Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 163 άτομα (16 μέλη και 147 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Συμπληρώνω και με άλλα 2.

Στο Μαγνησίας 11 ήταν η Βικτώρια έχει εργαστεί παλιότερα στην μοντελοαλυσίδα και κατόπιν στα Φωκαίας 24-27 και Φυλής 200. Με μαλλιά καστανά ίσια κάτω απο τους ώμους,σώμα με λίγα πιασιματάκια (έχει πάρει κάποια κιλά) τατού ο σκορπιός στην κοιλιακή της χώρα.Κοπέλα πρόσχαρη.Σε πρόγραμμα κανονικό αλλά εμπλουτισμένο με φιλιά,αγκαλιές κλπ.

Στο Μαγνησίας 1 η Ρόζα πιο πολύ γνωστή και σαν Τζίνα η "Κορεάτισα" μιλφ,κοντή,με μαύρα μακριά μαλλιά,σχιστομάτα,σώμα ελαφρώς γεμάτο.Έχει περάσει από αρκετά μαγαζιά Πιπίνου 36,Μαγνησίας 1, Διδύμου 18,Κολωνού 47 στον όροφο κλπ.Σε ελεύθερο στοματικό.

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
ρε μαγκες η αλεξανδρα απο φ 66 η πιτσιρικα δουλευει γενικα δευτερη η τριτη βαρδια ?

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

monica-helen

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2017
Like
100
Πόντοι
0
ξερετε αν θα δουλευουν μουναρες σημερα σαββατο γιατι θελω να ξεχαρμανιασω
Γεια σου, έχεις γράψει κριτική για το 65 κατο για την Μονικα εννοούσες την ξανθιά σε απλό προγραμμα που δουλευη τα μεσάνυχτα ? Αν ναι τότε η κριτική σου έχει κάποια σφάλματα. :think:

• Like
Αντιδράσεις: Teksoz

analjunkie

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
32
Like
1.636
Πόντοι
1.086
Καλησπέρα χύστες. :hi:

Μια ενημέρωση κι από εμένα, από Φυλής, Διδύμου, και Φωκαίας, πριν λίγη ώρα:

Φ71Α, Νικόλ, μέτρια προς αδιάφορη παρουσία, η υπηρεσία υποδοχής την παρουσιάζει ως καινούργια κοπέλα, ωστόσο τα έχει τα χρονάκια της. Αν εξαιρέσει κανείς το ιδιαίτερο χρώμα των ματιών της, σαν σύνολο είναι μάλλον αδιάφορης εμφάνισης και υπηρεσιών.

Φ71Β, Μια ξανθιά μιλφο-γκίλφ, μάλλον με φουλ πρόγραμμα. Άμα τη εμφανίσει της στο σαλόνι, δεν έμεινα να ικανοποιήσω την περιέργειά μου…

Φ84 όροφος, η γνωστή Άννυ με τους σιλικονάτους βύζους, την κωλάρα, και το πρόσωπο με έντονα χαρακτηριστικά, με φουλ πρόγραμμα. Γινόταν λαϊκό προσκύνημα στο σαλόνι.

Φ86 ισόγειο, δύο κοπέλες, η Ρόξυ, με ωραίο σώμα και αξιογάμητη κωλάρα, που δυστυχώς δεν προσφερόταν στο μενού, και Τάνια, που δεν την είδα διότι ήταν στο δωμάτιο. Αμφότερες σε απλό πρόγραμμα με 69.

Φ86 όροφος, μια Ρωσίδα προ-μιλφ με ωραίο πρόσωπο και μέτριο σώμα με λίγα πιασίματα, σε απλό πρόγραμμα.

Φ69 ισόγειο, Τζούλια, ξανθιά χοντροκώλα με κυτταρίτιδα και μεγάλες βυζάρες, με 69 και κώλο στο μενού.

Φ59 ισόγειο, Μαρία. Γύρω στο 1.65, καστανά μακριά ίσια μαλλιά πιασμένα αλογοουρά, ωραίοι ευμεγέθεις μαστοί με καλοσχηματισμένες θηλές, συμπαθητικό πρόσωπο, και μέτριο, αλλά σφριγηλό κωλαράκι. Απλό πρόγραμμα.

Φ54 όροφος, Νάνσυ με το φιδίσιο κορμί με τους ωραίους ευμεγέθεις μαστούς και τις καλοσχηματισμένες θηλές και την αφράτη καλοσχηματισμένη κωλάρα που δεν χορταίνω να χουφτώνω. Απλό πρόγραμμα. Τιμήθηκε για πολλοστή φορά με τις ίδιες θετικές εντυπώσεις (δεν ξέρω αν έχει νόημα να υποβάλλω ξανά κριτική για την ίδια κοπέλα).

Φ 56 ισόγειο, Χριστίνα, όμορφη με γαλανά μάτια, καστανά μακριά μαλλιά, ευμεγέθεις βύζους και συμπαθητικό κώλο, με ωραίο απαλό δέρμα, σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66Δ, Χριστίνα, καινούργια κοπέλα μου φάνηκε, Ρωσσίδα μάλλον, ψηλή, με ωραίο πρόσωπο καστανό σπαστό μαλλί καρέ, ωραίο στήθος και καλό κώλο, σε απλό και αυτή.

Φ72 και Φωκαίας γωνία, μια ψηλή ξανθιά με ωραίο χαμόγελο, μικρό βυζί, αλλά καλούτσικο κώλο. Σε απλό πρόγραμμα.

Φ74 υπόγειο δεξιά, Τζώρτζια (η γνωστή από την οδό Φωκαίας), με κώλο στο μενού. Έχει τιμηθεί στο παρελθόν με πολύ καλές εντυπώσεις, αν περίσσευε και δεύτερο παράβολο, θα της έριχνα κι αυτής ένα μανίκι.

Φ74 υπόγειο αριστερά, μια κοντή κοπελίτσα με καστανά μαλλιά και μάτια, γλυκό πρόσωπο, φορούσε γυαλάκια, μικρά προς μεσαίου μεγέθους βυζάκια σε σχήμα λεμονιού, χαμηλός αλλά αφράτος κώλος, που δυστυχώς δεν προσφερόταν στο μενού. Απλό πρόγραμμα, χωρίς βιασύνες, όπως δήλωσε καθώς παρουσίαζε τον εαυτό της μόνη της στο σαλόνι.

Φωκαίας 17 ισόγειο, η κυρία Εύα παρουσίασε μια ψηλή Ρουμάνα με πληθωρικές καμπύλες. Ωραίο πρόσωπο, ευμεγέθεις μαστοί με καλοσχηματισμένες θηλές και αφράτος, ψηλός κώλος χωρίς κυτταρίτιδα. Δέρμα σφριγηλό μαυρισμένο άψογα με σολάριουμ (ψωλάριουμ). Σε απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 24 (λαβύρινθος), μια μιλφο-γκίλφ νταρντάνα Ρωσίδα με τεράστια μαστάρια που πρέπει να ζυγίζουν από 10 κιλά το καθένα. Τα πάντα εκτός κώλου.

Φωκαίας 27 όροφος, μια ξανθιά με πιασίματα και βυζάρες, αδιάφορη.

Διδύμου 7 δεξιά, Τζώρτζια, η γνωστή αφράτη κοπέλα με τις πολλές δερματοστιξίες στο σώμα της, το οποίο είναι σφριγηλό και διαθέτει αφράτο κώλο και μέτριο καλοσχηματισμένο στήθος. Το πρόσωπό της είναι χαρακτηριστικά στρογγυλό. Απλό πρόγραμμα.

Διδύμου 7 αριστερά, Αρίνα/Αλίνα (η γνωστή από το Φ56 ισόγειο), γλυκό στρογγυλό πρόσωπο, ωραίοι μαστοί μικρού προς μετρίου μεγέθους με καλοσχηματισμένες θηλές, και συμπαθητικός κώλος. Απλό πρόγραμμα.

Διδύμου 8 ισόγειο αριστερά, μια μιλφογκίλφ, τα πάντα εκτός κώλου. Προτείνεται για χύστες άνω των 50-55 ετών.

Αυτά από εμένα. Υγειαίνετε. :hi:

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.746
Πόντοι
6.255
Στην Ρεμούνδου 21α στον όροφο επέστρεψε η Άννα Σήμερα είναι απόγευμα και αύριο πρωί

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Mία μικρή ενημέρωση για την πρωινή βάρδια.

Στο Φυλής 109 στον όροφο ήταν η Ελένη,πρόκειται για την Ρωσόφωνη,μιλφ Αλιόνα απο το Ιάσωνος 46 όροφος και Μ.Α 21 όροφος.Ψηλή,με μαλλιά ξανθά κοντά,πρόσωπο τραχύ και κοκκινωπό απο τον ήλιο όπως η τουρίστριες.Σε ελεύθερο στοματικό.

Καλησπέρα να σας αναφέρω ένα σκηνικό που συνάντησα πριν λίγο,έχω δει εδώ και κάνα δυο μέρες φωτογραφίες από μια ωραία Μιλφαρα στο Dreamplace Θεσσαλίας 136 και έχω ψηθεί να δοκιμάσω πάω λοιπόν στο μαγαζί και η τσατσά μου παρουσιάζει την Αλιονα Μιλφ που αναφέρει ο professorx στην ενημέρωση του οπότε άνθρακες ο θησαυρός φυσικά έφυγα 50€πουλα είναι πάρα πολλά πάντως οι φωτογραφίες δεν είναι μουφα ίσως ελαφρώς επεξεργασμένες με περισσότερο φωτισμό

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646
Γεια σου, έχεις γράψει κριτική για το 65 κατο για την Μονικα εννοούσες την ξανθιά σε απλό προγραμμα που δουλευη τα μεσάνυχτα ? Αν ναι τότε η κριτική σου έχει κάποια σφάλματα. :think:
Άντε βρε νούμερο που θα μας πεις και τι θα γράφουμε

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Καλησπέρα να σας αναφέρω ένα σκηνικό που συνάντησα πριν λίγο,έχω δει εδώ και κάνα δυο μέρες φωτογραφίες από μια ωραία Μιλφαρα στο Dreamplace Θεσσαλίας 136 και έχω ψηθεί να δοκιμάσω πάω λοιπόν στο μαγαζί και η τσατσά μου παρουσιάζει την Αλιονα Μιλφ που αναφέρει ο professorx στην ενημέρωση του οπότε άνθρακες ο θησαυρός φυσικά έφυγα 50€πουλα είναι πάρα πολλά πάντως οι φωτογραφίες δεν είναι μουφα ίσως ελαφρώς επεξεργασμένες με περισσότερο φωτισμό
Όπου μας πιάσουν δηλαδή... :( Είναι δηλαδή σαν να τρως το ίδιο πιτόγυρο στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς ή στο ρεστοράν του Hilton... ;)

ΧΟΡΧΕ

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
140
Πόντοι
1
Στην αννυ λαικο προσκυνημα?οπως στις αρχες οταν ειχε ερθει? γτ ολο το χαρτι το μαζευει η βερονικα

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Όπου μας πιάσουν δηλαδή... :( Είναι δηλαδή σαν να τρως το ίδιο πιτόγυρο στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς ή στο ρεστοράν του Hilton... ;)
Ναι γεια σου.Και στο ίδιο χρονικό διάστημα περίπου.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.868
Πόντοι
216
Ξερει κανεις τι παιζει και ειναι κλειστο το φωκαιας 25 ??

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.186
Πόντοι
1.960
Φωκαίας 24 (λαβύρινθος), μια μιλφο-γκίλφ νταρντάνα Ρωσίδα με τεράστια μαστάρια που πρέπει να ζυγίζουν από 10 κιλά το καθένα. Τα πάντα εκτός κώλου.
Η πρωην Aida ειναι νυν Κορινα με 5αρια περιπου 2 κιλα το ενα

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686

Πληροφορία από τσα2 θα δουλεύει η Νταϊάνα στη μοντελοαλυσίδα
απο κυριακή 03.06.2018

Συναγωνιστής μου είπε ότι στην απογευματινή βάρδια
στη Βέργας ( στο 3 ; ) έφεραν πολύ δυνατή ρωσόφωνη κούκλα.
Πήγε κάποιος ;

Στο Αγκύρας 12α ήταν το απόγευμα οι ρωσόφωνες  Τζένη και  Μάρτα.
Πήρα τη Τζένη που στην ιππασία χτυπιόταν λες
και ήταν στο ροντέο !  :rockon:

Ωραίο δέρμα και καλό σώμα, πρόσωπο μιας συνηθισμένης κοπέλας
αλλά μέσα  πολύ κάβλα.

Γνωρίζετε που είναι η Σούζυ ;

Καλά να περνάτε.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
[quote author=Eisenfaust notid=102723 link=topic=26.msg8366814#msg8366814 date=1527935988
Διδύμου 22 : Μια οπτασία. Η Σόνια με τη σούπερ πίπα , που όσο πάει και ομορφαίνει . Γυναικάρα , με ωραίο στήθος . Είχε φοβερό χτένισμα που της πάει και την κάνει ακόμα πιο κούκλα.

[/quote]
Με σούπερ αεροπιπα θες να πεις γιατί αν θεωρείς ότι το να μην κάνει βαθύ λαρυγγι και να βάζει πολύ δόντι είναι σούπερ, δεν έχω να πω κάτι.
Γυναικάρα για την ηλικία της αλλά με περίεργο χαρακτήρα.
Επίσης δεν αφήνει να της ακουμπας τα μαλλιά γιατί έχει αραιωση.
Παιδιά γενικά να μην γράφουμε ύμνους για τα "κορίτσια" γιατί δεν βρίσκουμε τα 20ρικα στο δρόμο  :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom