Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 406 άτομα (45 μέλη και 361 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φωκαίας 27Β πάνω Άννα κου λεπτή ωραίο κορμί με κάστανο σκούρο μακρύ μαλλί 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Φωκαίας 27Β κάτω Ναταλι ξανθοκαστανη λεπτή με 1.5αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 27α Χριστίνα ξανθοκαστανη λεπτή με 1.5αρι βυζι, ωραία μάτια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.
Φωκαιας 24 Ναταλί ξανθοκαστανη μιλφ με κοντό μαλλί κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι και Όλγα ξανθιά πιτσιρικά με μαλλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα μικρό βυζι, δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα παρα μόνο ότι δεν κάνει ότι η Ναταλι
Φωκαιας 25β κλειστό.
Φωκαιας 25α κλειστό.
Φωκαιας 19 Νικόλ καστανοξανθη χοντρή κατσαρομαλλα με 2αρι βυζι, τα πάντα εκτός πρωκτικου.
Φωκαιας 17β Κρίστι καστανή ψιλολιγνη με μικρό βυζι κσι πολλά τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Φλορα βετεράνος μελαχρινή μαυριδερή νταρντανα με πάρα πολύ μακρύ μαλλί 2αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα, την είχα πάρει πριν χρόνια στο Ξανθίππης με μέτριες εντυπώσεις μετά γύρισε σε διάφορα σπιτάκια με τελευταίο το Λιοσιων 73.
Φωκαιας 17α Μαρία μελαχρινή λεπτή με μικρό βυζι και Ντιαννα ξανθιά γεματουλα με 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα.
Φωκαιας 9 δεξιά Κατερίνα καστανοξανθη με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με πρωκτικο.
Φωκαιας 9 αριστερά Μαρία μελαχρινή λεπτή ωραίο κορμάκι 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Φωκαιας 7 υπόγειο δεξιά Σάρα ξανθιά παχουλη με 2αρι βυζι και Εμι καστανοξανθη με ωραίο λεπτό κορμί 2.5αρι βυζι τατουάζ στην ωμοπλάτη, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο.
Φωκαιας 7 υπόγειο ευθεία Έλενα ξανθιά κανονικό σώμα 2αρι βυζι υπέροχο κωλο, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε και αυταρχικό, στην πόρτα του μαγαζιού υπάρχει σελίδα με χειρόγραφη ανακοίνωση που γράφει ότι δουλεύει τις καθημερινές από τις 1500 μέχρι αργαμιση και τα Σάββατα από τις 1700.
Διδύμου 8α Αλεξάνδρου μελαχρινή πολύ λεπτή με ίσιο μακρύ μαλλί, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 8β Λίλιαν ξανθιά μιλφ κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινωνεται, όταν την έπαιρνα πάντως στο Ξανθίππης έκανε ελεύθερο στοματικό.
Διδύμου 7 αριστερά ριστερά Τατιάνα ξανθιά ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι κωλαρα, απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 7 δεξιά Τζωρτζιαννα καστανή με πολλά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 16 Αλινα μελαχρινή μιλφ χοντρή με πολύ ανοιχτή περιφέρεια 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό.
Διδύμου 18 υπόγειο Σοφία κοντουλα Βουλγάρα με κάστανο κόκκινο μαλλί κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο.
Διδύμου 18 ισόγειο Κατερίνα η Πολωνεζα χοντρουλα με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Διδύμου 20 Αναστασία ξανθιά χοντρουλα μιλφ με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό.
Διδύμου 22 Σονια καστανή μιλφ με υπέροχα 3.5αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.
Διδυμου 27 Αλιονα ξανθό μιλφογκιλφ κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι και Μαρία ξανθιά μιλφ κανονικό σώμα 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, αυταρχικό, επίσης κάνουν παρτουζα και λεσβιακο.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Γαμήσι με 10 ευρώ στο μετάξι..ούτε στη  ταιλανδη
που λέει κ ο συναγωνιστής ..
αλλά όμως στο Άμστερνταμ σχετικα μετα απο μια έρευνα που διαβαςα το γαμήσι στοιχίζει 2 ευρώ..

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.149
Πόντοι
1.936
Η βερονικα φιλε μου ειναι η τοπ εκει συμφωνα με την δικη μ γνωμη κ οσον αφορα το κωλοτρυπιδι της ειναι τρελαα και το δινει χωρις μα και μου και μαλακιες

...κατσε να γυρισει πρωτα.Σαν πολυ αργει το κορμι πατριωτη.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.149
Πόντοι
1.936
Γαμήσι με 10 ευρώ στο μετάξι..ούτε στη  ταιλανδη
που λέει κ ο συναγωνιστής ..
αλλά όμως στο Άμστερνταμ σχετικα μετα απο μια έρευνα που διαβαςα το γαμήσι στοιχίζει 2 ευρώ..

