Καλησπέρα χύστες.
Μια ενημέρωση κι από εμένα, από Φυλής, Διδύμου, και Φωκαίας, πριν λίγη ώρα:
Φ71Α, Νικόλ, μέτρια προς αδιάφορη παρουσία, η υπηρεσία υποδοχής την παρουσιάζει ως καινούργια κοπέλα, ωστόσο τα έχει τα χρονάκια της. Αν εξαιρέσει κανείς το ιδιαίτερο χρώμα των ματιών της, σαν σύνολο είναι μάλλον αδιάφορης εμφάνισης και υπηρεσιών.
Φ71Β, Μια ξανθιά μιλφο-γκίλφ, μάλλον με φουλ πρόγραμμα. Άμα τη εμφανίσει της στο σαλόνι, δεν έμεινα να ικανοποιήσω την περιέργειά μου…
Φ84 όροφος, η γνωστή Άννυ με τους σιλικονάτους βύζους, την κωλάρα, και το πρόσωπο με έντονα χαρακτηριστικά, με φουλ πρόγραμμα. Γινόταν λαϊκό προσκύνημα στο σαλόνι.
Φ86 ισόγειο, δύο κοπέλες, η Ρόξυ, με ωραίο σώμα και αξιογάμητη κωλάρα, που δυστυχώς δεν προσφερόταν στο μενού, και Τάνια, που δεν την είδα διότι ήταν στο δωμάτιο. Αμφότερες σε απλό πρόγραμμα με 69.
Φ86 όροφος, μια Ρωσίδα προ-μιλφ με ωραίο πρόσωπο και μέτριο σώμα με λίγα πιασίματα, σε απλό πρόγραμμα.
Φ69 ισόγειο, Τζούλια, ξανθιά χοντροκώλα με κυτταρίτιδα και μεγάλες βυζάρες, με 69 και κώλο στο μενού.
Φ59 ισόγειο, Μαρία. Γύρω στο 1.65, καστανά μακριά ίσια μαλλιά πιασμένα αλογοουρά, ωραίοι ευμεγέθεις μαστοί με καλοσχηματισμένες θηλές, συμπαθητικό πρόσωπο, και μέτριο, αλλά σφριγηλό κωλαράκι. Απλό πρόγραμμα.
Φ54 όροφος, Νάνσυ με το φιδίσιο κορμί με τους ωραίους ευμεγέθεις μαστούς και τις καλοσχηματισμένες θηλές και την αφράτη καλοσχηματισμένη κωλάρα που δεν χορταίνω να χουφτώνω. Απλό πρόγραμμα. Τιμήθηκε για πολλοστή φορά με τις ίδιες θετικές εντυπώσεις (δεν ξέρω αν έχει νόημα να υποβάλλω ξανά κριτική για την ίδια κοπέλα).
Φ 56 ισόγειο, Χριστίνα, όμορφη με γαλανά μάτια, καστανά μακριά μαλλιά, ευμεγέθεις βύζους και συμπαθητικό κώλο, με ωραίο απαλό δέρμα, σε απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66Δ, Χριστίνα, καινούργια κοπέλα μου φάνηκε, Ρωσσίδα μάλλον, ψηλή, με ωραίο πρόσωπο καστανό σπαστό μαλλί καρέ, ωραίο στήθος και καλό κώλο, σε απλό και αυτή.
Φ72 και Φωκαίας γωνία, μια ψηλή ξανθιά με ωραίο χαμόγελο, μικρό βυζί, αλλά καλούτσικο κώλο. Σε απλό πρόγραμμα.
Φ74 υπόγειο δεξιά, Τζώρτζια (η γνωστή από την οδό Φωκαίας), με κώλο στο μενού. Έχει τιμηθεί στο παρελθόν με πολύ καλές εντυπώσεις, αν περίσσευε και δεύτερο παράβολο, θα της έριχνα κι αυτής ένα μανίκι.
Φ74 υπόγειο αριστερά, μια κοντή κοπελίτσα με καστανά μαλλιά και μάτια, γλυκό πρόσωπο, φορούσε γυαλάκια, μικρά προς μεσαίου μεγέθους βυζάκια σε σχήμα λεμονιού, χαμηλός αλλά αφράτος κώλος, που δυστυχώς δεν προσφερόταν στο μενού. Απλό πρόγραμμα, χωρίς βιασύνες, όπως δήλωσε καθώς παρουσίαζε τον εαυτό της μόνη της στο σαλόνι.
Φωκαίας 17 ισόγειο, η κυρία Εύα παρουσίασε μια ψηλή Ρουμάνα με πληθωρικές καμπύλες. Ωραίο πρόσωπο, ευμεγέθεις μαστοί με καλοσχηματισμένες θηλές και αφράτος, ψηλός κώλος χωρίς κυτταρίτιδα. Δέρμα σφριγηλό μαυρισμένο άψογα με σολάριουμ (ψωλάριουμ). Σε απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 24 (λαβύρινθος), μια μιλφο-γκίλφ νταρντάνα Ρωσίδα με τεράστια μαστάρια που πρέπει να ζυγίζουν από 10 κιλά το καθένα. Τα πάντα εκτός κώλου.
Φωκαίας 27 όροφος, μια ξανθιά με πιασίματα και βυζάρες, αδιάφορη.
Διδύμου 7 δεξιά, Τζώρτζια, η γνωστή αφράτη κοπέλα με τις πολλές δερματοστιξίες στο σώμα της, το οποίο είναι σφριγηλό και διαθέτει αφράτο κώλο και μέτριο καλοσχηματισμένο στήθος. Το πρόσωπό της είναι χαρακτηριστικά στρογγυλό. Απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 7 αριστερά, Αρίνα/Αλίνα (η γνωστή από το Φ56 ισόγειο), γλυκό στρογγυλό πρόσωπο, ωραίοι μαστοί μικρού προς μετρίου μεγέθους με καλοσχηματισμένες θηλές, και συμπαθητικός κώλος. Απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 8 ισόγειο αριστερά, μια μιλφογκίλφ, τα πάντα εκτός κώλου. Προτείνεται για χύστες άνω των 50-55 ετών.
Αυτά από εμένα. Υγειαίνετε.