αγγέλα, την οποία δεν είδα γιατί ήταν στο δωμάτιο και η Στέλλα, η καινούργια νόστιμη κοπέλα. Όσο περίμενα, μπήκαν δύο άνδρες αραβικής καταγωγής, τους οποίους δεν έδιωξε η τσατσά.
Αλκιβιάδου 16Α: Η Κατερίνα, ένα τρίμπαζο, το οποίο για να σε δελεάσει να περάσεις μέσα σου λέει ότι προσφέρει γλυφοκώλι και χύσιμο στο πρόσωπο.
Αλκιβιάδου 16Β:Κλειστό
Αλκιβιάδου 16Γ:Κλειστό
Γυρίζοντας στο σπίτι μου, έκανα μία στάση και βόλτα στο Μοναστηράκι. Στην περιοχή του Ψυρρή είχε αρκετό κόσμο. Αυτό που μου έκανε εντύπωση με προβλημάτισε και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας ήταν το εξής: Περνώντας έξω από το Σερμπετόσπιτο είδα αρκετά νέα παιδιά, έως 24 ετών, το μεγαλύτερο, να περιμένουν μέσα στη νύχτα, στην ουρά, με την θερμοκρασία στους 5 βαθμούς κελσίου, μήπως αδειάσει κάποιο τραπέζι για να κάτσουν να φάνε μία πάστα. Ειλικρινά, πρέπει να μισείς τον εαυτό σου και να σε είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά, όταν ήσουν παιδί, για να συμπεριφέρεσαι έτσι. Όλοι είμασταν κάποτε νέοι, αλλά αυτό που συμβαίνει στις μέρες μας είναι άλλο τραγικό. Τέτοια πρόβατα, τέτοια μάζα και τέτοια τηλεοπτικά θύματα δεν έχουν ξανά υπάρξει.
τύπε τώρα που καθάρισες την ψωλή σου και έκανες επανεκκίνηση...αναθεώρησες τις πορνοτακτικές σου και ωρίμασες σαν μύστης...δεν αλλάζεις και το άβαταρ σου?Από την στιγμή που έκανα και ξανά έκανα εξετάσεις και είμαι καθαρός ,δεν μπαινο καν σε πειρασμό τύπε μου !!
Γυρίζοντας στο σπίτι μου, έκανα μία στάση και βόλτα στο Μοναστηράκι. Στην περιοχή του Ψυρρή είχε αρκετό κόσμο. Αυτό που μου έκανε εντύπωση, με προβλημάτισε και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας, ήταν το εξής: Περνώντας έξω από το Σερμπετόσπιτο είδα αρκετά νέα παιδιά, έως 24 ετών, το μεγαλύτερο, να περιμένουν μέσα στη νύχτα, στην ουρά, με την θερμοκρασία στους 5 βαθμούς κελσίου, μήπως αδειάσει κάποιο τραπέζι για να κάτσουν να φάνε μία πάστα. Ειλικρινά, πρέπει να μισείς τον εαυτό σου και να σε είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά, όταν ήσουν παιδί, για να συμπεριφέρεσαι έτσι. Όλοι είμασταν κάποτε νέοι, αλλά αυτό που συμβαίνει στις μέρες μας είναι τραγικό. Τέτοια πρόβατα, τέτοια μάζα και τέτοια τηλεοπτικά θύματα δεν έχουν υπάρξει ξανά.
Δυστυχώς όχι.Μήπως είδες αν είναι δίπλα η Βερόνικα ;
Ποιο είναι το Σερμπέτοσπιτο ρε μάγκες??Χαχαχα, φιλε αυτο με το Σερμπετόσπιτο δεν υπάρχει μιλάμε για χρήμα όχι αρχίδια και να πω οτι αξίζουν τα γλυκά, πάει στο διάλο γιατί το μόνο καλό του είναι ότι μαζεύει πολύ μουνίδι το μέρος.
Ειχα κ γω την ιδια απορια.Ποιο είναι το Σερμπέτοσπιτο ρε μάγκες??
ωραίος... αλλά ποία είναι αυτή η Μόνικα? Καινούργια κοπέλα?Σήμερα το μεσημέρι δοκίμασα την Μόνικα από Βέργας 7. Για όσους τους αρέσουν οι βυζαρούδες και οι κωλαρούδες να σπεύσουν. Η νεαρά είναι τούμπανο με κωλάρα στρογγυλή που την δίνει απλόχερα, βυζάρες 5άρες σφιχτές που θες όλη την ώρα να τις γλύφεις και ωραίο πρόσωπο με σέξι καρέ μαλλί. Φιλιά στο στόμα δεν δίνει, κάνει 69 και ελεύθερο στοματικό δεν κάνει. Προκαταρκτικά στα όρθια, μου γύρισε την κωλάρα της και τριβόταν πάνω στο εργαλείο. Μετά χάθηκα στις βυζάρες της και την πήρα από κώλο και μουνί σε διάφορες στάσεις μέχρι το τελείωμα.
θέλω να γαμησω το στομα της τζενης! απο άγκυρας μιας κ οι αλλες δν το χουν στη πιπα.κ θα ξαναπαρω την αντριανα απο χωματιανου μεγαλο σκαλωμα θέλω την κωλαρα κ την γλώσσα της όπως κ της τατιανας απο διδυμου 8!