Η Ελλαδα ειναι στις πιο φτηνες χωρες στο γαμησι επι πληρωμη.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.149
Πόντοι
1.936

Δεν θα ειναι κσι καλο αν γινει χωρα σεξοτουρισμου το Ελλαδισταν.Θα ακριβυνουν οι τιμες και ο Ελληνας μπουρδελιαρης δεν θα βρισκει ουτε οροθετικια να ξεφορτωσει τα φλοκια του.Το καλο ειναι οτι καθε Ελλεηνιδα θα αρχισει τις βιζιτες και την πιατσα.Και κακα τα ψεματα υπαρχουν παρα πολλα καλα ντοπια κομματια.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.733
Πόντοι
41.129
Νεα παρουσια λοιπον στο Μεταξι που αυτη τη στιγμη βρισκεται στο Ιασ 20α. Ψηλη με καστανο μακρυ ισιο μαλλι και καλλιγραμα αδυνατα ποδια. Φοραει ενα λευκο δαντελωτο κορμακι. Καλη συμμετοχη και διαθεση. Τα υπολοιπα στην κριτικη. Βγαλτε το δεκαρικο και πατε. Μαζι της και η σκιννυ Ναταλι.  :hi:

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Και οι Πακιστανοι θεωρουνται τουριστες και γνωριζουν Αγγλικα...
Φιλε ηταν καλοντυμενοι,μοντερνο ντυσιμο,καλοκαιρινο βεβαια,βερμουδα φιρματη,μπλουζακι πολο,γυαλικο φιρματο ,φαινονταν καθαρα τουριστες ,με σακιδιο πλατης επισης φιρματο ,συγκεκριμενα ηταν στο κολωνου γωνιακο απεναντι απο το αιγυπτιακο καφενειο,δεν θυμαμαι νουμερο το μπουρδελακι με τους ροζ η σομον τοιχους(περιγραφη ε??)το ισογειο

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
Η Ελλαδα ειναι στις πιο φτηνες χωρες στο γαμησι επι πληρωμη.
  Ευτυχώς, γατί αν δεν υπήρχε κι αυτό μερικοί θα πηγαιναν στον τάφο χωρίς να έχουν πιάσει ούτε αστράγαλο απο γυυναίκα ,άλλο αν εδω παριστάνουν τους μεγάλους και περιζήτητους γαμιάδες και εραστές

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Αμερικανοπουλο γαμησε μια σαπια θειτσα ιασωνος 30. Τον περιμεναν σαλονι 2 φιλοι του.
ισχυει,απο Φλοριντα αν λεμε τους ιδιους,ουτε που πιστευαν οτι γαμουσαν με 10 ευρω, λιγοτερο απο μια εργατοωρα σις ΗΠΑ :S :S :S

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Μικρή πρωινή μπουρδελοπεραντζάδα
Διεξήχθη υπό αντίξοες συνθήκες καθώς σε όλα τα σπίτια ήμουν μόνος μου . Όπως καταλαβαίνετε σε κάθε σπίτι , τσατσά και ιερόδουλη να είναι πάνω από το κεφάλι μου και να δυσκολεύομαι να φύγω.  :S 
Φυλής 56-το πρώτο όπως κοιτάμε από αριστερά που είναι ισόγειο : Δούλευε η Νάνσυ, μετρίου αναστήματος με καφέ μαλλιά. Την είχα πετύχει το προηγούμενο Σάββατο στο Διδύμου 8 πάνω , ενώ δουλεύει και στο Διδύμου 7 απέναντι. Όπως είπα , έχει πολύ ωραίο σώμα για χούφτωμα αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο από πρόσωπο . Μόνο 69 από εξτραδάκια
Φυλής 54Β :το δεύτερο όπως κοιτάμε . Μια ψηλή κοπέλα . Στρογγυλό πρόσωπο , όμορφη . Φορούσε μωβ στρίνγκ που ταίριαζε με την εξώπορτα του οίκου

Φυλής 54 που ανεβαίνεις σκάλες : κλειστό

Διδύμου 16 υπόγειο : Η Αναστασία . Μια πολύ ενδιαφέρουσα ξανθιά μιλφ . Με ωραία επιδερμίδα . Και άλλη μια κοπέλα που ήταν στο δωμάτιο
Διδύμου 18Α : Καινούρια κοπέλα η Κατερίνα. Μόνο που δεν με έφαγε στο σαλόνι. Τα πάντα όλα με 20 ευρώ. Είναι ξανθιά , 40άρα, με μεγάλα βυζιά και αρκετά κιλά παραπάνω
Διδύμου 18Β υπόγειο : Ο τσάτσος Σάββας Κωφίδης μου παρουσίασε την Ελένη . Μελαμψή , ομορφούλα . Την έχω πετύχει και παλιότερα σε αυτά τα σπίτια. Φουλ πρόγραμμα , αλλά μέτριες κριτικές. Προσωπικά μου θυμίζει λίγο τη Χριστίνα , την καζακστανή . Επειδή τα δωμάτια ήταν άδεια και είχαν ανοιχτές τις πόρτες, το μάτι μου έπεσε στο δωμάτιο που είχα πάρει την Άννα τη σέρβα πριν 9 χρόνια  :'( . 
Διδύμου 20: Μια Αναστασία ρωσόφωνη. Ξανθιά 35-40 χρονών χοντρούλα. Υπήρχε και άλλη κοπέλα που ήταν σε δωμάτιο
Διδύμου 22 : Μια οπτασία. Η Σόνια με τη σούπερ πίπα , που όσο πάει και ομορφαίνει . Γυναικάρα , με ωραίο στήθος . Είχε φοβερό χτένισμα που της πάει και την κάνει ακόμα πιο κούκλα.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Διεξήχθη υπό αντίξοες συνθήκες καθώς σε όλα τα σπίτια ήμουν μόνος μου . Όπως καταλαβαίνετε σε κάθε σπίτι , τσατσά και ιερόδουλη να είναι πάνω από το κεφάλι μου και να δυσκολεύομαι να φύγω.  :S   

Όλοι τα έχουμε περάσει.Μια φορά μια καριόλα είχε κάτσει στην πόρτα του 69 ισόγειο και δε με άφηνε να φύγω...Τις ρίχνω ένα τράβηγμα προς τα μέσα κι εξαφανίζομαι τρέχοντας.Έκανα 2 μήνες να περάσω από εκεί!!!  :2funny:

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
ξερετε αν θα δουλευουν μουναρες σημερα σαββατο γιατι θελω να ξεχαρμανιασω

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
ξερετε αν θα δουλευουν μουναρες σημερα σαββατο γιατι θελω να ξεχαρμανιασω
πέρνα από μοντελοαλισηδα Άννα και άλλες  :erection: αν βολευεσαι με απλό πρόγραμμα πέρνα και μια φώκιας 17 Τζένη 2μετρη  :erection:

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
με πιανεισ αδιαβαστο μοντελοαλυσιδα θελω λεπτομερειες

Φυλής 66 δεξιά πόρτα,Φυλής 56,Φυλής 54 ισόγειο και όροφος,Διδύμου 7 αριστερά,Διδύμου 8 όροφος.
Άννα-Ιλόνα η ξανθιά,Χριστίνα,Αλεξάνδρα,Ρενάτα-στο 66 δεξιά είναι συνήθως-οι καλύτερες.Και κουκλάρες και στο δωμάτιο

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Φυλής 66 δεξιά πόρτα,Φυλής 56,Φυλής 54 ισόγειο και όροφος,Διδύμου 7 αριστερά,Διδύμου 8 όροφος.
Άννα-Ιλόνα η ξανθιά,Χριστίνα,Αλεξάνδρα,Ρενάτα-στο 66 δεξιά είναι συνήθως-οι καλύτερες.Και κουκλάρες και στο δωμάτιο
ευχαριστω για τα φωτα σου τυπε θα τιμηθουνε

reaper21

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2018
Κριτικές
2
Like
87
Πόντοι
0
Διδύμου 18Β υπόγειο : Ο τσάτσος Σάββας Κωφίδης μου παρουσίασε την Ελένη . Μελαμψή , ομορφούλα . Την έχω πετύχει και παλιότερα σε αυτά τα σπίτια. Φουλ πρόγραμμα , αλλά μέτριες κριτικές. Προσωπικά μου θυμίζει λίγο τη Χριστίνα , την καζακστανή . Επειδή τα δωμάτια ήταν άδεια και είχαν ανοιχτές τις πόρτες, το μάτι μου έπεσε στο δωμάτιο που είχα πάρει την Άννα τη σέρβα πριν 9 χρόνια  :'( . 

Ο Σαββας Κωφιδης ειναι παιδικο μου ινδαλμα θα περασω να δω τον τσατσο για το γαμωτο ρε φιλε :)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Mία μικρή ενημέρωση για την πρωινή βάρδια.
Στο Διδυμου 27 ήταν η Μαρία,μιλφ,με καστανόξανθα μαλλιά στο ύψος των ώμων της,σώμα με πιασιματάκια,η Βικτώρια μιλφ, ψηλή νταρντάνα,με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά, η Ιβάννα,με ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της με πιασιματάκια και η Τζούλια,ψηλή,γεματούλα με όμορφο πρόσωμο και καστανόμαυρα μαλλιά. Όλες Ρωσόφωνες,οι 3 πρώτες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και η Τζούλια κάνει και πρωκτικό.
Στο Έλλης 3 η Ναταλύ,ώριμη Ρωσόφωνη,με μαλλιά ξανθά καρέ,πιασίματα και βυζάρες.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικό.Η Αναστασία μιλφ γεματούλα με καστανόξανθα μαλλιά στο ύψος των ώμων της και η Άννα που ήταν δωμάτιο.Οι 2 τελευταίες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Αλκιβιάδου 16Γ η Μάγδα, με μαλλιά καστανόμαυρα πιασμένα κότσο,σώμα κανονικό.Τα πάντα πλην κώλου.
Στο Αλκιβιάδου 16Β ήταν η Κάτια από Κων/πόλεως 166 ισόγειο παλιότερα.Σώμα κανονικό με πιασιματάκια,μαλλιά καστάνα πάνω απο τους ώμους.Κάνει τα πάντα προκειμένου να σε πείσει να περάσεις.Ανακοινώνει ελεύθερο στοματικό,τελείωμα στο πρόσωπο,ορχεολειχία,πρωκτολειχία και αν σε βλέπει ότι πας να φύγεις παίζει και το τελευταίο της χαρτί ανακοινώνοντας δάκτυλο στον κώλο και αυταρχικό.
Στο Φυλής 86 το ισόγειο 2 κοπέλες η Τάνια και η Ρόξυ.Η πρώτη με μαλλιά μακριά καστανόμαυρα,αδύνατη σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό η δεύτερη με μαλλιά ξανθά περίπου στο ύψος των ώμων της,κωλάρα,όμορφα στήθη και μεγάλο τατού στον μηρό.Σε ελεύθερο στοματικό και τελείωμα στο σώμα της. Δύσκολη η επιλογή πραγματικά μιας και μου αρέσουν και οι 2.Κατέληξα τελικά στην Τάνια η οποία έλειπε και μόλις γύρισε.
Στο Αγκύρας 12 στο δεξιό ισόγειο ήταν σε ντουέτο οι Ρωσόφωνες Ναταλύ και Νικόλ. Η πρώτη με μαλλιά ξανθά μακριά,σώμα κανονικό με λίγα πιασίματα η δεύτερη λεπτή,με μαλλιά καστανά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό αμφότερες.
Τα Φωκαίας 25 κλειστά.
Στο Φωκαίας 24 η Κορίνα,μιλφ Ρωσόφωνη,με μεγάλες βυζάρες 5 νούμερο,μαλλιά ξανθά προς το καρέ,πράσινους οφθαλμούς σε ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στα μαστάρια.Πρέπει να είναι όντως η Άιντα από το Περγάμου 1 παλιότερα.Αποφάσισα να την δοκιμάσω και έμεινα ικανοποιημένος αν και κάποια πραγματάκια δεν τα έκανε όπως ορχεολειχία,69 και φιλιά στο στόμα.Αν τα έκανε και αυτά θα ήταν τοπ.
Στο Φυλής 71 στο ισόγειο ήταν κοπέλα λεπτή,κοντή,με μαύρα μακριά μαλλιά.Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φυλής 71  στον όροφο η Στέλλα,μιλφ,Αλβανέζα,με μαλλιά ξανθά πάνω απο τους ώμους,σώμα κανονικό με ωραία πιασίματα. Σε πρωκτικό.
Στο Φυλής 81 το καινούριο στουντέλο ήταν η Λίλη,με μακριά ξανθά μαλλιά,σώμα με λίγα πιασιματάκια.Σε ελεύθερο στοματικό και νομίζω και πρωκτικό.
Στο Φυλής 109 στον όροφο ήταν η Ελένη,πρόκειται για την Ρωσόφωνη,μιλφ Αλιόνα απο το Ιάσωνος 46 όροφος και Μ.Α 21 όροφος.Ψηλή,με μαλλιά ξανθά κοντά,πρόσωπο τραχύ και κοκκινωπό απο τον ήλιο όπως η τουρίστριες.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φυλής 109 ισόγειο ήταν η Μελίνα,κοπέλα με λίγα πιασιματάκια και καστανόξανθα μαλλιά πιασμένα πάνω και η Μαρίνα κοπέλα με πιασιματάκια μαλλιά καστανοκόκκινα στο ύψος των ώμων της μάλλον περούκα.Όχι η Μαρίνα που εργάζεται απογεύματα στο Ιάσωνος 46 όροφος.Υπηρεσία αναιδέστατη.
Καλό Σαββατοκύριακο!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom