Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 381 άτομα (33 μέλη και 348 επισκέπτες)

mela33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2016
Κριτικές
15
Like
2.348
Πόντοι
491
Τελικα κ τα σπιτάκια με τα ντουζακια εχουν την χάρη τους.Βανέσα η κοπέλα ορμωμενη εκ Βενεζουελας. Ψιλή πλημμυρισμένη απο ομορφα τατουαζ μελαμψη κορμαρα με απεχτα μαλλια σγουρα μακριά βγαλμενα απο παραμύθι προσωπο εξαιρετικό ειδικά οταν στον περνει μεσα στο απολυτα αισθησιακό της στομα και σε κοιταζει ενω εσυ εχεις μπροστα σου μια γυναικα κορμαρα με χυτα αληθινά μαλλια βλεμμα να σαστιζεις κατι αναμεσα σε γυναικα κ έφηβη και ολα αυτα με το καυλι μου κάγκελο να χορπιδα απο γωνια σεω γωνια του στοματος της. Ντουζ πριν ντουζ μετα, εφυγα ανάλαφρος μπορω να βρω καποια μείονβ για την Βανέσα δεν θα το επιχειρήσω ουτε στο ελάχιστο διοτι εφυγα αναλαφρος και χορτάτος απτην αγκαλια μιας υπέροχης γυναίκας. Καλο ξημέρωμα.

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
Ειναι πολυ γνωστη,φυλης και μετα μεταξυ...η ιρινα μας!αν την παρεις ολη νυχτα με το υπεραπλο που κανει...τι θα κανεις ολη νυχτα??

Αδέρφια δεν πρέπει να είναι η Ιρίνα μας γιατί δεν βλέπω κωλί στο πρόγραμμα και αυτή το δούλευε άνετα το κωλί της.

Θα το έβαζε στο πρόγραμμα για τα έξτρα φράγκα

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Πριν από λίγο :

Φυλ. 66α: Τατιάνα
Φυλ. 56 : Σοφία
Φυλ. 54ισ. : Ενα καλλιγραμμο ψηλο μαυρομαλλικο
Φυλ. 54 1ος : Νικόλ

Δια. 7α : Αλινα
Διδ. 8α: Η ξανθιά Ντιανα

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
Στο Μαγνησίας 1 απόγευμα, τέρμα η υπερφουλ γιαγιά Ντιάνα μετά από 7 χρόνια συνεχούς παρουσίας. Μιά εύσωμη τραβελόφατσα Ντέπη απλό και εξτρα, δε δοκίμασα.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Αδέρφια δεν πρέπει να είναι η Ιρίνα μας γιατί δεν βλέπω κωλί στο πρόγραμμα και αυτή το δούλευε άνετα το κωλί της.

Θα το έβαζε στο πρόγραμμα για τα έξτρα φράγκα
Η μοναδική περίπτωση να μην είναι αυτή είναι να πρόκειται για τη δίδυμη αδερφή της...    :cheesy:

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Εγώ την βλέπω σαν μαύρη αρκούδα και φοβάμαι!

Ε όχι και μαύρη αρκούδα !!
Αγριογούρουρο είναι η σωστή και ταιριαστή λέξη.

ετσι τυπε,για να λεμε και του στραβου το δικιο βεβαια.
οχι οτι τα αλλα σαπακια που το παιζουν call girls το αξιζουν και αυτη οχι.
απλα ειπε και αυτη, χαζη ειμαι να με γαμανε πακια για 5 ευρω,κατσε να κανομισω :S :S :S

Που θα πάει όσο και καλό πρόσωπο να δείξει στην αρχή θα της βγει η άσχημη συμπεριφορά του Μεταξουργείου και θα πατώσει.
Κάποιος πρέπει να την κλείσει και να της λέει για τότε που την έπαιρνε μαζί με τα πάκια και να έχει μια κρυφή κάμερα να τραβάει τα μούτρα της καθώς θα κάνει σαν χέζει κάνα καρπούζι.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Παιδιά στο Φυλής 109 η νελι είναι αυτή που πριν κάποιες ημέρες συζητούσαμε ότι εκδίδεται με το ζόρι κ ότι έγινε καταγγελία.. Περάστηκε κ αυτό στο ντούκου..

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Νωρίτερα το μεσημέρι κατά τής 14:00 πέρασα μια βόλτα από Φυλής 81 μιας και ήταν ανοικτό εκεί δούλευε μια νεαρή συμπαθητική κοπέλα Νελυ(Δεν είναι αυτή που αναφέρεται παραπάνω) με ωραία βυζιά και φάτσα σώμα με λίγα πιασίματα καλό η τσατσά την παρουσίασε ως Ρωσσιδα δεν την έχω δει άλλη φορά.
Προς στιγμή το σκέφτηκα να δοκιμάσω αλλά μετά τις τελευταίες δοκιμές που δεν είχα τα καλύτερα αποτελέσματα το ανέβαλα μήπως έχει εμπειρία κανείς με την συγκεκριμένη κοπέλα?

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Παιδιά στο Φυλής 109 η νελι είναι αυτή που πριν κάποιες ημέρες συζητούσαμε ότι εκδίδεται με το ζόρι κ ότι έγινε καταγγελία.. Περάστηκε κ αυτό στο ντούκου..

Που ξέρεις οτι εκδίδεται με το ζόρι?

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Το μεσημερακι στο Πιπίνου 118 για άλλη πήγαινα και μια καινούργια γαμισα τελικά.

Μια Λία ρωσιδακι 20 χρόνων με μαύρα ίσια μαλλιά σαν της Κλεοπάτρας. Ετσι και έτσι απο υπηρεσίες.

Θα βάλω κριτική σύντομα.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Το οτι εκδίδεται με το ζόρι εχει αναφερθεί κάποιες σελίδες ποιο πισω
απο καποια μελοι,οτι βγαίνει φοβισμένη στη θέα των πελατών κ της Τσατσας κ οτι έκλαιγε στη διάρκεια της συνουσίας..
είχε γίνει ολόκληρο θέμα κ οτι εγινε καταγγελία..
Αποκλείεται να λένε ψέματα ασάφειες αερολογίες τα μελοι της κοινωτητας..

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Το οτι εκδίδεται με το ζόρι εχει αναφερθεί κάποιες σελίδες ποιο πισω
απο καποια μελοι,οτι βγαίνει φοβισμένη στη θέα των πελατών κ της Τσατσας κ οτι έκλαιγε στη διάρκεια της συνουσίας..
είχε γίνει ολόκληρο θέμα κ οτι εγινε καταγγελία..
Αποκλείεται να λένε ψέματα ασάφειες αερολογίες τα μελοι της κοινωτητας..

Πού το ειδες το έκλαιγε? Τη γαμισε κανένας απο αυτούς που το συζητάνε? Πλάκα μας κάνεις ρε φιλαράκι?

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Αδέρφια δεν πρέπει να είναι η Ιρίνα μας γιατί δεν βλέπω κωλί στο πρόγραμμα και αυτή το δούλευε άνετα το κωλί της.Θα το έβαζε στο πρόγραμμα για τα έξτρα φράγκα
Αυτή είναι.

Σήμερα το πρωί.
Φυλής 109 κάτω.Αλίνα & Παολίνα.Η Παναχαϊκή με τον Φωστήρα.Πρώτη φορά έβλεπα την Παολίνα η οποία είχε αρκετή ώρα στο δωμάτιο.Ξανθιά,σπαστό μαλλί με δεσμίδες σπαστών τριχών να κρέμονται στις παρειές,γλυκό τσιμπουκοειδές πρόσωπο με χείλεα για πολλά τσιμπούκια.Πλην όμως πολλή πλαδαρότητα στους μηρούς.Ελεύθερο στοματικό και οι δύο.
Το 109-άνω ήταν ανοικτό αλλά δεν πήγα.

Φυλής 134 ισόγειο.Γκαμπριέλα εδώ και 4 χρόνια. Φτούσου πούστη μου!...Αυτή, παιδιά, η Γκαμπριέλα,κάποια μου θυμίζει!  :think:  Ποια όμως; Δεν μπορώ να θυμηθώ!... :think:
Φυλής 134 υπόγειο.Μηδέν.Μελαχροινή ατσούμπαλη προς το μελαμψό.Άγνωστη.Απλό πρόγραμμα.
Το 134-όροφος κλειστό
Στο Πιπίνου 65 δεν πήγα γιατί είχα ξενερώσει την προηγούμενη φορά μ΄εκείνη που είδα...μια κοντή και άσχημη.

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
Πού το ειδες το έκλαιγε? Τη γαμισε κανένας απο αυτούς που το συζητάνε? Πλάκα μας κάνεις ρε φιλαράκι?
εγώ μια φορά πήγα μαζί της ήταν στη αρχή μια χαρά ήταν .και πήρα και εξτραδακι χωρίς έχτρα χρήματα .τώρα αν την ξεκολιασαν οι ψωλαραδες που κανακεύονται για τα προσόντα τούς εδώ μέσα πως να μην κλαίει το κοριτσάκι .και δεν αναφέρομαι σε αυτόν που την είδε να κλαίει.

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Κανένας δεν την ειδε να κλαίει. Εψαξα το θέμα και ο μόνος που το αναφέρει είναι ο Ημεδαπός. Κάποιος έγραψε οτι την είδε να σαλωναρει σκυθρωπή. Όχι να κλαίει.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Διαβάστε στη σελίδα 7238 το γράφει ξεκάθαρα οτι δακρισε..
Για εμένα τα παιδιά δεν λένε ψέματα.. να δακρισε για αλλο λόγο μήπως λεω εγώ να θυμήθηκε κάτι μπωρει..
Εγώ δεν την γνωρίζω ούτε φυσιογνωμικά θα παω να δώ τι παίζει..

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Χθες στο πέρασμα μου απο μοντελοαλυσίδα πέτυχα την Νταϊάνα. Είχα πολύ καιρό να την δω και δεν την αναγνώρισα, νόμισα οτι ήταν νέα κοπέλα, η Σοφία συγκεκριμένα που δεν την έχω δεί ακόμα, και είπα θα φάμε καλά ωραίο μουνί η καινούργια, αλλά τελικά η Αλίνα έβαλε τα πράγματα στην θέση της λέγοντας μου οτι είναι η γνωστή Νταϊάνα της αλυσίδας. Όμορφη κοπέλα, μουνάρα θα έλεγα εμφανισιακά, την είχα δοκιμάσει μια φορά στην αρχή που είχε έρθει, αλλά είχα περάσει μέτρια μέσα στο δωμάτιο και δεν την ξαναδοκίμασα απο τότε. Θυμάμαι φώναζε πολύ καθώς την γάμαγα και εμένα κάτι τέτοια με ξενερώνουν  :-. Θα της δώσω σίγουρα κι άλλη ευκαιρία μιας και είναι μουνάρα, ελπίζω να έχει βελτιωθεί κάπως  :rolleyes:.

Επισκέπτης
τι βλεπω? ποδολαγνεις,κατουρημα,και σαδομαζο στα προγραμματα?

οταν της ζηταγα εγω ποδια και μου ελεγε δεν κανω μαλλον τα 10 ηταν λιγα

Αρα η πλειοψηφια τα κανει οτι ζητησετε και αρκετε που εχουν ωραιο κωλο και δεν τον δινουν

εαν γινουν σιτι τυρ τον κανουν ροδελα μετα

ατιμα χρηματα :rolleyes:

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Κατάθεση στην Άννα από φωκαίας 24 όροφος  :takethis: :takethis: :takethis:
20 χρονών, όπως μου είπαν, όμορφη, με 2+ βυζι, καλό σώμα και κωλαρακι :heavymetalbig:
Στο δωμάτιο πολύ τίμια, μιας και δεν μου σηκώθηκε στην αρχή  :-(, έκατσε δίπλα μου και μου είπε να κλείσω τα μάτια μου και να κάνει τα υπόλοιπα αυτή, πράγμα που έκανε  :hi:
Τσατσα κ και δωμάτιο μία χαρά, μάλιστα η τσα2 μου είπε γιατί τελείωσα τόσο γρήγορα  :think:. 20 λεπτά έκατσα, μαλλον το είπε για να με κάνει πελάτη
Τα υπόλοιπα στην κριτική  :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom